Clan's War v2.0 Beta
Re: Clan's War v2.0 Beta
o fajnie. Mogę ja też??? Tylko powiedz na co trzeba ci avka wysłać.
Ja moge ci powiedzieć.
Wyślij avka pm-ką jako załącznik. Oprócz tego możesz(musisz?) dać Martowi jaki chcesz aby twoja postać miała umiejętności, kiedy ma pojawić się w modzie(ja np. dałem Martowi wolną ręke) oraz nację.
Wyślij avka pm-ką jako załącznik. Oprócz tego możesz(musisz?) dać Martowi jaki chcesz aby twoja postać miała umiejętności, kiedy ma pojawić się w modzie(ja np. dałem Martowi wolną ręke) oraz nację.
Macie jakąś sprawdzoną taktykę na 6 misję ?
Ouch,Te ataki w 5 misji to chyba są troszeczkę przesadzone.Ledwo naprawie baraki a tu już kolejni stoją pod bazą
edit:
Broń boże udzielać rad,mi chodziło o to czy przypadkiem ataki nie były za bardzo przesadzone
Edit2:
Mod jest bardzo dobry,z uwagi na to,że utknąłem na 5 misji powstrzymam się jak na razie od oceny,i tak ona nie wiele by zmieniła imo
edit:
Broń boże udzielać rad,mi chodziło o to czy przypadkiem ataki nie były za bardzo przesadzone
Edit2:
Mod jest bardzo dobry,z uwagi na to,że utknąłem na 5 misji powstrzymam się jak na razie od oceny,i tak ona nie wiele by zmieniła imo
Last edited by rajben on Sat Mar 05, 2011 3:47 pm, edited 2 times in total.
Cóż mod w obecnej wersji jest jak najbardziej do przejścia. Radzę grać tylko na normalnej prędkości i wszytko powinno być wtedy łatwiejsze.
Nie udzielam już więcej rad jak przejść moda i jak się bronić. Kampanię przeszliście?
Moda też przejdziecie
Nie udzielam już więcej rad jak przejść moda i jak się bronić. Kampanię przeszliście?
Moda też przejdziecie

@Black-men
Będzie kiedy będzie. I nie wkurzaj niektórych ludzi pytaniami typu "kiedy będzie pełna wersja" bo to może dla niektórych być potraktowane jako popędzanie. Sam sobie zrób moda i wtedy zobaczysz jakie może być wkurzające kiedy coś w sailu nie pasuje albo zepsuta mapa.
Tyle ode mnie.
Będzie kiedy będzie. I nie wkurzaj niektórych ludzi pytaniami typu "kiedy będzie pełna wersja" bo to może dla niektórych być potraktowane jako popędzanie. Sam sobie zrób moda i wtedy zobaczysz jakie może być wkurzające kiedy coś w sailu nie pasuje albo zepsuta mapa.
Tyle ode mnie.

+1Luke wrote:i wtedy zobaczysz jakie może być wkurzające kiedy coś w sailu nie pasuje albo zepsuta mapa
Nie ma nic bardziej wkurzającego niż nie działający kod :<
Sam nic nie potrafisz zrobić a mówisz na mnie interesuj się sobą a nie mną.Luke wrote:@Black-men
Tyle ode mnie.

Nie że nie potrafię tylko mi się nie chce.
A ty spamujesz wypowiedziami typu "kiedy wyjdzie mod". Dam ci radę znajdź sobie jakieś zajęcie to ci ten czas szybciej minie.
A ja spamuje wypowiedziami typu "nie spamuj".
A ty spamujesz wypowiedziami typu "kiedy wyjdzie mod". Dam ci radę znajdź sobie jakieś zajęcie to ci ten czas szybciej minie.

A ja spamuje wypowiedziami typu "nie spamuj".

Black-Men, Luke ma rację. Niewiele na forum jest bardziej irytujących osób.
- Serpent
- Soldier level 10
Tak. Spamujesz i pokazujesz swój "wysoki" poziom IQ w każdym temacie i na każdym forum.Black-Men wrote:Myślicie , że ja takie pytania tylko zadaję ?
Co do tematu:
To mod miodzio

Tylko trochę 2 misja się tnie ;/
Epickie teksty:
Marek1906: jak zrobic aby sail był zielony?
Kvantovy: Wszystko normalne, wszystko w koło było dziwne
Kvantovy:: To jest fajne, że to nie jest takie głupie
Kvantovy:: remove sos from kanapeczka
Kvantovy:: zdarzają się rzezy które sie filozofom nie śniły
Cenwen: problemem jest gejostwo
"Taki z niego fizyk jak ze mnie baletnica" - Profesor Scholtze o Kvantovym.
JAKBYŁ BYM CZECHEM TO BYM ROZŁOŻYŁ NAMIOT ~Kvanciak
Marek1906: jak zrobic aby sail był zielony?
Kvantovy: Wszystko normalne, wszystko w koło było dziwne
Kvantovy:: To jest fajne, że to nie jest takie głupie
Kvantovy:: remove sos from kanapeczka
Kvantovy:: zdarzają się rzezy które sie filozofom nie śniły
Cenwen: problemem jest gejostwo
"Taki z niego fizyk jak ze mnie baletnica" - Profesor Scholtze o Kvantovym.
JAKBYŁ BYM CZECHEM TO BYM ROZŁOŻYŁ NAMIOT ~Kvanciak
@Serpent
Chyba tylko tobie mi się nie tnie.
Chyba tylko tobie mi się nie tnie.
Chciałbym powiedzieć że pracę nad modem ciągle trwają, mimo że poruszają się w ślimaczym tempie. Jak na razie mam skończoną 11 misją i wykonane mapy do misji 12 oraz wstęp do niej.
Dodaje też 2 ciekawe screenshot'y aby podostrzyć apetyty co niektórym
http://img705.imageshack.us/img705/6792 ... ot011z.png
http://img857.imageshack.us/img857/7153 ... t014hx.png
Dodaje też 2 ciekawe screenshot'y aby podostrzyć apetyty co niektórym

http://img705.imageshack.us/img705/6792 ... ot011z.png
http://img857.imageshack.us/img857/7153 ... t014hx.png