*ViP* Clan Story [By Nadol] [PL]

Opisy i linki do modów tworzonych przez scenę, jak i również opinie na ich temat.

Jak według Ciebie zapowiada się mod?

Znakomicie
16
25%
Calkiem nieźle
20
32%
Nie najgorzej
11
17%
Słabo
16
25%

Total votes: 63

NaDoL
Community Veteran
Community Veteran

*ViP* Clan Story [By Nadol] [PL]

Post by NaDoL »

Witam. Skończyłem moda o nazwie ViP Clan Story, Mod zawiera 16 misji, więcej informacji na stronie klanowej => http://www.vipclan.go.pl/
Słowa podziękowania za pomoc w Sailu (szczególnie na początku) oczywiście do Radzia kieruje;p
*(Wersja [PL])
Image
HiroTailo
Soldier level 1
Soldier level 1

Post by HiroTailo »

Heh.....Nadi i co ja mam powiedzieć ? Mówiłem ci, żebyś zrobił beta-testy a ty jak zwykle mnie nie posłuchałeś ! eh :/ Monotonia tych ciągłych(i takich samych !) Ataków jest zbyt wszechogarniająca.
Lamy trzeba tępić.
NaDoL
Community Veteran
Community Veteran

temat

Post by NaDoL »

Taki jeden atak zajmuje okolo 20-30 linijek w sailu, im wiecej tego jest tym bardziej robia sie lagi w grze, mimo wydajności sprzętu>.>
Image
Odyseusz
Community Veteran
Community Veteran

Post by Odyseusz »

Wow, Nadol twój mod powstał tak szybko jak rozwija się rolka papieru toaletowego :) Mod całkiem fajny, tylko tak jak zauważył HiroTailo dosyć monotonny 8) Narazie jestem w 5 misji, ale co do postaci to w każdej misji muszą wszyscy przeżyć :?:
NaDoL
Community Veteran
Community Veteran

temat

Post by NaDoL »

Prawie, ale na tym ma polegać jego trudność,a te postacie są kluczowe jako klanowicze więc nie mogą zginąć, dopiero w ostatniej misji jest to dopuszczalne...ale w innych misjach są też przypadkowe osoby które jak najbardziej można pogrzebać^^
i co do rolki papieru to chyba ci sie pomylily porównania>.> bo jak sie ma czas i wie sie co robic to można szybko skończyć-.-
Image
Odyseusz
Community Veteran
Community Veteran

Post by Odyseusz »

Mi z tą rolką chodziło właśnie o szybkość z jaką ten mod skończyłeś, ale dobra nie kontynuujmy już o tym tematu. Mod jest fajny i tyle, więcej pisać nie trzeba 8)
Jeanks
Soldier level 6
Soldier level 6

Post by Jeanks »

Mi się niepodoba monotonność ale ogółem ejst git sa dialogi chociaż niezbyt udane lle jest aż 16 misji i za to należy sie pochwała a jak tak syzbko uwinoles się z amerykańską to moze teraz czas na ruską?
NaDoL
Community Veteran
Community Veteran

temat

Post by NaDoL »

Jeszcze nie przeszliście 8 misji a już mi tu sypiecie o monotonności i dialogach, jak amsz lepsze pomysły to zrób lepszy-.-
Image
HiroTailo
Soldier level 1
Soldier level 1

Post by HiroTailo »

Ja Tam już jestem w 9 :PP he he ^^

A co do Dialogów to masz tam już z 5 błędów językowych xD

Np. "Dowudztwa" Bodajże w 4 misji(A może w 5) :P Nie mówiąc już o tym ciągłym "z tąd" coż za paskudny byk ;/ - phant
Lamy trzeba tępić.
NaDoL
Community Veteran
Community Veteran

temat

Post by NaDoL »

Mówiłem że będą, bo nie sprawdzałem ich w żadnym wordzie czy czymś, a skoro jesteś w 9 to mi sie nie wykłucaj na stronie vip że ci 7 nie działa>.>
Image
HiroTailo
Soldier level 1
Soldier level 1

Post by HiroTailo »

Bujaj się.....A co do Moda to za****ste są ostatnie 3 misje.....Poziom wymiata :P
Lamy trzeba tępić.
NaDoL
Community Veteran
Community Veteran

temat

Post by NaDoL »

Zrob coś dla sceny a scena cie jeszcze za to zkrytykuje, poprostu n/c. skoro siebie uważacie za extra modderów to sami coś zróbcie>.> bo jak narazie to co 2 na prv pyta sie mnei gdzie ma wpisac kod saila-.-
Image
HiroTailo
Soldier level 1
Soldier level 1

Post by HiroTailo »

Po 1. Nigdy nie pytałem się ciebie co robić w Edytorze
Po 2. Mod Wyszedł Ci Bardzo Fajnie(Mimo, że sciągnaleś misje od "Prawdziwej" Kampani)
Po 3. Nie Wiem o co ci chodzi Gdy mówisz "Jeśli się nie podoba to sami sobie Zróbcie Mod'a" Nie denerwuj się Prawie Wszyscy Uwazają, że Mod Jest Świetny !
I mimo małych błędów w dialogach i misjach To i Tak jest Super :P
Lamy trzeba tępić.
Blashix
Community Veteran
Community Veteran

:P

Post by Blashix »

Nadol upnij jeszcze raz moda bo linki nie działają najlepiej na megaupload & rapidshare.com :]
--> 02.12.2008 PC <--
| AMD Athlon 64 X2 5400 Black Edition 3,4Ghz + Cooling Pentagram Freezone HP-120 AlCu Karakorum | GoodRam DDR2 2x 2GB 810Mhz CL4 + Arctic Cooling Arctic RC | Asus M3A78 PRO AMD 780G (Radeon HD 3200 & HD Audio Realtek ALC1200) | Radeon HD 4850 Gigabyte 512MB 700/2000 MHz + Zalman Cooling | Samsung SpinPoint T166 320 GB (SATA II, 16MB cache, NCQ) | LG SuperMulti DVD LightScribe | Power: Chieftec (GPS-500AB-A) 500W all in: NZXT Apollo Crafted Series Black

Mouse: A4TECH XL-750F
Keyboard: Saitek Eclipse II
Monitor: 19 LG Flatron W1952TQ-PF
NaDoL
Community Veteran
Community Veteran

temat

Post by NaDoL »

Sam nie działasz. sprawdź coś dokładnie zanim napiszesz>.> mod jest na stronie vip w download
Image
Post Reply