Problém s OW editorem

Vše ohledně SAILu a tvorby modifikací do OW.
Post Reply

Topic author
JackeCZ
Soldier level 0
Soldier level 0
Posts: 4
Joined: Sun Apr 17, 2011 10:45 am

Problém s OW editorem

#1

Post by JackeCZ » Mon Apr 18, 2011 3:13 pm

Čau lidi :),

mám problém s OW editorem.

Mám Windows 7 64,bit.

Když v editoru dám Create Mod, tak vytvořím mod, normálně ho v editoru mohu otevřít, ale ve složce mods ten mod nemám.

Vytvořil jsem už asi 5 módů a v editoru jsou všechny, a v mods ani jeden.

Tak bych se rád dozvěděl čím to je.

Díky

PS: I po kompletním smazání, odinstalování a opětovném nainstalování hry, v editoru zůstaly uložený ty mody, ale v mods není nic.

Díky moc

2PS: Uvítal bych, kdyby se ozval Morphid :-) dlouho jsem s ním nebyl v kontaktu.


Radzio
Site Administrator
Site Administrator
Posts: 2930
Joined: Fri Jul 28, 2006 10:58 am
Location: Bialystok, Poland

Re: Problém s OW editorem

#2

Post by Radzio » Mon Apr 18, 2011 3:38 pm

Hi JackeCZ, your problem is connected with UAC feature of Windows Vista and later.
Disable UAC or install Original War outside of Program Files or run Original War with admin privileges.
Currently mods are in VirtualStore of your system's user directory.


Topic author
JackeCZ
Soldier level 0
Soldier level 0
Posts: 4
Joined: Sun Apr 17, 2011 10:45 am

Re: Problém s OW editorem

#3

Post by JackeCZ » Mon Apr 18, 2011 4:59 pm

Radzio wrote:Hi JackeCZ, your problem is connected with UAC feature of Windows Vista and later.
Disable UAC or install Original War outside of Program Files or run Original War with admin privileges.
Currently mods are in VirtualStore of your system's user directory.
Thank you for complete the problem.

Good Luck with mods ;)

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest