Witajcie, towarzysze!
Po długiej nieobecności postanowiłem zajrzeć, co słychać na starych śmieciach. Widzę, że scena dalej radzi sobie nieźle, ale temat modyfikacji nieco się uszczuplił. Niestety, tak też będzie w przypadku tej modyfikacji...
Z powodu kompletnego braku czasu na większe projekty i poniekąd wypalenia na wszystkich frontach, jestem zmuszony porzucić dalsze tworzenie "moda". Tak jak Gelwe napisał - "Mod upad".
Nefarem wrote: ↑Mon Oct 01, 2018 1:00 am
Dysk się spalił.
A nie, nie spalił się.
Wszystkie dane i pliki leżą w bezpiecznym miejscu. Po prostu jakiś czas temu porzuciłem projekt. Poza tym uświadomiłem sobie, że pomysł na ogólną fabułę skończyłby się na drugiej misji, gdyż zwyczajnie nie wyobrażałem sobie, jak będzie wyglądała dalsza część moda, jednocześnie nie wprowadzając zbędnej monotonii.
Tak, wiem, były szumne zapowiedzi, konkursy, rekrutacje, prośby o mapy. Niestety, jak to zwykle bywa, życie brutalnie sprowadziło mnie na ziemię. Administratora proszę o zamknięcie tematu, a wszystkim zainteresowanym i pomocnym bardzo dziękuję i jednocześnie przepraszam - wyszło jak wyszło.