*ViP* Clan Story [By Nadol] [PL]
*ViP* Clan Story [By Nadol] [PL]
Witam. Skończyłem moda o nazwie ViP Clan Story, Mod zawiera 16 misji, więcej informacji na stronie klanowej => http://www.vipclan.go.pl/
Słowa podziękowania za pomoc w Sailu (szczególnie na początku) oczywiście do Radzia kieruje;p
*(Wersja [PL])
Słowa podziękowania za pomoc w Sailu (szczególnie na początku) oczywiście do Radzia kieruje;p
*(Wersja [PL])

temat
Taki jeden atak zajmuje okolo 20-30 linijek w sailu, im wiecej tego jest tym bardziej robia sie lagi w grze, mimo wydajności sprzętu>.>

temat
Prawie, ale na tym ma polegać jego trudność,a te postacie są kluczowe jako klanowicze więc nie mogą zginąć, dopiero w ostatniej misji jest to dopuszczalne...ale w innych misjach są też przypadkowe osoby które jak najbardziej można pogrzebać^^
i co do rolki papieru to chyba ci sie pomylily porównania>.> bo jak sie ma czas i wie sie co robic to można szybko skończyć-.-
i co do rolki papieru to chyba ci sie pomylily porównania>.> bo jak sie ma czas i wie sie co robic to można szybko skończyć-.-

temat
Jeszcze nie przeszliście 8 misji a już mi tu sypiecie o monotonności i dialogach, jak amsz lepsze pomysły to zrób lepszy-.-

temat
Mówiłem że będą, bo nie sprawdzałem ich w żadnym wordzie czy czymś, a skoro jesteś w 9 to mi sie nie wykłucaj na stronie vip że ci 7 nie działa>.>

temat
Zrob coś dla sceny a scena cie jeszcze za to zkrytykuje, poprostu n/c. skoro siebie uważacie za extra modderów to sami coś zróbcie>.> bo jak narazie to co 2 na prv pyta sie mnei gdzie ma wpisac kod saila-.-

Po 1. Nigdy nie pytałem się ciebie co robić w Edytorze
Po 2. Mod Wyszedł Ci Bardzo Fajnie(Mimo, że sciągnaleś misje od "Prawdziwej" Kampani)
Po 3. Nie Wiem o co ci chodzi Gdy mówisz "Jeśli się nie podoba to sami sobie Zróbcie Mod'a" Nie denerwuj się Prawie Wszyscy Uwazają, że Mod Jest Świetny !
I mimo małych błędów w dialogach i misjach To i Tak jest Super
Po 2. Mod Wyszedł Ci Bardzo Fajnie(Mimo, że sciągnaleś misje od "Prawdziwej" Kampani)
Po 3. Nie Wiem o co ci chodzi Gdy mówisz "Jeśli się nie podoba to sami sobie Zróbcie Mod'a" Nie denerwuj się Prawie Wszyscy Uwazają, że Mod Jest Świetny !
I mimo małych błędów w dialogach i misjach To i Tak jest Super

Lamy trzeba tępić.
:P
Nadol upnij jeszcze raz moda bo linki nie działają najlepiej na megaupload & rapidshare.com :]
--> 02.12.2008 PC <--
| AMD Athlon 64 X2 5400 Black Edition 3,4Ghz + Cooling Pentagram Freezone HP-120 AlCu Karakorum | GoodRam DDR2 2x 2GB 810Mhz CL4 + Arctic Cooling Arctic RC | Asus M3A78 PRO AMD 780G (Radeon HD 3200 & HD Audio Realtek ALC1200) | Radeon HD 4850 Gigabyte 512MB 700/2000 MHz + Zalman Cooling | Samsung SpinPoint T166 320 GB (SATA II, 16MB cache, NCQ) | LG SuperMulti DVD LightScribe | Power: Chieftec (GPS-500AB-A) 500W all in: NZXT Apollo Crafted Series Black
Mouse: A4TECH XL-750F
Keyboard: Saitek Eclipse II
Monitor: 19 LG Flatron W1952TQ-PF
| AMD Athlon 64 X2 5400 Black Edition 3,4Ghz + Cooling Pentagram Freezone HP-120 AlCu Karakorum | GoodRam DDR2 2x 2GB 810Mhz CL4 + Arctic Cooling Arctic RC | Asus M3A78 PRO AMD 780G (Radeon HD 3200 & HD Audio Realtek ALC1200) | Radeon HD 4850 Gigabyte 512MB 700/2000 MHz + Zalman Cooling | Samsung SpinPoint T166 320 GB (SATA II, 16MB cache, NCQ) | LG SuperMulti DVD LightScribe | Power: Chieftec (GPS-500AB-A) 500W all in: NZXT Apollo Crafted Series Black
Mouse: A4TECH XL-750F
Keyboard: Saitek Eclipse II
Monitor: 19 LG Flatron W1952TQ-PF