Pytajcie znajomych na gg, lub osób które tu się zgłaszają. Na pewno znajdziecie sobie kogoś do pary, razdę ustalić sobie taktykę z partnerem i dużo mucić na tej mapce ;p
Hmm ranga na forum, ciekawe, ale jak mam to rozumiec, moj nick bedzie takiego koloru jak Andrzeja czy co? Zalozmy, ze wzialbym udzial, ale z kim niby mialbym zagrac?;] Dobra, to bylo pytanie retoryczne. Zobacze tylko jeszcze, jak stoje z czasem i dam pozniej znac, ale jestem dobrej mysli.
Jego Wysokość: z Bożej łaski Cesarz trolli youtubowych, Król trolli forumowych, Wielki Książę n00bów OWowych oraz wierny, a jakże pokorny uczeń WIELKIEGO PANA I WŁADCY BLACKMENA I CREATIVA W JEDNEJ OSOBIE, MarcinSzabla I !
Tak na marginesie, w formularzu zgłoszeniowym jest napisane cb lub sw, ale to nie znaczy, że na takich zasadach się turniej odbędzie.. W każdym razie, zasady będą przybliżone do cb, jednak poprawione i dostosowane do tej mapy..
W drugim tygodniu stycznia, hmmm... Kto jest jeszcze wolny ze zgłaszajacych się?
Jego Wysokość: z Bożej łaski Cesarz trolli youtubowych, Król trolli forumowych, Wielki Książę n00bów OWowych oraz wierny, a jakże pokorny uczeń WIELKIEGO PANA I WŁADCY BLACKMENA I CREATIVA W JEDNEJ OSOBIE, MarcinSzabla I !
Uznałem, że z powodu niskiej frekwencji sam zgłoszę się do turnieju, będąc tym samym 16 uczestnikiem. Teraz próba wbicia 32, chociaż wątpię, żeby się udało.
No, sylwek się skończył, kac się skończył, czas na turniej:P Rozpocznie się 10 stycznia, tak żeby okrągła data była. Daję listę uczestników
Nitek i Mart (team 1)
Matrix i Freedom (team 2)
Anarchy i Scyzor (team 3)
Karatos i Serpent (team 4)
Leanche i Pomek (team 5)
Marcinszabla i Ozi (team 6)
No i niezrzeszeni, poznajdujcie sobie partnerów: