Problem z F6

Wszystko o graniu w OW w sieci.
Post Reply
User avatar

Topic author
Rutek
Soldier level 3
Soldier level 3
Posts: 69
Joined: Tue Nov 02, 2010 2:25 pm

Problem z F6

#1

Post by Rutek » Tue Jan 31, 2012 8:53 pm

Witam od dłuższego czasu mam problem z klawiszem F6. Przed grą na lobby czy roomie wszystko jest ok ale podczas gry ,gdy wciskam ten klawisz nic się nie dzieje.Dodam że kilka razy reinstalowałem OW . Czy da się to jakoś naprawić?
Z góry dziękuję.

User avatar

Serpent
Soldier level 10
Soldier level 10
Estonia
Posts: 4109
Joined: Tue Jul 07, 2009 9:13 pm
Location: Polska - EuroStan ZSRE
Contact:

Re: Problem z F6

#2

Post by Serpent » Tue Jan 31, 2012 9:30 pm

Alt+Enter

To inna kombinacja zmniejszania OW do gry w oknie.
Epickie teksty:
Marek1906: jak zrobic aby sail był zielony?
Kvantovy: Wszystko normalne, wszystko w koło było dziwne
Kvantovy:: To jest fajne, że to nie jest takie głupie
Kvantovy:: remove sos from kanapeczka
Kvantovy:: zdarzają się rzezy które sie filozofom nie śniły
Cenwen: problemem jest gejostwo
"Taki z niego fizyk jak ze mnie baletnica" - Profesor Scholtze o Kvantovym.
JAKBYŁ BYM CZECHEM TO BYM ROZŁOŻYŁ NAMIOT ~Kvanciak


Antonio
Site Moderator
Posts: 540
Joined: Mon May 17, 2010 6:29 pm

Re: Problem z F6

#3

Post by Antonio » Thu Feb 02, 2012 12:37 am

Ewentualnie Enter + Alt tez dziala.

A tak na serio, mozna dodac parametr "window" do skrotu owara. W polaczeniu z custom res mozesz odpalic gre na takiej rozdzielczosci, jaka potrzebujesz do pelnego ekranu.
...

User avatar

Topic author
Rutek
Soldier level 3
Soldier level 3
Posts: 69
Joined: Tue Nov 02, 2010 2:25 pm

Re: Problem z F6

#4

Post by Rutek » Thu Feb 02, 2012 10:01 am

Niestety Alt+Enter też nie działa ;/

User avatar

Maniek
Community Veteran
Community Veteran
Poland
Posts: 264
Joined: Wed Apr 12, 2006 3:03 pm
Location: Koluszki, Poland
Contact:

Re: Problem z F6

#5

Post by Maniek » Thu Feb 02, 2012 5:29 pm

Pewnie ustawiłeś natywną rozdzielczość i po naciśnięciu F6 nie widzisz różnicy. Też tak miałem, ale dość szybko się skapnąłem :D . Po naciśnięciu F6 spróbuj normalnie nacisnąć alt+tab, powinieneś wyskoczyć do windowsa a OW będzie na pasku. Ewentualnie możesz zmniejszyć rozdzielczość, wtedy będzie tak jak kiedyś.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest