Rosyjska Ruletka

Opisy i linki do modów tworzonych przez scenę, jak i również opinie na ich temat.
Odpovědět
Nitek
Community Veteran
Community Veteran
Kontaktovat uživatele:

Rosyjska Ruletka

Příspěvek od Nitek »

Opis moda:
Wcielamy się w rosyjskiego porucznika, Iwana Kulikowa. Cała fabuła jest ściśle powiązana z oryginalnymi kampaniami.

Język - Póki co jest tylko Obrázekpolski. Zacząłem przekładać na Obrázekangielski, ale do końca droga długa. W przyszłości mam nadzieję, że ukaże się również język Obrázekczeski.
Liczba misji - Póki co są 4. Może kiedyś zrobię więcej.
Poziom trudności - Do wyboru jak w standardowych kampaniach. Każdy, kto przeszedł podstawowe kampanie, powinien poradzić sobie z najłatwiejszym poziomem.
Mapy i tekstury - Przede wszystkim mapy i tekstury tworzone przeze mnie oraz Mańka (konkretnie kontynuacja pierwszej misja), aczkolwiek będzie kilka z oryginalnej kampanii (które zostały tylko dlatego, że nawiązują do oryginalnych wydarzeń), ale te można policzyć na palcach jednej ręki.
Dialogi - Pisane.
Autor - Nitek.

Dodatkowe informacje
Celem moda jest jak największe zbliżenie do oryginalnych kampanii. Mamy w nim powiązaną fabułę, ekrany ładowania i scenki filmowe podobne do tych oryginalncyh czy rozwinięcie akcji z postaciami, które dotychczas były przedstawione tylko powierzchownie. Mamy szereg zróżnicowanych misji: oprócz standardowych misji (typu budowa bazy, atak na wroga) mamy wiele unikalnych, niespotykanych nigdzie indziej zadań takich jak sabotaż na tyłach wroga, walka w podświadomości głównego bohatera, walka z żywiołem czy wiele, wiele innych (jeżeli będzie mi się chciało dokończyć :D).

Podziękowania - Gdyby nie pomoc ludzi z forum (przede wszystkim Radzia, ph3noma i Gothuka, aczkolwiek wiele innych osób również w większym lub mniejszym stopniu mi pomogło) to nie było by tego moda. Propsy wędrują również w stronę Mańka za wykonanie tekstury do pierwszej misji (konkretnie do mapy 1_cont). Dziękuję również ludziom, którzy mnie wspierali. Klasyfikowanie mojego moda jako jednego z najlepszych daje naprawdę dużą mobilizację do dalszej pracy

Znane błędy/rzeczy do zmiany:
- Dokończenie interface'u
- Poprawa AI ataków jak i bazy w misji czwartej
- W czwartej misji należy dodać komunikat po ostatnim ataku
- W czwartej misji występuje błąd z medalem dotyczącym strat jednostek.

ToDo list:
- Zmiana nazwy moda
- Naprawa błędów

Download:
Póki co mamy 4 misje. W modzie nic nie robiłem od może pół roku. W identycznym stanie wysłałem go do testów do Marta i nic, absolutnie nie kiwnąłem palcem. Nawet nie chciało mi się usunąć napisu "Closed Beta" czy zmienić nazwy moda. Ogólnie to jest lipa z moimi chęciami, więc nie liczyłbym na szybką (jakąkolwiek nawet :D) kontynuację. Aczkolwiek liczę na to, że będziecie raportować wszystkie napotkane błędy. Enjoy.

http://www.speedyshare.com/nF2zr/rosyjska-ruletka.zip
Naposledy upravil(a) Nitek dne ned bře 09, 2014 6:03 pm, celkem upraveno 13 x.
be6he6mo6th
Soldier level 3
Soldier level 3

Re: Rosyjska Ruletka

Příspěvek od be6he6mo6th »

To sa tylko 3 misje, ale wedlug mnie profesjonalnie zrobione, takie picus glancus cacy, demo powstalo, a gdzie pelna wersja?

Plusy

1-10. Profesjonalizm we wszystkim.

Minusy

1. Brak kontynuacji
Jak mozna robic cos wspaniale i jednoczesnie tego nie konczyc? Po co? Mieszkasz w Bialymstoku Nitek, to zaraz jak Ci kopa dam na rozped, to wezmiesz sie do roboty nierobie. Marnotrawienie talentu..
2. Mega krotkie
To wlasciwie do punktu 1 powinno sie zaliczac, ale jezeli np by bylo 20 misji i by sie rozkrecilo w nastepnych, to mozna pominac ten punkt. Jednakze misje 2 robi sie w 5 minut a pierwsza w 10 minut.

Wniosek jest prosty, robisz jezyk angielski? Skoncz do konca po polsku najpierw.
Spoiler:
Kurde jak Heinke zastrzelila tego kulikowa i przeniosl sie gdzies tam, to
narobiles chamie jeden gloda dla tej kampanii, fajnie to zrobiles cho**ra no i nie skonczyles.
Odpovědět