Patch 1.09

Newsy ze starej odsłony Original-war.net, dawno nieaktualne ale zachowane dla potomności.

janimati
Soldier level 3
Soldier level 3
Posts: 54
Joined: Mon Mar 10, 2008 5:05 pm
Contact:

#31

Post by janimati » Sun May 18, 2008 4:04 pm

a na oryginale bez patchy też tak samo?? próbowałeś ustawić zgodność?? i czy masz Viste jak Vista to już masz znaleziony problem. i jaki masz komp?? bo to też sie zdarza że niektóre gry na twoim sprzęcie nie odpalają mimo ze masz wymagania spełnione.


Radzio
Site Administrator
Site Administrator
Posts: 2930
Joined: Fri Jul 28, 2006 10:58 am
Location: Bialystok, Poland

#32

Post by Radzio » Sun May 18, 2008 5:21 pm

Hej, zostaw Viste. OW na niej działa bez problemów.


janimati
Soldier level 3
Soldier level 3
Posts: 54
Joined: Mon Mar 10, 2008 5:05 pm
Contact:

#33

Post by janimati » Sun May 18, 2008 6:54 pm

nie wiem, znam jedynie viste z częstych problemuw z odpalaniem gier wielu ludzi gada że to guwno

User avatar

Olied
Soldier level 3
Soldier level 3
Posts: 56
Joined: Sun Dec 17, 2006 3:08 pm
Location: ^^
Contact:

#34

Post by Olied » Sun May 18, 2008 7:10 pm

LOL... ja mialem starszy komp mialem slabe wymagania a lepsze gry chodzily...
Image
Image
Image


SoundWave
Soldier level 0
Soldier level 0
Posts: 4
Joined: Sun May 18, 2008 2:00 pm
Contact:

#35

Post by SoundWave » Sun May 18, 2008 7:19 pm

Probowalem bez patcha, mam XP'ka, Athlon 2ghz, 1gb ram i gf 6600gt, probowalem tez w trybie zgodnosci- ciagle to samo.

User avatar

YuriStriatov
Site Administrator
Site Administrator
Cuba
Posts: 1449
Joined: Fri Feb 17, 2006 3:02 am
Contact:

#36

Post by YuriStriatov » Sun May 18, 2008 11:35 pm

W katalogu OW masz takie pliki: ErrorLog0001.txt, itd. Pokaz na forum kilka z najwyzszym numerem (czyli tych najnowszych). Stawiam ze na pewno jakis error wylazi..

Postnij te bledy w nowym temacie zeby nie robic offtopu w tym.
Image

Locked

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest