Pozdrawiam
Gorki
To sobie zobacz w Txt01. Nie chce mi się włączać moda. Jedna literówka to była jak wszedłem do bazy(misja _cont). Gostek zamiast powiedzieć ataku powiedział "atau".heh wymieniłeś te błędy które są poprawioneTen początek ma być taki że idą sami bo ta części misji miała być filmikiem ale zmieniłem zdanie i zostawiłem takie cuś
misja za łatwa? zobaczysz w następnej wersji moda ;)a co do dostępu to nie będę nic udostępniał
literówek ja nie zauważyłem, więc podaj mi je
No raczej logiczne. Jeśli chodzi o literówki to pisz tekst najpierw w wordzie/notatniku/firefoxie, żeby wykryło ewentualne literówki. Życzę zapału do pracy hehe.gadali bo jest ustawione tak że jeśli strona nasza zobaczy POLa to jest dialog, w nowej wersji już nie będzie że sami przychodzą xD baza do rozwalenia jest trochę bardziej ufortyfikowana i jak się wejdzie na jej teren jest niespodzianka xD polecam grę na najtrudniejszym bo jest najtrudniej(logiczne nie?), i co do tych literówek piszcie o tym bo mi czasami klawa szwankuje
Mówiłeś, że poprawiłeś te błędy, które wymieniłem. A co do kolorów to o gustach się nie dyskutujenie napisałem wcześniej że już poprawiłem wszystko? a kolory zostają xD zielony dla wroga bo mają wszystkie nacje, a dla nas ten co jest bo inny mi nie pasowałzresztą poczekaj to następnej wersji to zobaczysz zmiany(dużo ich)