Am 08 Problem ze szturmem na ruską bazę (bug?)
Am 08 Problem ze szturmem na ruską bazę (bug?)
Witam. Mam takowy problem, otóż moim zadaniem jest wspólnie z majorem Sikorskim zaatakować radziecką bazę na południe od Gammy. Gdy nadchodzi czas szturmu posyłam wszystkie jednostki (pomijając mechaników, bo siedzą w wieży kontrolnej) do ataku. Wszystko pięknie ładnie, Ruscy uciekają, Macmillan do nich strzela, Sikorski też żyje i też do nich strzela a tu Powell wyskakuje mi przez radio i twierdzi że nie wykonuję obowiązków i narażam misję i mam trafić pod sąd polowy w Alfie. O co chodzi? Mam wersję 1.12.7.
Re: Am 08 Problem ze szturmem na ruską bazę (bug?)
Nie wiem dlaczego, ale po 7 razie (tak, liczyłem), misja ruszyła dalej, bez sądu polowego. temat do zamknięcia.
Myślę, że powodem niepowodzenia jest to, że Macmillan musi walczyć na froncie, czyli ładujesz gościa do czołgu tak, żeby go nie zabili, ale tak, żeby coś uszkodził. Do tego radziłbym inwestować w ręczne.
Wiem, że temat do zamknięcia, ale nie mogłem się powstrzymać. Bluehgehghghegheh.
Wiem, że temat do zamknięcia, ale nie mogłem się powstrzymać. Bluehgehghghegheh.
*Matrix* pisze:Nie ma czegos takiego jak mniej niz polowa lub wiecej niz polowa...
Polowa to polowa.
- Antitheus
- Kung Führer
- Contactar:
No najlepiej jak zaatakuje jeszcze przed oddziałami Sikorskiego bo później cuda się dzieją.
-- [FAQ] [Forum rules] [Arabian Campaign Project] [Multiplayer rules] [OWN on Facebook] --