Jak grac przez internet?
- GameOverPL
- Soldier level 1
Jak grac przez internet?
Gdy próbuję wejść na original war na GSA to wyskakuje mi:
"Z plikiem tym jest skojarzony program umożliwiający wykonanie czynności. Skojarz odpowiedni program, używając apletu Opcje Folderów panel sterowania".
A potem pisze jak wcisne OK:
"Internet explorer nie może otorzyć tej aplikacji pomocniczej fla gsarcade://originalwar://. Protokół w tym adresie nie jest prawidłowy. upewnij się, że adres jest poprawny i spróbuj ponowie.
Grę mam na kompie i nie wiem co teraz, bo wiem, że da sie na to wejść, bo jest tam 10 osób.
// popracuj trochę nad ortografią i interpunkcją - Gothuk
"Z plikiem tym jest skojarzony program umożliwiający wykonanie czynności. Skojarz odpowiedni program, używając apletu Opcje Folderów panel sterowania".
A potem pisze jak wcisne OK:
"Internet explorer nie może otorzyć tej aplikacji pomocniczej fla gsarcade://originalwar://. Protokół w tym adresie nie jest prawidłowy. upewnij się, że adres jest poprawny i spróbuj ponowie.
Grę mam na kompie i nie wiem co teraz, bo wiem, że da sie na to wejść, bo jest tam 10 osób.
// popracuj trochę nad ortografią i interpunkcją - Gothuk
- GameOverPL
- Soldier level 1
Re: GSA
Dziękuje za pomoc, więc TERAZ ZAPRASZAM DO GRY
- Antitheus
- Kung Führer
- Kontaktovat uživatele:
Re: GSA
GSA świeci pustkami. Spotykają się tam praktycznie tylko starzy weterani sceny ow, aby pogadać. Gry zakładane są rzadko i tylko przez ludzi, którzy nie odkryli jeszcze patcha 1.10b - a zliczyć ich można na palcach jednej ręki. Polecam wejść na http://www.owsupport.com i pierwsze co zrobić po instalacji samego OW to ściągnięcie i nałożenie najnowszej łatki (patcha) do gry. Później wystarczy upewnić się że ma się publiczny adres IP co daje tzw w grze hosta, czyli możliwość postawienia widocznych dla innych graczy pokoi. Jeśli masz publiczne ip a inni nie widzą gier pozostaje odblokowanie portu 27963 UDP. (Dla pewności odblokowuje ten sam port TCP) ---Radzio: Nie potrzeba odblokowywać portu TCP. OW używa jedynie 27963 na protokole UDP.
MAm nadzieję, że ten post pomoże wielu graczom, którzy będą potrafili użyć szukajki.
MAm nadzieję, że ten post pomoże wielu graczom, którzy będą potrafili użyć szukajki.
-- [FAQ] [Forum rules] [Arabian Campaign Project] [Multiplayer rules] [OWN on Facebook] --
Re: Jak grac przez internet?
Na GSA nie ma nikogo od dobrego miesiąca...
Dlaczego?
- GameOverPL
- Soldier level 1
To gdzie ja moge pograc z kims????
Najnowszy patch i w grze 'gra multiplayer'... A czemu, to ja już nie powiem... Pewnie dlatego, że wszystkie nooby z gsa w dote grają...
To co Anarchy mówił + "miła atmosfera"...
- GameOverPL
- Soldier level 1
ściągam ale kurcze długo to zajmuje
-
- Site Administrator
Nie musisz dzielić się z nami każdą chwilą swojego życia.GameOverPL wrote:ściągam ale kurcze długo to zajmuje
Odezwij się, jak już zainstalujesz i uruchomisz.
- Antitheus
- Kung Führer
- Kontaktovat uživatele:
Patch 1.10b daje dużo. Najważniejszym aspektem jego wgrania jest to, ze wchodząc w 'gra wieloosobowa' wchodzimy na tzw master server (gdzie mam przyjemność być operatorem), gdzie mamy do dyspozycji chat jak na GSA, oraz utworzone gry pokazują nam się w liście ponizej. To całkiem ułatwia sprawe i nie jesteście skazani na GSA i jego fochy, łączycie się bezpośrednio wchodząc do gry. Oczywiście patch ma swoje minusy, takie jak zwiekszona liczba craschy i connection lost ale cóż... Stukacz robi to za darmoche a trzeba przyznać że robi dobrze. Tak to jest z community OW, krytykują a nie zauważają trudu i starań w ów działanie włożonego.
-- [FAQ] [Forum rules] [Arabian Campaign Project] [Multiplayer rules] [OWN on Facebook] --
- GameOverPL
- Soldier level 1
Udało sie