Založení hry v ow

Diskuse o dění ve světě OW i reality a tématech, co jsou mimo mísu.
Post Reply

Pochopili jste Jednoduchy Návod?

Ano
9
90%
Ne
1
10%
 
Total votes: 10

User avatar

Topic author
sAshevA
Site Administrator
Site Administrator
Posts: 21
Joined: Wed Jan 05, 2011 10:04 pm

Založení hry v ow

#1

Post by sAshevA » Mon Jan 31, 2011 4:15 pm

Vzhledem k tomu, že podle informací co mi dal bulda http://forum.zive.cz/viewtopic.php?f=924&t=1061126 má skoro každý veřejnou IP adresu a 99% ti co mají ADSL, je nutné pro založení hry v OW mít jen dobře nastavený Modem/Router.

Ve svém nastavení modemu/routeru najdetě nastavení NAT ve, kterém najdete nastavení DMZ, DMZ povolte a zadejte do něj svojí INTERNÍ IP ADRESU, poté by jste měli být normalně schopný zakládat.

Na jednom z routerů, jsme DMZ našli pod Port Forwarding, takže pokud nemužete DMZ najít, musíte všechno projít, zda to někde není.

zdroj: OWAR Centrum: owar.emersongames.cz
Autor : sali


V prípade akýchkoľvek pochybností, ak neviete nájsť dané nastavenie v routri, alebo ani neviete, ako sa to robí, nebojte sa ozvať a nezabudnite prípadne napísať typ routeru a poskytovateľa internetového pripojenia. My vám radi pomôžeme.
//edited by TS

User avatar

Spooker
Site Administrator
Site Administrator
Posts: 64
Joined: Tue Jan 04, 2011 6:14 pm
Location: Brno - South Moravistan
Contact:

Re: Založení hry v ow

#2

Post by Spooker » Mon Jan 31, 2011 7:42 pm

Ikdyž mi to nefunguje (To neřešte, to je bitva mezi mnou a mým routerem), tak je tohle dost dobrá fíčura a rámcově to zatím fakt fungovalo skoro všem - doporučuju. :)
If you're bored, just play OW!

User avatar

Topic author
sAshevA
Site Administrator
Site Administrator
Posts: 21
Joined: Wed Jan 05, 2011 10:04 pm

Re: Založení hry v ow

#3

Post by sAshevA » Mon Jan 31, 2011 8:18 pm

přiznejte se kdo ten návod nepochopil ? :D


Radzio
Site Administrator
Site Administrator
Posts: 2930
Joined: Fri Jul 28, 2006 10:58 am
Location: Bialystok, Poland

Re: Založení hry v ow

#4

Post by Radzio » Mon Jan 31, 2011 8:32 pm

sAshevA wrote:přiznejte se kdo ten návod nepochopil ? :D
Look now.

User avatar

Small_killer
Soldier level 0
Soldier level 0
Posts: 8
Joined: Thu Jan 13, 2011 5:14 pm
Location: Slovak Republic
Contact:

Re: Založení hry v ow

#5

Post by Small_killer » Mon Jan 31, 2011 8:35 pm

Ja som pochopil len škoda, že mám ten prenosný internet, ale to sa zmení.

User avatar

Vitze
Soldier level 1
Soldier level 1
Posts: 16
Joined: Sun Jan 30, 2011 5:24 pm
Location: Czech Republic, Most
Contact:

Re: Založení hry v ow

#6

Post by Vitze » Mon Jan 31, 2011 9:50 pm

Přiznávam že já ... xDD prostě mi to budeš muset udělat... xD. Jinak myslim ze se nekdo i bal dat NE tak to ber ze mam odvahu :D
Pokud mě chceš opravit, raději se ještě jednou ujisti že máš pravdu..
Image

User avatar

Topic author
sAshevA
Site Administrator
Site Administrator
Posts: 21
Joined: Wed Jan 05, 2011 10:04 pm

Re: Založení hry v ow

#7

Post by sAshevA » Mon Jan 31, 2011 10:35 pm

proto tam je ta anketa , abych zjistil kdo to nepochopil a když tak mu to polopatě vysvětlil :D


Mates31cz
Soldier level 0
Soldier level 0
Posts: 6
Joined: Sat Feb 19, 2011 7:20 pm

Re: Založení hry v ow

#8

Post by Mates31cz » Sun Feb 20, 2011 12:04 am

co je k na tom k nepochopeni ?? zkratka kdo nema verejnou IP tak si nevrzne :D leda pres VPN servery ;)


keal
Soldier level 1
Soldier level 1
Posts: 13
Joined: Sat Feb 19, 2011 7:23 pm

Re: Založení hry v ow

#9

Post by keal » Sun Feb 20, 2011 4:39 pm

Vitze wrote:Přiznávam že já ... xDD prostě mi to budeš muset udělat... xD. Jinak myslim ze se nekdo i bal dat NE tak to ber ze mam odvahu :D
no ak si schopny z internetu stiahnut program teamviewer 5 tak by som bol schopny ti to spravit.

User avatar

Timeshifter
Site Administrator
Site Administrator
Posts: 65
Joined: Wed Jan 05, 2011 5:46 pm
Location: Brno, Czech Republic (but I am Slovak)
Contact:

Re: Založení hry v ow

#10

Post by Timeshifter » Sun Feb 20, 2011 5:26 pm

Mates31cz wrote:co je k na tom k nepochopeni ?? zkratka kdo nema verejnou IP tak si nevrzne :D leda pres VPN servery ;)
No, zahrať si samozrejme môžeš, ale nevieš založit server... (pripojiť sa môžeš)
"Time, who sees all things, he hath found thee out." -(Sofokles - Oedipus Rex)


Zaitsev
Soldier level 0
Soldier level 0
Posts: 4
Joined: Mon Apr 04, 2011 7:01 pm

Re: Založení hry v ow

#11

Post by Zaitsev » Mon Apr 04, 2011 7:05 pm

Hale lidi kde najdu NAT pls ?

User avatar

Timeshifter
Site Administrator
Site Administrator
Posts: 65
Joined: Wed Jan 05, 2011 5:46 pm
Location: Brno, Czech Republic (but I am Slovak)
Contact:

Re: Založení hry v ow

#12

Post by Timeshifter » Tue Apr 05, 2011 8:28 pm

Co máš za router?
"Time, who sees all things, he hath found thee out." -(Sofokles - Oedipus Rex)


Zaitsev
Soldier level 0
Soldier level 0
Posts: 4
Joined: Mon Apr 04, 2011 7:01 pm

Re: Založení hry v ow

#13

Post by Zaitsev » Wed Apr 06, 2011 4:36 pm

WL-520GC

User avatar

Timeshifter
Site Administrator
Site Administrator
Posts: 65
Joined: Wed Jan 05, 2011 5:46 pm
Location: Brno, Czech Republic (but I am Slovak)
Contact:

Re: Založení hry v ow

#14

Post by Timeshifter » Thu Apr 07, 2011 10:03 am

Tuto je manuál pre tvoj router: http://www.mipt-telecom.ru/abonentam/ro ... c.pdf.html Dôležité sú pre teba strany 16-17
"Time, who sees all things, he hath found thee out." -(Sofokles - Oedipus Rex)

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest