Nacja Rosyjska

Wszystko o patchach i bugach w OW.
Post Reply
User avatar
kolega48
Soldier level 5
Soldier level 5
Posts: 173
Joined: Thu Jan 16, 2014 11:22 pm

Nacja Rosyjska

Post by kolega48 »

Mam problem nie da się poszerzyć okna z postaciami gdy jest więcej postaci np w ostatniej misji kampanii rosyjskiej to po prostu ich nie widać tak samo jest w modach jeżeli gram Rosjanami. Dotyczy to tylko nacji rosyjskiej problem występuje po zainstalowaniu najnowszego patcha
Attachments
ddd.JPG
(66.2 KiB) Not downloaded yet
User avatar
Antitheus
Kung Führer
Kung Führer
Korea North
Posts: 2593
Joined: Thu Jan 04, 2007 9:45 pm
Location: Gorzów Wlkp.
Contact:

Re: Nacja Rosyjska

Post by Antitheus »

http://bugs.owsupport.com/originalwar
Staff OWN nie posiada możliwości naprawy kwestii technicznych gry. Problem podobno występuje na nietypowych rozdzielczościach.

tu masz źródło i podobny problem, choć w idiotyczny sposób zaprezetowany: http://forum.stucuk.net/viewtopic.php?f=38&p=21137
User avatar
kolega48
Soldier level 5
Soldier level 5
Posts: 173
Joined: Thu Jan 16, 2014 11:22 pm

Re: Nacja Rosyjska

Post by kolega48 »

jakieś pomysły na ustawienia?
Ralf32
Soldier level 2
Soldier level 2
Posts: 40
Joined: Sat Apr 17, 2010 1:10 pm

Re: Nacja Rosyjska

Post by Ralf32 »

Ale występuje to tylko dla rusków więc dlaczego?
User avatar
MrMentor
Soldier level 4
Soldier level 4
Posts: 82
Joined: Thu Aug 28, 2014 1:13 pm
Location: Poland

Re: Nacja Rosyjska

Post by MrMentor »

User avatar
kolega48
Soldier level 5
Soldier level 5
Posts: 173
Joined: Thu Jan 16, 2014 11:22 pm

Re: Nacja Rosyjska

Post by kolega48 »

MrMentor wrote:http://forum.stucuk.net/download/file.php?id=1230
Wersja z poprawionym UI
czy to naprawi problem ? i w ogóle wkleić to tylko do folderu z grą?
User avatar
Antitheus
Kung Führer
Kung Führer
Korea North
Posts: 2593
Joined: Thu Jan 04, 2007 9:45 pm
Location: Gorzów Wlkp.
Contact:

Re: Nacja Rosyjska

Post by Antitheus »

No skoro odnośnik tyczy się strony patchmakera, dodany został w temacie z opisem błędu i zawiera exe OW to tak.
A czy naprawi - sam zobacz. I tak, wklejasz to do folderu gry.
Post Reply