Problem z kampania arabska - brak dźwięku

Wszystko o patchach i bugach w OW.
Post Reply
Ziwi
Soldier level 0
Soldier level 0
Posts: 3
Joined: Tue Dec 08, 2015 6:06 pm

Problem z kampania arabska - brak dźwięku

Post by Ziwi »

Witam, jestem nowy na forum, nie wiem czy temat umieściłem w odpowiednim dziale.
Postanowiłem zagrać w original war i zainstalować oficjalną arabską kampanię, wszystko spoko, misja sie uruchamia, jedynym problemem jest brak jakichkolwiek dialogów, tak jakby były wyciszone, a przecież nie są.
Pytanie moje jest następujące:
Co powinienem zrobić aby to naprawić? czy może jednak kampania ta zostala stworzona bez polskich dialogów i po prostu nawet tego nie zauważyłem :/
Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam serdecznie
User avatar
Creative
Blackmen level 100
Blackmen level 100
Poland
Posts: 1291
Joined: Tue Jan 27, 2009 4:07 pm

Re: Problem z kampania arabska - brak dźwięku

Post by Creative »

Jaki masz patch?
Image
Ziwi
Soldier level 0
Soldier level 0
Posts: 3
Joined: Tue Dec 08, 2015 6:06 pm

Re: Problem z kampania arabska - brak dźwięku

Post by Ziwi »

Patch 2.0.3.5
User avatar
Nefarem
MODbase Moderator
Poland
Posts: 1136
Joined: Sat Jan 15, 2011 8:13 pm
Location: Noxus

Re: Problem z kampania arabska - brak dźwięku

Post by Nefarem »

Creative wrote:Jaki masz patch?
Kocham to twoje pytanie jaki masz patch, co to ma do rzeczy?

Kampania arabska nie ma dialogów audio.
Absolute Dominion
Spoiler:
Modyfikacja opowiadająca historię Ivana Bierezova, żołnierza armii Rosyjskiej , weterana wojny w Chinach który wziął udział w misji ochrony złóż Alaskitu.

Download from Dropbox
Original War Cooperation
Spoiler:
Modyfikacja umożliwiająca granie w mapach z kampanii OW i nie tylko ze znajomymi kontra AI.

Download from Steam

Download from Dropbox
Original War Dialog Editor
Spoiler:
Program ułatwiający tworzenie plików wri z dialogami, zadaniami etc do Original War .

Download
User avatar
0dd1
ArCamp Developer
Posts: 337
Joined: Tue Jul 01, 2014 3:01 pm

Re: Problem z kampania arabska - brak dźwięku

Post by 0dd1 »

I tak uprzedzając kolejne pytanie, kampania nie jest jeszcze w 100% skończona. Brakuje jeszcze 2 misji (+ parę tekstur do map, być może parę bugów do naprawienia, usprawnień do wprowadzenia itp.), a całość będzie mieć tyle samo co oryginalne.

Na dole forum masz dział "mods" i poddział arabskiej kampanii. Można tam pisać również po polsku.
Do it!
User avatar
Szymiew
Soldier level 7
Soldier level 7
Poland
Posts: 731
Joined: Thu Aug 16, 2012 11:11 am
Location: Królestwo Polskie
Contact:

Re: Problem z kampania arabska - brak dźwięku

Post by Szymiew »

To nie jest oficjalna kampania. Jest ona tworzona przez moderów-wolontariuszy na podstawie oryginalnych planów i zapisków Altaru.
Dopóki ktoś nie nagra dialogów, to ich nie będzie.

btw.
Witamy na forum ;)
https://www.youtube.com/kvantovy --- mój kanał youtube.
https://www.facebook.com/Kvantovy --- strona u cukierberga.
Image
User avatar
Antitheus
Kung Führer
Kung Führer
Korea North
Posts: 2593
Joined: Thu Jan 04, 2007 9:45 pm
Location: Gorzów Wlkp.
Contact:

Re: Problem z kampania arabska - brak dźwięku

Post by Antitheus »

Ziwi wrote: Co powinienem zrobić aby to naprawić?
Nagrać dialogi :)
btw 0dd1, włączcie tekstury 1 misji. Może nie były najwyższej próby ale są lepsze niż żadne - a do poprawienia starych zadeklarowanemu wolontariuszowi się nie śpieszy.
User avatar
Gelwe
Soldier level 7
Soldier level 7
Posts: 714
Joined: Sun May 25, 2014 2:06 pm

Re: Problem z kampania arabska - brak dźwięku

Post by Gelwe »

Szymiew wrote:To nie jest oficjalna kampania. Jest ona tworzona przez moderów-wolontariuszy na podstawie oryginalnych planów i zapisków Altaru.
Dopóki ktoś nie nagra dialogów, to ich nie będzie.

btw.
Witamy na forum ;)
Tylko szkoda że autorzy tej kampanii nie użyli oryginalnych map Altaru z kampanii arabskiej
Misja 3_ar (oryginalna mapa Altaru)
Spoiler:
Image
oraz intro do misji 3
Spoiler:
Image
Creative wrote:Image
Chodziło mi o to że sam przerabiam zrobione mapy. (budynki, ludki itd)
A co do saila to przecież sam muszę wklejać
.
Creative wrote: Jak chcesz mogę ci pomóc. Jestem doświadczonym modderem, zrobiłem 2 mody i 3 w drodze ;) Kontakt PW.
User avatar
Antitheus
Kung Führer
Kung Führer
Korea North
Posts: 2593
Joined: Thu Jan 04, 2007 9:45 pm
Location: Gorzów Wlkp.
Contact:

Re: Problem z kampania arabska - brak dźwięku

Post by Antitheus »

@Gelwe, wszystko jest możliwe.
User avatar
Gelwe
Soldier level 7
Soldier level 7
Posts: 714
Joined: Sun May 25, 2014 2:06 pm

Re: Problem z kampania arabska - brak dźwięku

Post by Gelwe »

Antitheus wrote:@Gelwe, wszystko jest możliwe.
Mam nadzieje :disco:

Mały bonusik
Spoiler:
Image
Creative wrote:Image
Chodziło mi o to że sam przerabiam zrobione mapy. (budynki, ludki itd)
A co do saila to przecież sam muszę wklejać
.
Creative wrote: Jak chcesz mogę ci pomóc. Jestem doświadczonym modderem, zrobiłem 2 mody i 3 w drodze ;) Kontakt PW.
Ziwi
Soldier level 0
Soldier level 0
Posts: 3
Joined: Tue Dec 08, 2015 6:06 pm

Re: Problem z kampania arabska - brak dźwięku

Post by Ziwi »

W porządku teraz wiem :D jak mówiłem jestem nowy na forum i nie wiedziałem że nie ma dialogów. Dziękuję za pomoc :)
Post Reply