Zgłaszanie błędów w grze!

Wszystko o modach, patchach i błędach w OW oraz ogólnym programowaniu.
Locked

razmax
Soldier level 0
Soldier level 0
Posts: 4
Joined: Sun Sep 16, 2007 11:24 am

#91

Post by razmax » Fri Oct 26, 2007 11:26 pm

Patch 1.08.
A co to jest ten fix?Spotkalem się kiedyś z tym ale nie zessałem

[ Dodano: Pią Paź 26, 2007 10:26 pm ]
Ściągnąłem fixa i c oz tego,jeśli przy jego instalacji wyskakuje kolejny pie*****ny błąd. :evil:

User avatar

YuriStriatov
Site Administrator
Site Administrator
Cuba
Posts: 1449
Joined: Fri Feb 17, 2006 3:02 am
Contact:

#92

Post by YuriStriatov » Sat Oct 27, 2007 12:13 am

Jaki blad? Wiecej info jesli chcesz zebysmy ci pomogli.
Image

User avatar

BercikkQ
Soldier level 0
Soldier level 0
Posts: 1
Joined: Fri Feb 23, 2007 10:08 pm

#93

Post by BercikkQ » Thu Nov 08, 2007 2:39 pm

Błąd w singlu z artefaktami... ostatnia misja przymierza (Wojna to pokój)
NIe moge uzyc rzadnej z ""mocy" artefaktów nawet po uprzednim opracowaniu poznania artefaktu,,, :cry:


Anarchy
Site Moderator
Posts: 1286
Joined: Thu May 03, 2007 11:02 am
Contact:

#94

Post by Anarchy » Thu Nov 08, 2007 2:40 pm

A masz artefakt koło laboratorium?

A tak w ogóle, jakim cudem pisząc jeden post możesz mieć 8 reputacji?


Radzio
Site Administrator
Site Administrator
Posts: 2930
Joined: Fri Jul 28, 2006 10:58 am
Location: Bialystok, Poland

#95

Post by Radzio » Thu Nov 08, 2007 6:19 pm

Na pewno ma, ten blad juz dawno zglosilem do OWS.

User avatar

Phantom
Veteran
Posts: 310
Joined: Thu Apr 13, 2006 3:50 pm

#96

Post by Phantom » Thu Nov 08, 2007 7:14 pm

Anarchy wrote:A masz artefakt koło laboratorium?

A tak w ogóle, jakim cudem pisząc jeden post możesz mieć 8 reputacji?
Bo spójrz kiedy się zarejestrował... To też ma wpływ na reputację póki co.
Jak to ktoś napisał :
"Life is brutal, a admin bardziej" :)


mumin54
Soldier level 0
Soldier level 0
Posts: 3
Joined: Fri Oct 12, 2007 12:00 pm

#97

Post by mumin54 » Sat Nov 17, 2007 10:07 am

Blashix wrote:
mumin54 wrote:U mnie w OW, kiedy odpalam grę pokazuje się intro, lecz gdy pojawi się menu gra się zawiesza i nic nie pomaga. Nie da się też ruszyć myszą, która jest zablokowana w samym środku ekranu.

Kiedyś grałem dużo na W98 i śmigało.

Teraz mam XP, IC 2 Duo, 2GBRAM

Może to sprawa procesora?
Reinstall OW, zainstaluj najnowsze stery graficzne i sterowniki DirectX.


Radzio wrote:To blad DirectX, bylo to kiedys omawiane.
Też nie raz miałem taki błąd, ale po zmianie DX już tego nie mam :P
Niestety po przeinstalowaniu wszystkiego dalej nie działa... To samo.

Zainstalowałem Patch1.08 i polish fix, i wtedy wyskoczył "Fatalny błąd" taki, jak u użytkownika, który pisał o tym parę postów przede mną...

PS. Już mnie to do szału doprowadza, bo człowiek chce znowu McMillana posłuchać, a tu nic :D

User avatar

YuriStriatov
Site Administrator
Site Administrator
Cuba
Posts: 1449
Joined: Fri Feb 17, 2006 3:02 am
Contact:

#98

Post by YuriStriatov » Sun Nov 18, 2007 8:49 pm

Wez mumin sie zarejestruj na http://forum.owsupport.com , dodaj sie do grupy Open Beta Tester na tamtym forum, i sciagnij patcha 1.09 bete. I powiedz czy pomaga. Upewnij sie tez ze masz OW ustawione na rodzielczosc 1024x768.
Image


Burlak1993
Soldier level 1
Soldier level 1
Posts: 14
Joined: Thu Nov 22, 2007 2:55 pm

#99

Post by Burlak1993 » Thu Nov 22, 2007 3:00 pm

Elo mam wielki problem blokujacy mi calkowicie grę misja krok po kroku chyba 6 u ruskich po rozmowie n asamym poczatku gry po jakichs 20 sekundach wyskakuje mi napis nie mozesz jeszcze ukonczyc gry przegrales i te opcje wczytaj od nowa itp.... jak temu zaradzic ja chce grac dalej ale nei moge :/ wersja gry 1.02


Michaeilo
Community Veteran
Community Veteran
Posts: 350
Joined: Tue Aug 14, 2007 10:44 am
Location: Poland
Contact:

#100

Post by Michaeilo » Thu Nov 22, 2007 3:06 pm

Ściągnij patcha 1.08.


Burlak1993
Soldier level 1
Soldier level 1
Posts: 14
Joined: Thu Nov 22, 2007 2:55 pm

#101

Post by Burlak1993 » Thu Nov 22, 2007 3:14 pm

ok dzieki a savy mi przepadną ??

User avatar

Topic author
zoNE
The Great Uniter & Site Administrator
The Great Uniter & Site Administrator
Posts: 1762
Joined: Fri Feb 17, 2006 3:44 pm
Location: Poland
Contact:

#102

Post by zoNE » Thu Nov 22, 2007 4:03 pm

Nie, wystarczy że skopiujesz je z "UserProfiles", do "UserProfiles\normal".


Burlak1993
Soldier level 1
Soldier level 1
Posts: 14
Joined: Thu Nov 22, 2007 2:55 pm

#103

Post by Burlak1993 » Thu Nov 22, 2007 4:46 pm

Oż ku**a mac jebana teraz owar si eneichce wlaczyc komp mi si zacina na amen i ch*j :/


Radzio
Site Administrator
Site Administrator
Posts: 2930
Joined: Fri Jul 28, 2006 10:58 am
Location: Bialystok, Poland

#104

Post by Radzio » Thu Nov 22, 2007 5:12 pm

LoL


Michaeilo
Community Veteran
Community Veteran
Posts: 350
Joined: Tue Aug 14, 2007 10:44 am
Location: Poland
Contact:

#105

Post by Michaeilo » Thu Nov 22, 2007 5:23 pm

Burlak1993 wrote:Oż ku**a mac jebana teraz owar si eneichce wlaczyc komp mi si zacina na amen i ch*j :/
Po pierwsze to sie nie bluzgaj. A po drugie wyłącz może wszystkie programy. A btw jak ci się ten patch instalował to nie przerwałeś instalacji, a wogóle jaka wersję patcha ściągnąłeś? musisz mieć wersję FULL

Locked

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest