Patch 1.09

Newsy ze starej odsłony Original-war.net, dawno nieaktualne ale zachowane dla potomności.

Michaeilo
Community Veteran
Community Veteran
Posts: 350
Joined: Tue Aug 14, 2007 10:44 am
Location: Poland
Contact:

#16

Post by Michaeilo » Thu Dec 20, 2007 8:39 pm

Xardas wrote:Mnie denerwuje tylko TO że wpier... się ludzie ( głównie czesi) w grę i trzeba się z tym męczyć... poza tym chyba jest jakiś bug z ropą ?
Racja, zostaje tylko kliknąć przez hosta ''zablokuj gre'' byle szybko

User avatar

Gogeta103
Soldier level 5
Soldier level 5
Posts: 194
Joined: Tue Dec 18, 2007 4:57 pm

#17

Post by Gogeta103 » Tue Jan 08, 2008 1:14 pm

Może nie tu napisałem ale w pathu 1,9 znalazłem bug. W misji 15a w przymierzu u USA i ZSRR nie można opracowywać właściwości artefaktów oraz w 1,09 nie można grać w BALANCE mod ponieważ wyskakuje błąd :(

User avatar

YuriStriatov
Site Administrator
Site Administrator
Cuba
Posts: 1449
Joined: Fri Feb 17, 2006 3:02 am
Contact:

#18

Post by YuriStriatov » Tue Jan 08, 2008 3:37 pm

Sprobuj rozegrac ta misje jeszcze raz (czyli nie od sava), czasami sie zdarza ze nie widac artefaktow z jakiegos dziwnego powodu i nie mozemy do tego dojsc co to powoduje. Tak czy inaczej znamy sprawe.
Image

User avatar

Antitheus
Kung Führer
Kung Führer
Korea North
Posts: 2591
Joined: Thu Jan 04, 2007 9:45 pm
Location: Gorzów Wlkp.
Contact:

#19

Post by Antitheus » Tue Jan 08, 2008 6:59 pm

Yuri, artefakty nie działały już w 1.08. To nie wina błedu misji, tylko na***ane jest w patchu.

User avatar

YuriStriatov
Site Administrator
Site Administrator
Cuba
Posts: 1449
Joined: Fri Feb 17, 2006 3:02 am
Contact:

#20

Post by YuriStriatov » Tue Jan 08, 2008 7:18 pm

Ale anti one czasem dzialaja czasem nie wiec nie wiadomo ocb.
Image

User avatar

Asder
Soldier level 2
Soldier level 2
Posts: 33
Joined: Tue Jan 01, 2008 10:03 am

#21

Post by Asder » Wed Jan 16, 2008 9:56 am

Według mnie dużo dodali w patchu 1.09 i w tym master server :) dużo z niego korzystam thx za to :) MOgli jeszce dodać Server dedykowany na master server :) Ale tak ogolnie postarali sie panowie


Radzio
Site Administrator
Site Administrator
Posts: 2930
Joined: Fri Jul 28, 2006 10:58 am
Location: Bialystok, Poland

#22

Post by Radzio » Wed Jan 16, 2008 10:06 am

Postarał się Stu :P My tylko testowaliśmy jego patche + niektórzy (np. ja :P ) dorzucili swoje małe poprawki.
A tak BTW, mogę chyba zdradzić, że trwają prace nad serwerami dedykowanymi.


Unkown
Soldier level 0
Soldier level 0
Posts: 5
Joined: Mon Jan 14, 2008 6:51 pm

#23

Post by Unkown » Wed Jan 16, 2008 11:09 am

Nawiasem , jak grać na balance patchu przez Master Server ? :D

User avatar

Serpher
Soldier level 2
Soldier level 2
Posts: 36
Joined: Sun Jul 29, 2007 12:10 pm
Location: Polska
Contact:

#24

Post by Serpher » Wed Jan 16, 2008 8:42 pm

A tak BTW, mogę chyba zdradzić, że trwają prace nad serwerami dedykowanymi.
Jak ktoś nie odwiedza OWS, to może być dla niego nowina.
A tak BTW, zobacz najnowszą wersję Patcha 1.10 z OBT, bo Stu znowu poprawił "flickering" :P
Nawiasem , jak grać na balance patchu przez Master Server ?
Chyba się nie da. No chyba, że Stu wprowadzi takie udogodnienie.
Oczywiście mogę się mylić.
...::: Serpher :::...
Image


Radzio
Site Administrator
Site Administrator
Posts: 2930
Joined: Fri Jul 28, 2006 10:58 am
Location: Bialystok, Poland

#25

Post by Radzio » Wed Jan 16, 2008 8:53 pm

Już oblookałem ją, teraz jest git na wszystkich frontach 8)

User avatar

Sisqo
Soldier level 2
Soldier level 2
Posts: 37
Joined: Mon Jan 21, 2008 1:48 pm
Location: Puszyna
Contact:

#26

Post by Sisqo » Mon Jan 21, 2008 2:00 pm

Ściągnełem go teraz jest o wiele lepiej niż było>>>> :D rewela :D

User avatar

Xardas
Community Veteran
Community Veteran
Posts: 53
Joined: Tue May 29, 2007 12:07 pm
Contact:

#27

Post by Xardas » Thu Mar 27, 2008 2:26 pm

Mianowicie chodziło mi o to że ten patch jest deko zabugowany... Tak na multi jak i w kampanii, przez przypadek stworzony został niezły Trailer do OW. :P
Image
* Popełnianie błędów jest rzeczą ludzką,
lecz gdy ściera sie gumka na końcu ołówka znaczy to,
ze popełniasz ich zbyt wiele. *

User avatar

OmarAli9
Soldier level 0
Soldier level 0
Posts: 3
Joined: Sat May 17, 2008 10:29 am
Contact:

#28

Post by OmarAli9 » Sat May 17, 2008 1:51 pm

A będzie patch co naprawi te artefakty?? :?:

User avatar

NNPlaya
Community Veteran
Community Veteran
Posts: 377
Joined: Sat Oct 14, 2006 4:52 pm
Location: Tuszyn, Polska
Contact:

#29

Post by NNPlaya » Sat May 17, 2008 2:13 pm

Przecież błędów się nie zostawia i nie mówi - niech se będą


SoundWave
Soldier level 0
Soldier level 0
Posts: 4
Joined: Sun May 18, 2008 2:00 pm
Contact:

#30

Post by SoundWave » Sun May 18, 2008 2:07 pm

Witam, mam maly problem.
Gdy gram w OW bardzo czesto zdarza sie, ze gra po prostu wylazi do windsowsa i klops. Bylo tak tez na patchu w wersji 1.08 i tak samo jest w wersji 1.09. Probowalem zmiany rozdzielczosci gry i windowsa, angielskiej i polskiej wersji gry, ale ciagle to samo?
Help plox.

Locked

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest