obok mojej wiochy jezioro jest alkoholtez jakies tam domki do wynajecia bodaj ze 15 zl na dobe od lebka blisko do niemiec czergo tu chciec wiecej!
a murzyny beda? i jak tam do was dojechac z okolic bialegostoku i co za z**b bedzie ku**a wynajmowal domek w pazdziernik i kto ku**a bedzie i ku**a kiedy wkreca zarowke na parterze w moim bloku?
"Prawdziwą treścią ludzkiego życia jest gra. Ziemia jest polem ćwiczeń, niebo jest boiskiem"
Ale jest jeden mały problem oks przyjedzie kilka osob, a 85% osob ktore sie tu wypowiadaja nie przyjedzie z prostego wzgledu maja 12-15 lat i rodzice ich nie puszcza.. no i w dodatku maja problemy z gramatyka ;]
No teraz to troche inaczej wygląda niż kiedyś Maydex. Teraz jest raczej grupa znajomych, a nie 2-3 starszych a reszta to dzieciarnia. W tej grupie znajomych kazdy ma na ogol juz cos pod 16 lat, a i znaczna czesc jest starsza, wiec nie boj sie ze kogos nie puszcza starzy, a jezeli juz to przez hajs. Bo nie chcesz chyba powiedziec ze kazesz mi pic z 12 latkiem no nie?
"Prawdziwą treścią ludzkiego życia jest gra. Ziemia jest polem ćwiczeń, niebo jest boiskiem"
W sumie masz racje. Dawno mnie nie było i Ci którzy byli dziećmi dorośli
Ja popatrzyłem na ogół graczy, którzy siedzą w lobby i tam średnia wieku wynosi koło 14 lat. Tobie natomiast chodzi o tych starych gnojków którzy tu siedza juz x lat więc zwracam honor i cofam moj poprzedni post
OK k***ie bo tu sa juz 3 strony waszego pier****nia i ch*j z tego wyniklo. Trzeba ustalic na powaznie date, nocleg i sklad osobowy, sou :
DATE : albo w te wakacje albo w pazdziernik/wrzesien
Nocleg: Czy nocujemy u kogos czy za wlasny $ cos wynajmujemy
Sklad : Osoby zainteresowany, z warunkiem ze mniej niz 15 to adios bo nie zakladamy przedszkola aight?
No panowie znowu zbliża się lato kolejna szansa by ruszyć gdzieś dupe i pomelanżować a więc tak sprawa pierwsza kto będzie na wiankach u giza bo słyszałem że podobno mules i leśko i kto jeszcze tak btw no i Jurek może wreszcie gdzieś zebrać ekipę w jakimś miejscu i zrobić ten zjazd xd Skoro inne małe sceny robią to w czym my mamy być gorsi od nich tylko konkretnie bo trzeba juz wiedzieć czy sie szykować.