Wcielamy się w rosyjskiego porucznika, Iwana Kulikowa. Cała fabuła jest ściśle powiązana z oryginalnymi kampaniami.
Język - Póki co jest tylko

Liczba misji - Póki co są 4. Może kiedyś zrobię więcej.
Poziom trudności - Do wyboru jak w standardowych kampaniach. Każdy, kto przeszedł podstawowe kampanie, powinien poradzić sobie z najłatwiejszym poziomem.
Mapy i tekstury - Przede wszystkim mapy i tekstury tworzone przeze mnie oraz Mańka (konkretnie kontynuacja pierwszej misja), aczkolwiek będzie kilka z oryginalnej kampanii (które zostały tylko dlatego, że nawiązują do oryginalnych wydarzeń), ale te można policzyć na palcach jednej ręki.
Dialogi - Pisane.
Autor - Nitek.
Dodatkowe informacje
Celem moda jest jak największe zbliżenie do oryginalnych kampanii. Mamy w nim powiązaną fabułę, ekrany ładowania i scenki filmowe podobne do tych oryginalncyh czy rozwinięcie akcji z postaciami, które dotychczas były przedstawione tylko powierzchownie. Mamy szereg zróżnicowanych misji: oprócz standardowych misji (typu budowa bazy, atak na wroga) mamy wiele unikalnych, niespotykanych nigdzie indziej zadań takich jak sabotaż na tyłach wroga, walka w podświadomości głównego bohatera, walka z żywiołem czy wiele, wiele innych (jeżeli będzie mi się chciało dokończyć

Podziękowania - Gdyby nie pomoc ludzi z forum (przede wszystkim Radzia, ph3noma i Gothuka, aczkolwiek wiele innych osób również w większym lub mniejszym stopniu mi pomogło) to nie było by tego moda. Propsy wędrują również w stronę Mańka za wykonanie tekstury do pierwszej misji (konkretnie do mapy 1_cont). Dziękuję również ludziom, którzy mnie wspierali. Klasyfikowanie mojego moda jako jednego z najlepszych daje naprawdę dużą mobilizację do dalszej pracy
Znane błędy/rzeczy do zmiany:
- Dokończenie interface'u
- Poprawa AI ataków jak i bazy w misji czwartej
- W czwartej misji należy dodać komunikat po ostatnim ataku
- W czwartej misji występuje błąd z medalem dotyczącym strat jednostek.
ToDo list:
- Zmiana nazwy moda
- Naprawa błędów
Download:
Póki co mamy 4 misje. W modzie nic nie robiłem od może pół roku. W identycznym stanie wysłałem go do testów do Marta i nic, absolutnie nie kiwnąłem palcem. Nawet nie chciało mi się usunąć napisu "Closed Beta" czy zmienić nazwy moda. Ogólnie to jest lipa z moimi chęciami, więc nie liczyłbym na szybką (jakąkolwiek nawet

http://www.speedyshare.com/nF2zr/rosyjska-ruletka.zip