Problém se singlem
Problém se singlem
Mohu se zeptat na jeden problém který momentálně OWarem mám.. Nedávno jsem si pořídil nový počítač a nainstaloval si na něj znova OW ale singl se mi na něm místy strašně seká. Parametry mám na počítači samozřejmě lepší než na tom starém. Mohl by to být problém s Win7 nebo problém s novým patchem..?
- Gothuk
- Site Administrator
Re: Problém se singlem
I don't speak Czech.
1. Can you write your PC specification?
2. Do you have latest graphics drivers and latest DirectX?
1. Can you write your PC specification?
2. Do you have latest graphics drivers and latest DirectX?
I have just actualized both of them. It still have these lags..
By the way my laptop: 2,4GHz dual-core, memory 4GB RAM, geforce GT540M with 1024GB, system Win7 64kbit (sorry for any bad formulation, I´m noob with computers..
)
By the way my laptop: 2,4GHz dual-core, memory 4GB RAM, geforce GT540M with 1024GB, system Win7 64kbit (sorry for any bad formulation, I´m noob with computers..

- Spooker
- Site Administrator
Win za to nemůže, sedmičky nás tu má většina a jede to úplně v pohodě.
If you're bored, just play OW!
- afanasenkow29
- Soldier level 0
A seká se ti celá hra nebo jen pohyb postav a vozidel?
-
- Soldier level 0
Zdravím. Chem sa opýtať, alebo varovať, pred bugmy v najnovšom update 1.12.7
Hral som singleplayer za Rusova aj Američanov na všetkých obtiažnostiach(all misie).
1.bug stratég RUS 1.misia za alianciu Gorkij je bazukér a nedá sa zmeniť jeho povolanie=neprejditeľná misia
2.bug stratég USA 15.misia Powellová garáž ukončí výrobu pri 2. vozidle 2.série=nepohnutie sa v misii ďalej.
Ďalšie bugy sú zanedbateľné, chcem sa opýtať či mal tieto problémy aj niekto iný a či sa budú riešiť? Btw. ide o českú verziu. Dík za odpoveď.
Hral som singleplayer za Rusova aj Američanov na všetkých obtiažnostiach(all misie).
1.bug stratég RUS 1.misia za alianciu Gorkij je bazukér a nedá sa zmeniť jeho povolanie=neprejditeľná misia
2.bug stratég USA 15.misia Powellová garáž ukončí výrobu pri 2. vozidle 2.série=nepohnutie sa v misii ďalej.
Ďalšie bugy sú zanedbateľné, chcem sa opýtať či mal tieto problémy aj niekto iný a či sa budú riešiť? Btw. ide o českú verziu. Dík za odpoveď.
- Gravitr
- Throwback Developer
@Steyr Zkus pravym na OwarFull (je ve složce s OW) a dát "Odstranit potíže s kompabilitou" (když to nepůjde tak to zkus i u OW Luncheru)
@MorbidiusS Mě se tohle někdy nestalo. Nestáhl sis náhodou "zone_save 100%"? V ruský teda o ničem nevim, ale v Am_15 je v tomhle 100% savu chyba, protože se to tam v části, kdy amíci mají útočit na legii sekne. (Zkus projet předchozí misi bez záchrany Joan, jestli ti potom pojede ta poslední bez chyb)
@MorbidiusS Mě se tohle někdy nestalo. Nestáhl sis náhodou "zone_save 100%"? V ruský teda o ničem nevim, ale v Am_15 je v tomhle 100% savu chyba, protože se to tam v části, kdy amíci mají útočit na legii sekne. (Zkus projet předchozí misi bez záchrany Joan, jestli ti potom pojede ta poslední bez chyb)
[MOD] Arabian History - 9 missions
Show post with download
[MOD] Vsevolod Mission - 4 pro missions
Show post with download
[MP-MOD] Throwback - over 35 new missions
Official site (+download)
Show post with download
[MOD] Vsevolod Mission - 4 pro missions
Show post with download
[MP-MOD] Throwback - over 35 new missions
Official site (+download)