Ponizej znajduje się link do wersji DEMO moda GSA Wars autorstwa Antitheusa. Wersja demonstracyjna zawiera 2 pełne misje (pierwsza zostanie rozbudowana). Nadmieniam ze każdy chętny może stać się bohaterem moda - wystarczy ze się złosi i zamieści swój Avatar.
Opis instalacji moda znajdziecie w paczce. Enjoy!
Mile widziane uagi na temat bugów i niedociągnięć.
Idąc w zgodzie z polskim prawem (dura lex sed lex) informuję, że mod przeznaczony jest dla osób pełnoletnich (18+) Zawiera treści wulgarne i może wpłynąć na prawidłowe postrzeganie świata lub rozwój młodego człowieka. Osoby niepełnoletnie i te z plastycznym lub niewykształconym światopogladem winny używac moda pod nadzorem opiekuna.
[ Dodano: Sro Lut 25, 2009 9:48 pm ]
Dla wszystkich niemogących się doczekać pełnej wersji GSA Wars i zawracających mi dupę pytaniami kiedy on wyjdzie, przygotowałem minimod pod nazwą d**a MOD by Antitheus. Miłej gry.
Przemawiam w imieniu narodu i społeczności: Rzekliśmy, że oczekjemy niecierpliwie kontynuacji histori twej w modzie opisanej!
Rzekłeś sam jak było powiedziane, że po przerwie szkolnej feriami zwanej kolejna czesc historii nam przyblizysz... A my czekamy, az po dzis dzien....
Nie musiałeś tego pakować do .owp tacy co chcą się czegoś nauczyć o moddingu czerpią pomysły właśnie od takich jak my więc powinniśmy im pomagać. Niedługo ja coś dorzucę i przetestuje modzik.
EDIT: Nie podobają mi się te bluzgi i nie poprawnie zbudowane zdania z tymi tekstami nie na miejscu itp denerwowało mnie to dlatego skończyłem na 2 misji a zapowiadlo sie ciekawie