Mám v hlavě nápad na vlastní ruskou kampaň, kde

Zatím pracuji na detailech Barrandova příběhu, ale nevím, jestli mám zakomponovat i volbu, jestli odejde od Rusú a přeběhne k Alianci.
Pokud by někdo chtěl detaily misí (zde napíšu jen souvětí o každé z nich), tak jim to rád pošlu.
MISE:
1. Příchod

A. G. Barrandov se ocitl na americké základně na Aljašce. Musí se probít přes americkou obranu EONu (Cornell, Powell) a pomoci své přítelkyni ze Sevastopolu, Nikole.
2. První krev

Ve této misi se Barrandov spojí s Burlakovým bratrem Vsevolodem a jeho muži a spolu obsadí americký Terminál, který evakuují a připojí se k Burlakovi.
3. Pravěký Stalingrad

Barrandov byl stažen do I. V. Stalin, aby znovu postavil továrnu na tanky a posílil jeho obranu pomocí počítačových věží. Poté je pověřen odražením amerických útokú a když se blíží siný americký výpad, je mu naříženo gen. Platonovem, aby neustoupil byť jen o centimetr.
4. Na kahánku

Vsevolod se s Barrandovem dozvěděli, že Američané jsou oslabení arabskými nájezdy. Spolu s jednotkou plukovníka Popova musí jednat rychle a zlikvidovat základnu Gama, než se Američané vrátí.
5. Máme na spěch!

Veškeré jednotky z L. D. Trockého byly odvolány pro posílení M. N. Tuchačevského, který se stal terčem pomsty amerických sil. Alexei a Vsevolod musí vzít vše, co mají po ruce a udržet se proti Američanúm tak dlouho, než přijdou nějaké posily nebo až Američané dostatečně nevykrvácejí.
6. Pevnost Beta

Maršál Jašin nařídil útok na Pevnost Beta. Barrandov a Burlak vědí, že je to sebevražda. Burlak se snaží přemluvit Jašina, ale ten ho neposlouchá, zatímco Alexei, Vsevolod a plk. Popov uvažují o alternativní cestě útoku, než středem...
Rozcestí

Barrandov dostal na výběr buď od Burlaka a Gossudarova, aby se k nim připojil k Alianci (B), nebo dostane nabídku od Platonova, aby Alexei a Vsevolod převzali velení nad jednou ze základen v ruském prstenci moci (A)...
7A. Nová naděje

Základna S. M. Timošenko, základna Alexeje a Vsevoloda, se ukáže být lepší a rozšířenejší než Platonovova V. K. Bljucher, což dost Platonovovi leze krkem. Rozhodne se ty dva popravit pro "zradu Sovětského lidu", ale Alexej se Vsevolodem to odhalí, sjednotí ostatní základny a porazí Platonova. Timošenko se stává hlavní základnou Rudé armády v Pliocénu...
8A. Nemúže to být lepší

I po ztrátě maršála Jašina a L. D. Trockého se zdá, že vše Rusúm vychází na ruku: Američané jsou v alaskitovém výzkumu pozadu, Arabové jsou jen zlomkem své bývalé moci a ani Aliance se nic nemúže dovolit proti Rudé armádě. Ale našlo se pár zádrhelú: zdá se, že v zoufalosti Powell najal skupinu Arabú, aby zničili veškerá alaskitová ložiska mezi Alfou a S. M. Timošenkem. Alexej se rozhodne to zarazit, vezme několik mužú a šel zastavit arabsko-americkou sabotáž...
9A. Morální hodnoty

Po porážce Arabú se Rusové dozvídají o pozici hlavní základny Aliance. Nikdo nelení a skupina tankú s Alexejem v čele se rozjela zničit semínko míru mezi Američany a Rusy. Vsevolod se bude muset rozhodnout, na jakou stranu se přidat, protože je tam i jeho bratr Burlak...
10A. Nultá atomová bomba

Ruští vědci v Timošenkovi dokázali vyvinout alaskitovou raketu. Alexej spolu s šéfem alaskitového výzkumu odjíždí hluboko do amerického území, aby bombu zkonstruovali a vyzkoušeli na výborném cíli: na hlavní americké základně, na Alfě...
11A. Západ černého slunce

Američané a Aliance jsou z cesty, takže zbývá vyřadit Araby ze hry. Rusové zjistili polohu Nového Teheránu, hlavní základny arabských žoldáku. Všichni vědí, vrchních velitelú nevyjímaje, že toto nebude jednoduché...
12A. Konečný souboj

Rudá armáda naléza hlavní alaskitovou žílu, a náležitě ji také opevňují. Neví ale, že všechny strany konfliktu zvládly sehnat zbytek sil pro poslední bitvu. Poslední kapitola války v Pravěku začíná...
K Alianci jsem se ještě nedostal.
Kdo by měl zájem pomoct mi s tímto projektem, ať klidně napíše. S editorem moc neumím, takže já většinu svých nápadú musím jenom psát...