[EN] General bug reporting

Dział poświęcony projektowi Arabian Campaign

Moderator: ArCamp Developer

User avatar

0dd1
ArCamp Developer
Posts: 220
Joined: Tue Jul 01, 2014 3:01 pm

Re: [EN] General bug reporting

#301

Post by 0dd1 » Sun Oct 15, 2017 11:56 am

Did you delete all .snm files from your save folder?
Original War\ UserProfiles\Arabian Campaign\user name\CampaignSaves
That was used with the previous choicebox but now just gets in the way.


jirsrt
Soldier level 2
Soldier level 2
Posts: 35
Joined: Wed Aug 07, 2013 11:42 am

Re: [EN] General bug reporting

#302

Post by jirsrt » Sun Oct 15, 2017 4:07 pm

@McBenn: Yes, exactly.

@Odd1: No, I didn´t, I do it now,It helps, thank you for your advice.


Thank you both for your help.


mynameispaul
Soldier level 0
Soldier level 0
Ireland
Posts: 2
Joined: Wed Nov 29, 2017 2:29 am

Re: [EN] General bug reporting

#303

Post by mynameispaul » Wed Nov 29, 2017 3:24 am

Hi there. Loving the Arabian Campaign. Installed via steam.

Got to AR mission 6. Played a bit, saved, closed OW for the night. Now I've returned to find loading/saving is broken.

Loading save from Arabian campaign main menu -> crash
Loading save from in-mission menu in Arabian campaign -> crash
Saving game mid-mission Arabian campaign -> crash
Load/save in American / Russian campaigns -> fine
Starting a new mission from the mission-tree picker -> fine

Previously, loading and saving have definitely worked fine.

I never actually see the load/save screen - it crashes as soon as I click the menu option.

The error I see is vague:

Code: Select all

ErrorType              : WndProc
ErrorText              : error
I've tried backing up and removing recent saves from my steam local files - both campaign saves and game saves, to no effect.

Any ideas?



Code: Select all

General Info
------------
Application            : Owarogl
Version                : 2.0.5.12_OGL (Steam)

ModName                : Arabian Campaign
ModDir                 : ArabianCampaign
ModVer                 : 2016-05-08 (201645054508.0)

ErrorType              : WndProc
ErrorText              : error

Exception              : None

Params                 : -LAUNCH
ParamCount             : 1

Game Info
---------
Multiplayer            : False
Multi.GameState        : Undef
Multi.ChatConnLost     : False
Multi.IAMServer        : False
Multi.Joined           : False
Multi.Loaded           : False
Multi.MapVersion       : 0
Multi.OffLine          : False
Multi.OnLine           : False
Multi.ServerLost       : False
Multi.StatusText       : 
MultiDef.MapName       : 

mission_number         : 6
mission_campaign       : 2
camp_names[mission_campaign] : Ar
mission_names[mission_number] : 06 
game_difficulty        : 3
ingame_video           : False
stop_talking           : False
stop_action            : False
end_of_mission         : 0
end_the_mission_allowed : False
dialogue_skipped       : False
last_title_ident       : -1
last_title_unit        : 106
last_title_radio       : False
last_title             : They're not far off from here. Keep your eyes open.

lastSail               : 26590
tick                   : 401

Random Stuff
------------
GodMode                : False
DeveloperMode          : False
ModCBMode              : False
OfficialMod            : False
InterfSide             : 3

User avatar

McBenn
ArCamp Developer
Posts: 498
Joined: Tue Sep 04, 2012 4:30 pm

Re: [EN] General bug reporting

#304

Post by McBenn » Wed Nov 29, 2017 5:55 pm

Could you upload your save files?

[steamFolder]\steamapps\common\Original War\UserProfiles (just that entire folder).


mynameispaul
Soldier level 0
Soldier level 0
Ireland
Posts: 2
Joined: Wed Nov 29, 2017 2:29 am

Re: [EN] General bug reporting

#305

Post by mynameispaul » Wed Nov 29, 2017 10:23 pm

@McBenn: Absoloutely. Attached.

I removed some of the gameSaves from /userProfile/normal/paul/gamesaves as the file was ~200mb with them included - but otherwise the attached is the files unchanged.

The issue occurs without exception - so hopefully it'll be easy to replicate if nothing else!

Edit: Forum's upload function was not agreeing with the file google drive link instead:
Last edited by mynameispaul on Wed Nov 29, 2017 11:13 pm, edited 2 times in total.

User avatar

McBenn
ArCamp Developer
Posts: 498
Joined: Tue Sep 04, 2012 4:30 pm

Re: [EN] General bug reporting

#306

Post by McBenn » Thu Nov 30, 2017 6:43 pm

Seems gamesaves/Ar06 arabian 41.owp is corrupt but don't ask me how that happened. When I deleted that, loading worked fine.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest