Zgłaszanie błędów w grze!

Wszystko o modach, patchach i błędach w OW oraz ogólnym programowaniu.
Locked
User avatar

lukey_kolasa
Soldier level 1
Soldier level 1
Posts: 22
Joined: Sun Feb 25, 2007 2:23 pm

#76

Post by lukey_kolasa » Wed May 02, 2007 9:29 am

rozwiązałem problem. otóż gdy ten filmik leci nie wolno zmieniać prędkości gry.
Image
Image

User avatar

hydro
Community Veteran
Community Veteran
Posts: 222
Joined: Thu Aug 17, 2006 1:58 pm

#77

Post by hydro » Fri May 04, 2007 1:32 pm

Na mapie impreza wejscie w dyplomacje powoduje, ze gra nie reaguje na nasze polecenia i nie mozna wyjsc z tego menu.

User avatar

Folkner
Community Veteran
Community Veteran
Posts: 125
Joined: Fri Nov 17, 2006 1:48 pm
Contact:

#78

Post by Folkner » Fri May 04, 2007 2:14 pm

Nie zawsze tak sie dzieje Hydro :P
.

User avatar

hydro
Community Veteran
Community Veteran
Posts: 222
Joined: Thu Aug 17, 2006 1:58 pm

#79

Post by hydro » Fri May 04, 2007 3:19 pm

A w jakim trybie grales? Bo ten problem sie pojawil w Tajnej Wojnie

User avatar

Folkner
Community Veteran
Community Veteran
Posts: 125
Joined: Fri Nov 17, 2006 1:48 pm
Contact:

#80

Post by Folkner » Fri May 04, 2007 3:46 pm

To zdarza się nie tylko na tej mapie( chodzi Ci o pojawianie sie tak jakby ''przeźroczystego'' menu dyplomacji )? Bo jeśli tak, to było to kiedyś omawiane... niepamiętam gdzie :P
.


Radzio
Site Administrator
Site Administrator
Posts: 2930
Joined: Fri Jul 28, 2006 10:58 am
Location: Bialystok, Poland

#81

Post by Radzio » Sat May 05, 2007 7:20 am

To blad DirectX, bylo to kiedys omawiane.


SandalUKF
Soldier level 0
Soldier level 0
Posts: 1
Joined: Thu Aug 30, 2007 5:16 pm
Contact:

Ja tez mam problem

#82

Post by SandalUKF » Thu Aug 30, 2007 5:27 pm

tresc bledu:"There was an error that prevented the game from being launched. Check to make sure the game is properly installed and that path is correct"

Jak wlanczam ow przez start zeby se pograc w kampanie to luz odpala a jak chce wlaczyc chodzby single przez gamespy to sie pojawia ten blad jak chce grac w multi przez spy i wchodze rooma naciskam launch game to tez sie pojawia ten blad i niezaleznie czy to ja stawiam serwer czy ktos inny czy to wina jakiegos programu czy co.
Przeinstalowam ow dwa razy caly czas instalując pathe 1.08 a potem 1.08 fix dale mi sie gra je**e help me


Radzio
Site Administrator
Site Administrator
Posts: 2930
Joined: Fri Jul 28, 2006 10:58 am
Location: Bialystok, Poland

#83

Post by Radzio » Thu Aug 30, 2007 5:30 pm

Sprawdz w GSA, na pewno masz źle skonfigurowaną ścieżkę do OW. Popraw ją.


mumin54
Soldier level 0
Soldier level 0
Posts: 3
Joined: Fri Oct 12, 2007 12:00 pm

#84

Post by mumin54 » Fri Oct 12, 2007 12:02 pm

U mnie w OW, kiedy odpalam grę pokazuje się intro, lecz gdy pojawi się menu gra się zawiesza i nic nie pomaga. Nie da się też ruszyć myszą, która jest zablokowana w samym środku ekranu.

Kiedyś grałem dużo na W98 i śmigało.

Teraz mam XP, IC 2 Duo, 2GBRAM

Może to sprawa procesora?


Anarchy
Site Moderator
Posts: 1286
Joined: Thu May 03, 2007 11:02 am
Contact:

#85

Post by Anarchy » Fri Oct 12, 2007 12:28 pm

Mam prawie taki sam, i wszystko działa, a najlepiej edytor:)

User avatar

Blashix
Community Veteran
Community Veteran
Posts: 377
Joined: Sun Apr 29, 2007 8:23 am
Location: Polska

#86

Post by Blashix » Fri Oct 12, 2007 2:07 pm

mumin54 wrote:U mnie w OW, kiedy odpalam grę pokazuje się intro, lecz gdy pojawi się menu gra się zawiesza i nic nie pomaga. Nie da się też ruszyć myszą, która jest zablokowana w samym środku ekranu.

Kiedyś grałem dużo na W98 i śmigało.

Teraz mam XP, IC 2 Duo, 2GBRAM

Może to sprawa procesora?
Reinstall OW, zainstaluj najnowsze stery graficzne i sterowniki DirectX.


Radzio wrote:To blad DirectX, bylo to kiedys omawiane.
Też nie raz miałem taki błąd, ale po zmianie DX już tego nie mam :P
--> 02.12.2008 PC <--
| AMD Athlon 64 X2 5400 Black Edition 3,4Ghz + Cooling Pentagram Freezone HP-120 AlCu Karakorum | GoodRam DDR2 2x 2GB 810Mhz CL4 + Arctic Cooling Arctic RC | Asus M3A78 PRO AMD 780G (Radeon HD 3200 & HD Audio Realtek ALC1200) | Radeon HD 4850 Gigabyte 512MB 700/2000 MHz + Zalman Cooling | Samsung SpinPoint T166 320 GB (SATA II, 16MB cache, NCQ) | LG SuperMulti DVD LightScribe | Power: Chieftec (GPS-500AB-A) 500W all in: NZXT Apollo Crafted Series Black

Mouse: A4TECH XL-750F
Keyboard: Saitek Eclipse II
Monitor: 19 LG Flatron W1952TQ-PF


razmax
Soldier level 0
Soldier level 0
Posts: 4
Joined: Sun Sep 16, 2007 11:24 am

#87

Post by razmax » Tue Oct 16, 2007 6:49 pm

Mam Problema.Na moim drugim kompie OW mi nie działa.Wyskakuje Fatal error z dopisem owarlite.dll a jak zmienie rozdizelczość na większą to owarfull.dll . Czy ktoś może mi pomóc?Fakt , ekran ma 1440x768.Jest jakiś patch zmeniający ten błąd lat średniowiecza? :P


Radzio
Site Administrator
Site Administrator
Posts: 2930
Joined: Fri Jul 28, 2006 10:58 am
Location: Bialystok, Poland

#88

Post by Radzio » Wed Oct 17, 2007 9:22 am

Podaj dokladna tresc bledu i nazwe uzywanej karty graficznej.


razmax
Soldier level 0
Soldier level 0
Posts: 4
Joined: Sun Sep 16, 2007 11:24 am

#89

Post by razmax » Fri Oct 26, 2007 6:50 pm

Nie wiem jak wstawiać zdięcia więc napiszę treść:

"Wystąpił problem z aplikacją OwarFull.dll i zostanie ona zamknięta;
Przepraszamy za kłopoty.

Dokładniejsze informacje o błędzie:

Sygnatura błędu

AppName: owarfull.dll AppVer:0.0.0.0 ModName: kernel32.dll

ModVer:5.1.2600.3119 Offset 00012a5b

Karta to : NVIDIA GeForce FX 5600
ZD Soft Screen Capture Driver
Direxa mam bodajże 9

User avatar

YuriStriatov
Site Administrator
Site Administrator
Cuba
Posts: 1449
Joined: Fri Feb 17, 2006 3:02 am
Contact:

#90

Post by YuriStriatov » Fri Oct 26, 2007 7:51 pm

A najnowszego patcha i polish fixa masz?
Image

Locked

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest