Polski Česky English Français Русский Español
Home Site Original War Support Community Forums
Teraz jest So gru 03, 2016 7:41 am

Strefa czasowa: UTC [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Misja 13 - Amerykanie - Zimna wojna
PostNapisane: Śr cze 18, 2008 3:03 pm 
Offline Soldier level 1
Soldier level 1

Dołączył(a): N maja 04, 2008 10:52 pm
Posty: 16
Witam.

To znowu ja. Jeszcze nie straciliście cierpliwości?;)
Mam pytanie - o dziwo przeszedłem tę misję juz ale bez złapania niejakiego Jurija... wie ktos jak go można zlapać ii w ktorym momencie to sie może odbyć?

Pozdrawiam

P.S.

Aha zdarzyło się podczas gry cos ciekawego ( a moze to normalka i kazdy tak miał?) Otóz miałem kopalnie syberytu na płd. W pewnym miomencie koło niej zaczał sie kręcic jakis naukowiec, zanim go wykonczyłem to chyba coś musiał zmajstrowac bo nagle zaczeło sie wydobywac promieniowanie a w pewnym momencie pojawił sie komunikat że nie mam dośc syberytu by ukonczyc tę misje.
Gdy wczytałem grę od wczesniejszego momentu i odpowiednio wczesnie zabilem tego naukowaca - promieniowania nie bylo a komunikat sie nie pojawił (ale również zaczałem oszczędzac syberyt, na wszelki wypadek nie budowałem elektrowni syberytowych itp)
Też to mieliście?

Pozdrawiam


Góra
Zobacz profil
 Tytuł:
PostNapisane: Śr cze 18, 2008 3:21 pm 
Offline Kung Führer
Kung Führer
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Cz sty 04, 2007 9:45 pm
Posty: 2561
Lokalizacja: Zielona Góra
Arabscya naukowcy mają umiejętność skarzania złórz syberytu\alaskitu. Misja nie jest trudna. Wystarczy ocampić się przy południowym złorzu, zabić naukowca. Gdy sztab poinformuje cię o konieczności zanihilowania J. Gorkiego ustaw z 3 wyszkolonych snajperów na wale z którego zszedł arabski naukowiec. 2 Salwy w Gorkiego, który będzie jechał (poziom: dowódca) średnim pojazdem kołowym z karabinem gat. powinny w zupełności wystarczyć. Nie zapomnij okopać bazy od północnego zachodu i zachowu ponieważ w dalszej części gry następować będą arabskie ataki utrudniające budowy bomby, dobrym rozwiazaniem jest oszczedzanie pojazdów, które ostrzymujesz na poczatku misji. nie rozbudowywuj wiezyczek - zwykłe bunkry ze snajperem i operatorami możdzieża wystarczą. (operatorzy moździerza będą dostępni jeżeli w misji Syberyt! wybudowałeś arabskie koszary i utworzyłeś kilku operatorów tejże broni lub w misji bodajże tam gdzie miałeś zajmować arabskie bazy [ch*j wie jak sie nazywała], (ta, w której w północno-zachodniej arabskiej bazie znajdujesz artefakt) czynisz to samo, znacznie ułatwiają oni obrone bazy. No to by było na tyle solucji wg Antitheusa.

_________________


Góra
Zobacz profil
 Tytuł:
PostNapisane: Śr cze 18, 2008 7:51 pm 
Offline Site Administrator
Site Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pt lut 17, 2006 3:02 am
Posty: 1449
Zawsze mozesz tez na drodze ustawic dwa czolgi ktore Gorkiego wykoncza jak bedzie jechal. Z tego co pamietam to jak jedzie to jeszcze mocno araby nie atakuja tak wiec bez problemu ci sie to uda.

_________________
Obrazek


Góra
Zobacz profil
 Tytuł:
PostNapisane: Pn cze 23, 2008 10:15 am 
Offline Soldier level 1
Soldier level 1

Dołączył(a): N maja 04, 2008 10:52 pm
Posty: 16
Witam.

A tak na zupełnym marginesie w poleceniu (ale i w poradniku na tym forum) jest napisane by ustawić radar do badania skutków wybuchu syberytówki na płn. od celu. Tymczasem czerwone pole w którym powinienem postawić radar znajdowało sie u mnie nie na płn ale na zachód od celu. Taki mały błedzik to tylko u mnie czy u wszystkich?

Pozdrawiam


Góra
Zobacz profil
 Tytuł:
PostNapisane: Pn cze 23, 2008 10:22 am 
Offline Site Administrator
Site Administrator

Dołączył(a): Pt lip 28, 2006 10:58 am
Posty: 2934
Lokalizacja: Bialystok, Poland
W poradniku....


Góra
Zobacz profil
 Tytuł:
PostNapisane: N lip 06, 2008 8:27 pm 
Offline Soldier level 0
Soldier level 0
Avatar użytkownika

Dołączył(a): So lip 05, 2008 11:35 am
Posty: 7
U mnie było że na zachodzie, ale po co poradnik do tak prostej misji


Góra
Zobacz profil
 Tytuł:
PostNapisane: Wt lip 08, 2008 1:03 pm 
Offline Soldier level 1
Soldier level 1

Dołączył(a): N maja 04, 2008 10:52 pm
Posty: 16
Witam.

Prymul6 napisał(a):
ale po co poradnik do tak prostej misji


A tak lubie sobie poczytac od czasu do czasu, nie tylko poradniki... Podobno to dobrze wpływa na inteligencje...

Pozdrawiam


Góra
Zobacz profil
 Tytuł:
PostNapisane: Wt lip 15, 2008 10:05 pm 
Offline Soldier level 2
Soldier level 2
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Wt lip 15, 2008 9:18 pm
Posty: 38
ja tez tak mam czytam poradniki od tak nawet do gier które przeszedłem po kilka razy xD

_________________
Tim Gladstone: Tam schroniły się tubylcze plemiona.
Frank Forsyth: I co, mamy zdjąć ciuchy i dołączyć do nich? Beze mnie.
Lisa Lawson: Jezu, sir. To jeszcze dzikusy, a Pan chce im dać broń do ręki?
Frank Forsyth: Tobie przecież dał.

Tim Gladstone: Są bardziej inteligentni niż wam się wydaje. Mają swój prymitywny język i używają prostych narzędzi.
Frank Forsyth: To coś jak nasi oficerowie!

Soldier: Towarzyszu Gorki, proszę z nami.
Burłak: Oczywiście, tylko muszę coś jeszcze wziąć.
Soldier: Czego tam szukacie towarzyszu?
Burłak: Spustu imbecylu!


Góra
Zobacz profil
 Tytuł:
PostNapisane: Wt lip 29, 2008 3:13 pm 
Offline Soldier level 5
Soldier level 5
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pn lip 28, 2008 3:09 pm
Posty: 269
Lokalizacja: Polska
Nie potrzebny poradnik można tą misję przejść na wiele sposobów(przynajmniej ja tak uwarzam).

_________________
Si vis pacem, para bellum jeśli chcesz pokoju, gotuj się do wojny.

THE HEROES COMPANY MOD
100%

DONE
viewtopic.php?f=28&t=1706&start=90


Góra
Zobacz profil
 Tytuł: Re: Misja 13 - Amerykanie - Zimna wojna
PostNapisane: So kwi 10, 2010 5:03 pm 
Offline Soldier level 4
Soldier level 4

Dołączył(a): Pt kwi 09, 2010 8:38 pm
Posty: 94
Lokalizacja: Świdwin
hmm ja mam aby ustawić na południu radar w celach misji i jak tam stawiam to nigdy mi nie zalicza to jakiś błąd z celami czy po prostu zbugowana misija?;0


Góra
Zobacz profil
 Tytuł: Re: Misja 13 - Amerykanie - Zimna wojna
PostNapisane: So kwi 10, 2010 5:42 pm 
Offline Site Administrator
Site Administrator

Dołączył(a): Pt lip 28, 2006 10:58 am
Posty: 2934
Lokalizacja: Bialystok, Poland
Chyba na północy masz go ustawić :P
Masz zaznaczone na mapce.


Góra
Zobacz profil
 Tytuł: Re: Misja 13 - Amerykanie - Zimna wojna
PostNapisane: So kwi 10, 2010 5:43 pm 
Offline Soldier level 10
Soldier level 10
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Wt lip 07, 2009 9:13 pm
Posty: 3645
Lokalizacja: Polska - EuroStan ZSRE
radar trzeba postawić na tej górce lekko na zachód od miejsca wybuchu lol,zresztą to miejsce jest oznaczone na mapie.Radar musi miec podwozie gąsienicowe aby wjechalo na górę :P


Góra
Zobacz profil
 Tytuł: Re: Misja 13 - Amerykanie - Zimna wojna
PostNapisane: So kwi 10, 2010 10:31 pm 
Offline Soldier level 6
Soldier level 6
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Śr kwi 07, 2010 10:54 pm
Posty: 368
Lokalizacja: HAJNÓWKA
ja robilem kilka bomb zanim cel osiagnelem walilem po calej mapie z nudów;p


Góra
Zobacz profil
 Tytuł: Re: Misja 13 - Amerykanie - Zimna wojna
PostNapisane: N kwi 11, 2010 2:32 am 
Offline Soldier level 4
Soldier level 4

Dołączył(a): Pt kwi 09, 2010 8:38 pm
Posty: 94
Lokalizacja: Świdwin
aha to ma być na północ u mnie pisało południe;/


Góra
Zobacz profil
 Tytuł: Re: Misja 13 - Amerykanie - Zimna wojna
PostNapisane: Pn mar 28, 2011 6:44 pm 
Offline Soldier level 0
Soldier level 0

Dołączył(a): Pn mar 28, 2011 6:34 pm
Posty: 1
Mam problem z misją 13a albo 14a (nie jestem do końca pewny która to) Amerykanie (przymierze). Jestem tam z Burłakiem dwoma pojazdami po artefakt. Gdy już go mam (artefakt), pojawia się nowy cel główny, a mianowicie aby wykraść informacje o bombie syberytowej z labolatorium. Próbowałem wiele razy na wiele sposobów ale mi się nie udało. Baza jest tak dobrze broniona, że nie udaje mi się wedrzeć do niej. Czy wie ktoś jak ją przejść????


Góra
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL