Brak paska zdrowia

Wszystko o patchach i bugach w OW.
Post Reply
User avatar
BezNicku
Soldier level 2
Soldier level 2
Tokelau
Posts: 43
Joined: Wed Oct 01, 2014 4:56 pm

Brak paska zdrowia

Post by BezNicku »

Cześć, ostatnio przydarzył mi się jakiś błąd, ponieważ nie widzę paska zdrowia przeciwnika, nie wiem dlaczego tak się stało, gdzie miesiąc temu wszystko jeszcze działało. Próbowałem już instalować od nowa i nadal mam ten problem.
Z góry dzięki za pomoc!
Screen :
Image
User avatar
Serpent
Soldier level 10
Soldier level 10
Estonia
Posts: 4224
Joined: Tue Jul 07, 2009 9:13 pm
Location: Polska - EuroStan ZSRE
Contact:

Re: Brak paska zdrowia

Post by Serpent »

DD czy OpenGL?
Epickie teksty:
Marek1906: jak zrobic aby sail był zielony?
Kvantovy: Wszystko normalne, wszystko w koło było dziwne
Kvantovy:: To jest fajne, że to nie jest takie głupie
Kvantovy:: remove sos from kanapeczka
Kvantovy:: zdarzają się rzezy które sie filozofom nie śniły
Cenwen: problemem jest gejostwo
"Taki z niego fizyk jak ze mnie baletnica" - Profesor Scholtze o Kvantovym.
JAKBYŁ BYM CZECHEM TO BYM ROZŁOŻYŁ NAMIOT ~Kvanciak
User avatar
BezNicku
Soldier level 2
Soldier level 2
Tokelau
Posts: 43
Joined: Wed Oct 01, 2014 4:56 pm

Re: Brak paska zdrowia

Post by BezNicku »

OpenGL
User avatar
Serpent
Soldier level 10
Soldier level 10
Estonia
Posts: 4224
Joined: Tue Jul 07, 2009 9:13 pm
Location: Polska - EuroStan ZSRE
Contact:

Re: Brak paska zdrowia

Post by Serpent »

Spróbuj na DD.
Epickie teksty:
Marek1906: jak zrobic aby sail był zielony?
Kvantovy: Wszystko normalne, wszystko w koło było dziwne
Kvantovy:: To jest fajne, że to nie jest takie głupie
Kvantovy:: remove sos from kanapeczka
Kvantovy:: zdarzają się rzezy które sie filozofom nie śniły
Cenwen: problemem jest gejostwo
"Taki z niego fizyk jak ze mnie baletnica" - Profesor Scholtze o Kvantovym.
JAKBYŁ BYM CZECHEM TO BYM ROZŁOŻYŁ NAMIOT ~Kvanciak
User avatar
BezNicku
Soldier level 2
Soldier level 2
Tokelau
Posts: 43
Joined: Wed Oct 01, 2014 4:56 pm

Re: Brak paska zdrowia

Post by BezNicku »

Dobra, temat do zamknięcia, wystarczyło zainstalować od nowa sterowniki karty graficznej.
Post Reply