Terraria OW Arena
Re: Terraria OW Arena
Ilu jest ludzi na serwerze?
Creative wrote:
Chodziło mi o to że sam przerabiam zrobione mapy. (budynki, ludki itd)
A co do saila to przecież sam muszę wklejać.
Creative wrote: Jak chcesz mogę ci pomóc. Jestem doświadczonym modderem, zrobiłem 2 mody i 3 w drodzeKontakt PW.
Jeszcze nie wystartował. Dobuduję jeszcze pvp areny. Czekamy głównie na pluginy (i oficjalny release tshocka). Do gry zawsze chętny ja i (raczej) Nefarem i Yamashnikov. Może uda się pozyskać Stukacza i Chrisa oraz innych graczy (ostatnio grał z nami Marek1906). ważne, by grało z nami stale przynajmniej z 4-6 osób. Im mniej graczy tym mniej uroku.
Last edited by Antitheus on Wed May 03, 2017 8:55 pm, edited 1 time in total.
-- [FAQ] [Forum rules] [Arabian Campaign Project] [Multiplayer rules] [OWN on Facebook] --
I świeża porcja mojej twórczości z serwera:
PvP Arena:
jeszcze raz baza gracza:
Domek clothera (do farmy szkieletora):
Domek szamana (obowiązkowo w dżungli):
Domek truffla:
Dodatkowo koncept bonusów za trofea z bossów. Oprócz zaproponowanych nagród - 1 unikalne trofeum = 1 plat w kieszeni gracza.
PvP Arena:
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
Dodatkowo koncept bonusów za trofea z bossów. Oprócz zaproponowanych nagród - 1 unikalne trofeum = 1 plat w kieszeni gracza.
- Oko - gracz: postawienie warpa w dowolnej lokacji, drużyna: silver gear dla wszystkich obecnych i przyszłych graczy z drużyny
- Mózg - gracz: spawn meteoru na życzenie, drużyna: demonite lub crimtane gear dla wszystkich obecnych i przyszłych graczy z drużyny
- Szkielet - gracz: pet Dungeon Guardian, drużyna: +15 platinum coins
- WoF gracz: Muramasa, team: molten armor set, team hellevator
- King Slime - gracz: +15 Obsidian skin potions, drużyna: dowolny Music Box
- Queen Bee - gracz: Blue Horseshoe Balloon, drużyna: dodatkowy region na farmę w podziemiach i warp
- Wszystkie mechaniczne bossy - gracz: resize regionu bazy, dodatkowy region poza strefą drużyny, drużyna: Hallowed Set
- Plantera - gracz -1 Broken Hero Sword, drużyna: boost HP i Mana do MAX dla każdego członka drużyny
- Golem - gracz 10 Truffle Worm, drużyna: duże pole chlorophyte gdzieś pod bazą drużyny
- Diuk - gracz: Golden Fishing Pole, drużyna: Chlorophyte Set
- Kultyści: drużyna:Cell Phone
- Moon lord - gracz: 100 luminite ore, drużyna: brak pomysłu
- Bossy z inwazji: brak pomysłu
Last edited by Antitheus on Sun May 07, 2017 6:39 pm, edited 12 times in total.
-- [FAQ] [Forum rules] [Arabian Campaign Project] [Multiplayer rules] [OWN on Facebook] --
Póki co gramy fanowsko na expert mode: 89.67.42.227 - dzisiaj na serverze siedziały 4 osoby
Last edited by Antitheus on Wed May 10, 2017 9:26 pm, edited 1 time in total.
Nie wiem czy to wina pirata, ale często nie mogę się połączyć z serwerem - pisze mi łączenie i jakoś nie może się połączyć.
Bo to server odpalony kiedy jestem online. Zaden vpn.
Gdyby ktoś nie zauważył - zmieniło się IP: 89.70.234.22:7777
https://terraria-servers.com/server/2613/
https://terraria-servers.com/server/2613/
Podbijam temat, abyście mogli zobaczyć, jacy gracze OW są zajebiści w inne gry

Spoiler:
Gra ktoś w terrarię jeszcze?
Aktualizacja była do gry zrup ktoś serwer plox plox plox.