Witam, chciałbym zgłosić kilka napotkanych przeze mnie błędów/niedociągnięć w wersji na steamie.
Pierwszym problemem jest brak widoczności istniejących serwerów na MP (na wersji zwykłej widać dane serwery).
Po wyjściu z gry pojawia się error log związany z multiplayerem (CLANBASE ERROR RETURNED: Error "ERR400+491")
I wisienka na torcie: Nie da się zdobyć osiągnięcia mimo ukończenia pierwszych dwóch misji w obu kampaniach.
Wady wersji ze Steam'a
Wady wersji ze Steam'a
Creative wrote:
Chodziło mi o to że sam przerabiam zrobione mapy. (budynki, ludki itd)
A co do saila to przecież sam muszę wklejać.
Creative wrote: Jak chcesz mogę ci pomóc. Jestem doświadczonym modderem, zrobiłem 2 mody i 3 w drodzeKontakt PW.
Re: Wady wersji ze Steam'a
1. Spatchowałeś grę do 1.12.10.12?
2. Rozpocząłeś grę od nowa?
3. Tego typu błedy musisz zgłaszać na owsupport.com lub bugs.owsupport.com
2. Rozpocząłeś grę od nowa?
3. Tego typu błedy musisz zgłaszać na owsupport.com lub bugs.owsupport.com
-- [FAQ] [Forum rules] [Arabian Campaign Project] [Multiplayer rules] [OWN on Facebook] --
1. Tak (re-install załatwił sprawę)
3. Będę pamiętał.
Pozostaje kwestia MP, w najbliższym czasie sprawdzę czy ten sam błąd wystąpi ponownie.
Dzięki za odpowiedź.
3. Będę pamiętał.
Pozostaje kwestia MP, w najbliższym czasie sprawdzę czy ten sam błąd wystąpi ponownie.
Dzięki za odpowiedź.

Creative wrote:
Chodziło mi o to że sam przerabiam zrobione mapy. (budynki, ludki itd)
A co do saila to przecież sam muszę wklejać.
Creative wrote: Jak chcesz mogę ci pomóc. Jestem doświadczonym modderem, zrobiłem 2 mody i 3 w drodzeKontakt PW.
- YuriStriatov
- Site Administrator
To mysle ze juz naprawilem. Okazuje sie ze nowa wersja na steamie sie zarla z skryptem od MS, teraz powinno dzialac wiec sprobuj.Gelwe wrote:Pierwszym problemem jest brak widoczności istniejących serwerów na MP (na wersji zwykłej widać dane serwery).
To jak grasz z rankingiem wlaczonym, czy bez?Gelwe wrote:Po wyjściu z gry pojawia się error log związany z multiplayerem (CLANBASE ERROR RETURNED: Error "ERR400+491")