Zgłaszanie błędów w grze!

Wszystko o modach, patchach i błędach w OW oraz ogólnym programowaniu.
Locked
User avatar

NaDoL
Community Veteran
Community Veteran
Posts: 398
Joined: Wed Apr 12, 2006 7:43 pm
Location: Poland
Contact:

temat

#61

Post by NaDoL » Tue Feb 13, 2007 9:00 am

lol tego to jeszcze nie widzialem^^ w 1 problemie to nie działa w sailu funkcja ataku albo ruchu w tamto miejsce, lub coś blokuje i mają cel nieosiągalny, a z tym 2 to nie wiem w ogole z kąd ten laser podwójny;o
Image

User avatar

YuriStriatov
Site Administrator
Site Administrator
Cuba
Posts: 1449
Joined: Fri Feb 17, 2006 3:02 am
Contact:

#62

Post by YuriStriatov » Tue Feb 13, 2007 1:14 pm

Macburlak wrote:patch v1.07.2 ostatnia misja amerykan.Przy drugim ataku na bazę legionu(wtedy jak trzeba oglądać:wink:). Postacie wychodzą przed bazę i wtedy nic się już nie dzieje. Po prostu tak sobie stoją. Drugą ciekawostką w tej misji jest pewna babka co idzie do pojazdu i przy nim kręci się w kółko aż ją ruskie czołgi zabijają. :D

screen:
http://img248.imageshack.us/img248/5189/ow1gi0.jpg
screen do babki:
http://img484.imageshack.us/img484/6016/owpf1.jpg
Dzieje ci sie tak za kazdym razem w tej misji? Jesli nie, to nie mozna nic zrobic bo nie da sie buga odtworzyc. Poprostu raz sie zdarzylo i tyle.
Image


Macburlak
Soldier level 0
Soldier level 0
Posts: 3
Joined: Mon Feb 12, 2007 3:38 pm

#63

Post by Macburlak » Tue Feb 13, 2007 2:44 pm

Ten błąd dzieje się za każdym razem gdy włączam te misję.

User avatar

Folkner
Community Veteran
Community Veteran
Posts: 125
Joined: Fri Nov 17, 2006 1:48 pm
Contact:

#64

Post by Folkner » Tue Feb 13, 2007 5:53 pm

Wniosek: niejedź w misji 14 macmillanem w pole przeniesienia do następnej misji podwójnym laserem ...
.


Macburlak
Soldier level 0
Soldier level 0
Posts: 3
Joined: Mon Feb 12, 2007 3:38 pm

#65

Post by Macburlak » Tue Feb 13, 2007 6:11 pm

Jak jade innym to zamiast pojazdu z laserem jest ten którym jechałem :D

User avatar

Folkner
Community Veteran
Community Veteran
Posts: 125
Joined: Fri Nov 17, 2006 1:48 pm
Contact:

#66

Post by Folkner » Tue Feb 13, 2007 7:46 pm

Ja też miałem ten problem... Wystarczyło niebadać lasera(o 1 medal mniej, ale co tam nie dla medalów się gre przechodzi) xD
.


puma1993
Soldier level 0
Soldier level 0
Posts: 1
Joined: Sun Feb 04, 2007 1:08 pm

#67

Post by puma1993 » Tue Feb 13, 2007 9:02 pm

ja zawsze probowalem wsiasc do tego podwojnego lasera a babka sama wejdzie jak juz bedziesz blisko


Bolo
Soldier level 0
Soldier level 0
Posts: 1
Joined: Sun Mar 04, 2007 6:30 pm

#68

Post by Bolo » Sun Mar 04, 2007 6:41 pm

Witam,
Mam problem z misją 9 kampani rosyjskiej(Misja Epsilon) a mianowice po wybraniu miejsca lokalizacji bazy i zespołu gdy chce zacząć misje (po nacisnięciu fajki)pokazuje mi się ten oto błąd

Code: Select all

SAIL function "PlaceUnitArea" : Access violation at address 005B80F5 in module 'OwarFull.dll'. Read of address 00000000
wybierałem różne lokalizacje bazy ale nic nie działało nawed przeinstalowałem gre
Pleas Help


Gokan
Soldier level 0
Soldier level 0
Posts: 8
Joined: Thu Mar 15, 2007 9:59 am
Location: Kunów
Contact:

#69

Post by Gokan » Thu Mar 15, 2007 10:19 am

to proste co trzeba zrobić :D ja mam tak ciągle :( aby wbić się do pojazdu nie klikamy odrazu żeby wszedł bo próbują wchodzić tak z troche boku i tyłu lub przodu wystarczy podejść idealnie z jednego boku i wejść co do tych ludków też wiem co trzeba zrobić :D muszą mieć odpowiednią ilość pojazdów ja korzystałem z tego łaga jak koleś wyjeżdżał z fabryki i jechałem do swojej bazy i go demontowałęm :D i tak ciągle. W końcu nie było ataku Powell żył i jego ludzie też :) a ja szybko zrobiłem pojazd sterowany komputerowo i wyjechałem z bazy :D powell sie nei czepia jak komputer jest pozabazą taki trik i łatwa gra lol ale macie problemy 8)

User avatar

NaDoL
Community Veteran
Community Veteran
Posts: 398
Joined: Wed Apr 12, 2006 7:43 pm
Location: Poland
Contact:

temat

#70

Post by NaDoL » Thu Mar 15, 2007 12:25 pm

Super mistrzu, użekła nas twoja historia, ale błąd polega na sail'u, patch 1 albo 2 altaru powinien to naprawic
Image

User avatar

Mazeo
Soldier level 0
Soldier level 0
Posts: 2
Joined: Tue Mar 20, 2007 9:57 pm

#71

Post by Mazeo » Wed Mar 21, 2007 12:18 pm

Mam patcha v 1.07. i jak chce zagrac sobie w multi playerze to gdy wlonczam juz rozgrywke nagle blad(Unknow error: Invaild poitner operation Error Log Created "D:\PROGRA~1\ORGIN~1\ErrorLog0002.OWEL) w czesie wczytywania mapki ze niemoze wczytac czegos czym to jest spowodowane ?? wogule na tym patchu da sie grac MP ?
Czy jest jakis patch ktory sprowadza v z 1.07 na 1.06 ?


ph3nom
Veteran
Posts: 288
Joined: Thu Aug 03, 2006 2:17 pm
Location: Europe

#72

Post by ph3nom » Wed Mar 21, 2007 4:00 pm

Mazeo wrote:Mam patcha v 1.07. i jak chce zagrac sobie w multi playerze to gdy wlonczam juz rozgrywke nagle blad(Unknow error: Invaild poitner operation Error Log Created "D:\PROGRA~1\ORGIN~1\ErrorLog0002.OWEL) w czesie wczytywania mapki ze niemoze wczytac czegos czym to jest spowodowane ?? wogule na tym patchu da sie grac MP ?
Czy jest jakis patch ktory sprowadza v z 1.07 na 1.06 ?
Upewnij się czy masz patch 1.07.2 i co najważniejsze w wersji Full (zajmuje około 40MB). Jeżeli nie, to musisz przeinstalować OW i spróbować na nowo z powyższą wersją patcha. 8)
Image

User avatar

Mazeo
Soldier level 0
Soldier level 0
Posts: 2
Joined: Tue Mar 20, 2007 9:57 pm

#73

Post by Mazeo » Thu Mar 22, 2007 4:31 pm

Dzieki za pomoc juz wszystko dziala :)

User avatar

lukey_kolasa
Soldier level 1
Soldier level 1
Posts: 22
Joined: Sun Feb 25, 2007 2:23 pm

#74

Post by lukey_kolasa » Sat Apr 14, 2007 3:12 pm

Ja mam wersje patcha 1.07.2 i w misja dla ruskich w 11 Nowe Zakończenie jak wybuduje te dwa buldożery i potym jak wykarczują las jednostki ruskich idą atakować a po ataku część z nich się wycofa a gdy już dojdą do miejsca z którego wyruszyli gra się wiesza. Co mam zrobić. Mam tak za każdym razem.
Image
Image

User avatar

Blashix
Community Veteran
Community Veteran
Posts: 377
Joined: Sun Apr 29, 2007 8:23 am
Location: Polska

:D

#75

Post by Blashix » Sun Apr 29, 2007 6:37 pm

Witam znalazłem małego buga, który nic nie robi ale "drażni" !!
Wersja Patcha 1.07.2 FULL
Na mapie "Krwawa Dolina" Jest w prawym górnym rogu Teskt że jak dam np. wojaka to mu skil podrośnie o 4, + wlączony build na 10 min, i tu się zaczyna irytujące miganie z czasu na drzewo i tak ciągle. (Nie sprawdzałem na rzece, i futbolu)

Proponował bym aby czas w tej mapie dać niżej albo cuś.
--> 02.12.2008 PC <--
| AMD Athlon 64 X2 5400 Black Edition 3,4Ghz + Cooling Pentagram Freezone HP-120 AlCu Karakorum | GoodRam DDR2 2x 2GB 810Mhz CL4 + Arctic Cooling Arctic RC | Asus M3A78 PRO AMD 780G (Radeon HD 3200 & HD Audio Realtek ALC1200) | Radeon HD 4850 Gigabyte 512MB 700/2000 MHz + Zalman Cooling | Samsung SpinPoint T166 320 GB (SATA II, 16MB cache, NCQ) | LG SuperMulti DVD LightScribe | Power: Chieftec (GPS-500AB-A) 500W all in: NZXT Apollo Crafted Series Black

Mouse: A4TECH XL-750F
Keyboard: Saitek Eclipse II
Monitor: 19 LG Flatron W1952TQ-PF

Locked

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest