Original War mody

Wszystko o modach, patchach i błędach w OW oraz ogólnym programowaniu.
Makaveli
Soldier level 0
Soldier level 0

Original War mody

Post od Makaveli »

Witam
Przeszedlem tą gre jakies 7-6 lat temu po 5razy na wszystkie mozliwe sposoby, wg mnie to jedna z najlepszych gier jakie wyszly, dlaczego? fabula znakomita i grafika jak na tamte lata swietna, do czego zmierzam nigdy nie instalowalem na nią modow, poniewaz nie mialem dostepu do internetu, po latach wrocily wspomnienie i wlasnie wgrywam ta gre, chce was zapytac o te mody i inne dodatki, sa one warte polecenie czy to koleiny shit, prosze o odpowiedz, pozdro
Creative
Blackmen level 100
Blackmen level 100
Poland

Post od Creative »

sa godne uwagi :wink:
Makaveli
Soldier level 0
Soldier level 0

Post od Makaveli »

dzieki, za chwile przetestuje kilka :D
Antitheus
Kung Führer
Kung Führer
Korea North
Kontaktovat uživatele:

Post od Antitheus »

Nie pobieraj patchy niewiadomego pochodzenia tylko z głównej strony supportu: www.owsupport.com. Polecam mojego moda: GSA Wars.
Makaveli
Soldier level 0
Soldier level 0

Post od Makaveli »

dobra sprawa te mody, tylko nie chodza dosyc plynnie
RiderWolf
Soldier level 4
Soldier level 4

Post od RiderWolf »

A w jakie już grałeś? Może masz słabego kompa albo stare sterowniki bo mody mają jednak wyższe wymagania niż gra :D ale na nowszych kompach chodzą płynnie.
Gorki16
Soldier level 5
Soldier level 5

Post od Gorki16 »

wyższe wymagania?? gdzie to przeczytałeś?? jak coś to może zajmują kilka MB i tyle ;p
Gothuk
Site Administrator
Site Administrator
Poland
Kontaktovat uživatele:

Post od Gothuk »

jesli twórcy umieścili na swoich mapach xxxxxxx jednostek to gra może działać wolniej, ale standardowo wiekszych wymagań nie mają. Jeśli już to tak jak napisał RiderWolf, że może to być wina sterów.
Gorki16
Soldier level 5
Soldier level 5

Post od Gorki16 »

mogą działać wolniej ale na pewno nie mają wyższych wymagań ;p
Anarchy
Site Moderator
Chad

Post od Anarchy »

Gothuk wrote:jesli twórcy umieścili na swoich mapach xxxxxxx jednostek to gra może działać wolniej, ale standardowo wiekszych wymagań nie mają. Jeśli już to tak jak napisał RiderWolf, że może to być wina sterów.
Dobrym przykładem jest EGS mod, gdzie Fajfus umieścił tyle tego, że na kompach z nasa cienko by działało...
Makaveli
Soldier level 0
Soldier level 0

Post od Makaveli »

RiderWolf wrote:A w jakie już grałeś? Może masz słabego kompa albo stare sterowniki bo mody mają jednak wyższe wymagania niż gra :D ale na nowszych kompach chodzą płynnie.
Moj komp naprawde duuuzo przewyzsza wymagania tej gry, wgralem jakiegos tandetnego moda poprostu, reszta smiga znakomicie

[ Dodano: Czw Lut 26, 2009 12:00 pm ]
wypróbowalem juz sporo modow i... wiekszosc to jakas tandeta, te ktore naprawde wciagaja koncza sie szybko, a te beznadziejne ciagnal sie bez konca, duzo osob koncentruje sie na kampani arabskiej, amerykanskiej i powiazanych, powinno powstac jakies rozwiniecie rosyjskiej, lub zmienienie losow Burlaka z orginalnej wersji, np w 3 misji odparl arabow i uratowal pulkownika Kurina, cos w tym stylu, ja tylko sugeruje :)
Gorki16
Soldier level 5
Soldier level 5

Post od Gorki16 »

a grałeś ty w GSA Wars??
Anarchy
Site Moderator
Chad

Post od Anarchy »

Skoro taki mądry to do edytora, a nie krytykuj...
Blashix
Community Veteran
Community Veteran

Post od Blashix »

Jeśli chodzi o lagi spowodowane ilością jednostek, takowych problemów nigdy nie miałem, według mnie jest to coś z sailem - bo lagi mogą być tylko wtedy gdy ta masa jednostek zacznie chodzić, iść. Tzn. tylko wtedy czasami mam.
--> 02.12.2008 PC <--
| AMD Athlon 64 X2 5400 Black Edition 3,4Ghz + Cooling Pentagram Freezone HP-120 AlCu Karakorum | GoodRam DDR2 2x 2GB 810Mhz CL4 + Arctic Cooling Arctic RC | Asus M3A78 PRO AMD 780G (Radeon HD 3200 & HD Audio Realtek ALC1200) | Radeon HD 4850 Gigabyte 512MB 700/2000 MHz + Zalman Cooling | Samsung SpinPoint T166 320 GB (SATA II, 16MB cache, NCQ) | LG SuperMulti DVD LightScribe | Power: Chieftec (GPS-500AB-A) 500W all in: NZXT Apollo Crafted Series Black

Mouse: A4TECH XL-750F
Keyboard: Saitek Eclipse II
Monitor: 19 LG Flatron W1952TQ-PF
Makaveli
Soldier level 0
Soldier level 0

Post od Makaveli »

Anarchy wrote:Skoro taki mądry to do edytora, a nie krytykuj...
ok jak troche odnajde sie w temacie to moze cos sprobuje zrobic, ale najbardziej przerazaja mnie rozmowy pomiedzy postaciami w tych modach OW, pisaly to chyba jakies dzieci, po pierwsze bledy ortograficzne, choc zadko to jednak zdarzaja sie, inna sprawą jest to ze wybijaja one z klimatu gry, dlaczego? czytajac je mam wrazenie jakby rozmawiali 13letni chlopcy, a nie zolnierze, oczywicie zdarzaja sie wyjątki naprawde w swietne mody zdarzalo sie grac, ale to tylko garstka, nazw juz nie pamietam, bo duzo ich juz sie przewinelo, ale nastepnym razem wypisze mody dla ktorych tworcow nalezy sie ogromny szacunek
Odpovědět