Oblężenie
Oblężenie
Mod ma 5 misji i opowiada o losach Ray'a Thompsona.
Liczba misji 5
Autorzy moda : Nefarem & Ciastex ( to nie mój mod )
Podziękowania dla Hidana za wykrycie dużej liczby błędów ;]
Download:
http://chomikuj.pl/malavorn/OW-+Origina ... 057559.exe
Liczba misji 5
Autorzy moda : Nefarem & Ciastex ( to nie mój mod )
Podziękowania dla Hidana za wykrycie dużej liczby błędów ;]
Download:
http://chomikuj.pl/malavorn/OW-+Origina ... 057559.exe
Naposledy upravil(a) Creative dne ned dub 22, 2012 11:14 am, celkem upraveno 2 x.

- Lazarus
- Soldier level 4
- Kontaktovat uživatele:
Re: Oblężenie
Nikt ci tego nie ściągnie. Wrzuć na darmowy serwer.
Wystarczy zrobić konto na chomikuj i pobierać będzie możnaLazarus píše:Nikt ci tego nie ściągnie. Wrzuć na darmowy serwer.

Komu się chce robić konto na Chomikuj? Jest mnóstwo innych serwerów, do tego lepszych, więc wrzuć na inny, na którym nie trzeba się rejestrować pół godziny. Gwarantuję Ci, że to radykalnie zwiększy ilość grających w moda.
*Matrix* píše:Nie ma czegos takiego jak mniej niz polowa lub wiecej niz polowa...
Polowa to polowa.
- Gothuk
- Site Administrator
- Kontaktovat uživatele:
1. Instalka. Chcesz zrobić własną instalkę? Zrób to porządnie - nie na odwal.
I po kiego wraz z instalacją podmieniany jest Owar.exe ?!
Już narzędzie dostarczane z OW - Meaaov Mod Setup Compiler było by lepsze do stworzenia instalki moda, a nie branie się za InnoSetup.
2. Sam mod. Taki sobie. Elementy menu źle powycinane - przezroczystość, misje - brak przydzielania medali.
BTW. Jeżeli zrobisz normalny instalator, który nie nadpisuje Owar.exe, to może wstawię go na stronę.
Twoja instalka nie ma folderu mods, gdyż wypakowuje pliki moda bezpośrednio w wybranym folderze.Moda instalujemy do folderu z Original War, NIE DO FOLDERU MODS!
Gdyż instalator zawiera już owy folder
I po kiego wraz z instalacją podmieniany jest Owar.exe ?!
Już narzędzie dostarczane z OW - Meaaov Mod Setup Compiler było by lepsze do stworzenia instalki moda, a nie branie się za InnoSetup.
2. Sam mod. Taki sobie. Elementy menu źle powycinane - przezroczystość, misje - brak przydzielania medali.
BTW. Jeżeli zrobisz normalny instalator, który nie nadpisuje Owar.exe, to może wstawię go na stronę.
Jak mam to zrobić ? To spróbuję , zrobię normalny instalator i wrzucę na inny serwer.BTW. Jeżeli zrobisz normalny instalator, który nie nadpisuje Owar.exe, to może wstawię go na stronę.

- Gothuk
- Site Administrator
- Kontaktovat uživatele:
Jak już napisałem jest Meaaov Mod Setup Compiler, znajduje się on w folerze OW, podfolder: Utils\MMSC.
http://hostuje.net/file.php?id=57c138db ... 0283a72fbb
Taka instalka chyba może być .
Taka instalka chyba może być .
Absolute Dominion
Original War Cooperation
Original War Dialog Editor
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler: