pograłem i moje spostrzeżenia:
- dużo błędów językowych (spójniki, literówki, nawet 1-2 nazwisko pomylone w 1 misji (i-y))
- w pierwszej mapce dla mnie jest za dużo "kamieni z mchem", tych zielonych i od razu myśl - gdzie są tu obcy? górka na którą wchodzimy jest identyczna do tej z 2 misji rosyjskiej nad Berią, za to w 3, górki z prawego dolnego roku i lewego górnego rogu również mi przypominały misję 13 Am.
- w 1 i 3 misji, przy ładowaniu jest podana data, czas, miejsce, a w drugiej pisze "czas nie znany", więc kiedy nam podano gdzie i w którym roku jesteśmy w 3 misji?
- napisy przy ładowaniu (wprowadzenie do misji, te w rogach) są wyśrodkowane, można by je dać do góry jak w oryginalnej kampanii
- w 1 misji gdy podchodzimy do Eon, wszyscy stoją w miejscach a nasz towarzysz z którym rozmawialiśmy chodzi
- w 2 misji, gdy mamy bronić drogi, ustawiłem sobie czołgi w "ścianie" bliżej bazy, generał dał sygnał że zaraz będzie atak
z dwóch stron, nagle zjawił się żołnierz rosyjski, był dialog w bazie (w międzyczasie moje wozy wróciły) a jankesie sobie przejechali
- w 3 misji gdy dostałem posiłki, zrobiłem to co zawsze w tej grze czyli wziąłem inżyniera i zobaczyłem co mogę budować (głównie rozbudowania fabryki) i w rozbudowaniu miałem działa - myśli super, potem gdy buduję bazę i laboratorium jest dialog że "moglibyśmy zbudować działa" - ale ja już wcześniej o tym wiedziałem

na pewno jest kod na dodanie przycisków podczas misji

- w 3 misji miałem 1 atak zaraz po wybudowaniu składu, potem wszystkie czołgi czekały na mnie pod swoją bazą

- cel 3 misji - "przeszukaj dokładnie całą pustynię" - skoro wcześniej wiedziałem że mam znaleźć Arabów i jestem sam na pustynie to wiem z automatu, że muszę ją całą przeszukać aby ich znaleźć
tyle krytyki teraz plusy:
- fabułę zawsze można rozwinąć, dialogi również mogłyby być ciekawsze lub inaczej skonstruowane tak by poczuć klimat a nie za luzacko jak Serpent wspomniał
- nie ma luk przy wejściach do baz (2 i 3 misja) co karze nam atakować z frontu (dobrze

)
- własne screeny w menu (czarne puste tło to psuje, może jakieś delikatne szare paski pod kątem tak jak w userbarach?) i przy ładowaniu misji (choć to miasto wcale nie kojarzy mi się z Rosją, tym bardziej z prehistorią) dobry pomysł wiadomo

również dobry pomarańcz na guziki, choć mógłby podchodzić bardziej pod czerwień - wiadomo, Rosja

- własne wykonane mapy, co jest dużym plusem i są naprawdę dobrze zrobione, w 3 misji można by było dać na mapce jakieś poszlaki Arabów (ślady wydeptane, gąsienice czy coś - w końcu szukam)
- przede wszystkim chęci i pokora z nauki robienia modów, bo wygląda przyzwoicie jak na tą fazę
Twój mod dodałem również do spisu
EDIT1: Jakby co grałem na poszukiwaczu

i tak jak Serpent mówił, w 1 misji nie napotkałem patrolu choć czołg słyszałem gdzieś tam