Kolesiostwo, podwójne standardy, manipulacje - Administracja Original War
-
- The Great Uniter & Site Administrator
Re: Kolesiostwo, podwójne standardy, manipulacje - Administracja Original War
Niestety, miales podeslac wszystkie mapy, a wszystkich map nadal nie otrzymalem
.

-
- Soldier level 10
Nie mogę opublikować obrazków map których nie upubliczniłem 

Epickie teksty:
Marek1906: jak zrobic aby sail był zielony?
Kvantovy: Wszystko normalne, wszystko w koło było dziwne
Kvantovy:: To jest fajne, że to nie jest takie głupie
Kvantovy:: remove sos from kanapeczka
Kvantovy:: zdarzają się rzezy które sie filozofom nie śniły
Cenwen: problemem jest gejostwo
"Taki z niego fizyk jak ze mnie baletnica" - Profesor Scholtze o Kvantovym.
JAKBYŁ BYM CZECHEM TO BYM ROZŁOŻYŁ NAMIOT ~Kvanciak
Marek1906: jak zrobic aby sail był zielony?
Kvantovy: Wszystko normalne, wszystko w koło było dziwne
Kvantovy:: To jest fajne, że to nie jest takie głupie
Kvantovy:: remove sos from kanapeczka
Kvantovy:: zdarzają się rzezy które sie filozofom nie śniły
Cenwen: problemem jest gejostwo
"Taki z niego fizyk jak ze mnie baletnica" - Profesor Scholtze o Kvantovym.
JAKBYŁ BYM CZECHEM TO BYM ROZŁOŻYŁ NAMIOT ~Kvanciak
To jeszcze zmiana kolorku dla Sos translator 

Creative wrote:
Chodziło mi o to że sam przerabiam zrobione mapy. (budynki, ludki itd)
A co do saila to przecież sam muszę wklejać.
Creative wrote: Jak chcesz mogę ci pomóc. Jestem doświadczonym modderem, zrobiłem 2 mody i 3 w drodzeKontakt PW.
Przepraszam bardzo ale niech mi ktoś wreszcie wytłumaczy Co jest "debilnego" i "trollującego" w temacie odnośnie ewentualnych poprawek rozgrywki i kontynuacji fabuły do OW co dokładnie jest złego w tym że ktoś robiąc swojego moda/grę robi wkońcu konto na forum największych fanów OW i pyta ich o pomysły?
Chodzi o to że takich tematów na tym forum było już kilka.KuRtt wrote: ↑Wed Feb 06, 2019 3:10 pmPrzepraszam bardzo ale niech mi ktoś wreszcie wytłumaczy Co jest "debilnego" i "trollującego" w temacie odnośnie ewentualnych poprawek rozgrywki i kontynuacji fabuły do OW co dokładnie jest złego w tym że ktoś robiąc swojego moda/grę robi wkońcu konto na forum największych fanów OW i pyta ich o pomysły?
Creative wrote:
Creative wrote: Jak chcesz mogę ci pomóc. Jestem doświadczonym modderem, zrobiłem 2 mody i 3 w drodzeKontakt PW.
I to oznacza że trzeba w takich tematach trollować? Pisać o izraelach, husari na tygrysach itp?Gelwe wrote: ↑Wed Feb 06, 2019 3:15 pmChodzi o to że takich tematów na tym forum było już kilka.KuRtt wrote: ↑Wed Feb 06, 2019 3:10 pmPrzepraszam bardzo ale niech mi ktoś wreszcie wytłumaczy Co jest "debilnego" i "trollującego" w temacie odnośnie ewentualnych poprawek rozgrywki i kontynuacji fabuły do OW co dokładnie jest złego w tym że ktoś robiąc swojego moda/grę robi wkońcu konto na forum największych fanów OW i pyta ich o pomysły?
Gdyby ci przyszło odpowiadać po raz n-ty na to samo pytanie to też byś trollował, zresztą husaria na tygrysach to już klasyczny żart tej ekipy nie wspomne już o Akapirzrze i Gorodeckim.KuRtt wrote: ↑Wed Feb 06, 2019 3:21 pmI to oznacza że trzeba w takich tematach trollować? Pisać o izraelach, husari na tygrysach itp?Gelwe wrote: ↑Wed Feb 06, 2019 3:15 pmChodzi o to że takich tematów na tym forum było już kilka.KuRtt wrote: ↑Wed Feb 06, 2019 3:10 pm
Przepraszam bardzo ale niech mi ktoś wreszcie wytłumaczy Co jest "debilnego" i "trollującego" w temacie odnośnie ewentualnych poprawek rozgrywki i kontynuacji fabuły do OW co dokładnie jest złego w tym że ktoś robiąc swojego moda/grę robi wkońcu konto na forum największych fanów OW i pyta ich o pomysły?

Creative wrote:
Może ja sie nie znam ale jak ktoś nie jest zainteresowany tematem to może poprostu nie powinien w nim pisać zamiast prowokować i celowo próbując go zamknąć bo "wszyscy uważają cię tu za trolla" ?
-
Dlatego zostal zamkniety, bo ludzie sie nie potrafili w nim zachowac, temat mogl byc dobrze poprowadzony. No ale tutaj tez kwestia tego, ze nie opisales dokladnie jakich odpowiedzi oczekujesz, z jakiego powodu i po co Ci one - by okreslic konkretne ramy. O co Cie tez prosilem. Ogolnie temat moge znow otworzyc, tylko kwestia, czy sie ludzie w nim dobrze zachowaja, no i czy okreslisz tez w nim na poczatku wiecej szczegolow, by ludzie sie nie musieli domyslac o co chodzi. Bo o ile dla mnie to bylo jasne, o tyle jak widac nie dla wszystkich
.

Nie mogę odpowiadać za innych bo sam nie jestem święty zbyt łatwo daję się prowokować wydawało mi się że wszystko było dość jasno napisane co chyba potwierdza twój post w tamtym temacie? Interesują mnie pomysły więc mogę coś wiecej napisać.zoNE wrote: ↑Wed Feb 06, 2019 3:42 pmDlatego zostal zamkniety, bo ludzie sie nie potrafili w nim zachowac, temat mogl byc dobrze poprowadzony. No ale tutaj tez kwestia tego, ze nie opisales dokladnie jakich odpowiedzi oczekujesz, z jakiego powodu i po co Ci one - by okreslic konkretne ramy. O co Cie tez prosilem. Ogolnie temat moge znow otworzyc, tylko kwestia, czy sie ludzie w nim dobrze zachowaja, no i czy okreslisz tez w nim na poczatku wiecej szczegolow, by ludzie sie nie musieli domyslac o co chodzi. Bo o ile dla mnie to bylo jasne, o tyle jak widac nie dla wszystkich.
-
To moze napisz mi na PW tresc pierwszego posta taka rozwinieta do podmiany, juz porzadnie opisana, by nie bylo watpliwosci i dyskusja szla w odpowiednim kierunku, wtedy podmienie 1 post i otworze temat. Chyba, ze chcesz rozpoczac zupelnie nowy temat juz na czysto, a tamten wywalamy do archiwum?
Ludzie chyba nawet nie czytają pierwszego postu i bardziej się skupiają na nazwie tematu pomyślę jak to rozegrać i dam znać.zoNE wrote: ↑Wed Feb 06, 2019 3:59 pmTo moze napisz mi na PW tresc pierwszego posta taka rozwinieta do podmiany, juz porzadnie opisana, by nie bylo watpliwosci i dyskusja szla w odpowiednim kierunku, wtedy podmienie 1 post i otworze temat. Chyba, ze chcesz rozpoczac zupelnie nowy temat juz na czysto, a tamten wywalamy do archiwum?
-
- Soldier level 7
Ludzie sobie żartują, bo tylko to nam zostałoKuRtt wrote: ↑Wed Feb 06, 2019 3:27 pmMoże ja sie nie znam ale jak ktoś nie jest zainteresowany tematem to może poprostu nie powinien w nim pisać zamiast prowokować i celowo próbując go zamknąć bo "wszyscy uważają cię tu za trolla" ?

I tak btw, co jest nie tak w kawalerii na tygrysach

https://www.youtube.com/kvantovy --- mój kanał youtube.
https://www.facebook.com/Kvantovy --- strona u cukierberga.

https://www.facebook.com/Kvantovy --- strona u cukierberga.

Zreszta nie wspomne o chamskim wyzywaniu Kvanciaka od youtubowych guru xDSzymiew wrote: ↑Wed Feb 06, 2019 10:05 pmLudzie sobie żartują, bo tylko to nam zostałoPrzez 18 lat istnienia OW te wszystkie tematy zostały już przemyślane na dziesiątą stronę, plus wiadomo, że do niczego poważnego nie doprowadzą.
I tak btw, co jest nie tak w kawalerii na tygrysachZawsze mniejszy cel niż mastodont.
Creative wrote: