[Propozycja] zasady EW

Wszystko o graniu w OW w sieci.

Czy chcesz żeby te zasady stały się oficjalne?(najpierw przetestuj kilka razy)

Anketa končí za úte úno 01, 2011 12:42 am

Tak
8
40%
Nie
12
60%

Celkem hlasů: 20

Gwrhkhsh
Soldier level 6
Soldier level 6

Re: [Propozycja] zasady EW

Příspěvek od Gwrhkhsh »

Wiesz jakbym chciał sam by se taką stronę znalazł, ale niechce bo mnie to nudzi zwróciłem ci uwagę bo akurat bo niemiałem co robić.
Wiesz, jak bym chciał, sam bym sobie taką stronę znalazł. Nie chcę, bo mnie to nudzi. Zwróciłem ci uwagę, bo akurat nie miałem co robić.

To tyle w ramach czepiania się. Nie pamiętam, czy wypowiadałem się już w tym temacie, ale nie mam właściwie nic przeciwko temu, by i te zasady włączyć do rankingu. Mimo, że mi się kompletnie nie podobają, to grywa się je. A skoro się grywa, to i ranking może powstać.
Antonio
Site Moderator

Příspěvek od Antonio »

To zaglosuj. Dla formalnosci moge z toba zagrac z 2 razy.
...
Gwrhkhsh
Soldier level 6
Soldier level 6

Příspěvek od Gwrhkhsh »

Nie, dzięki. Głosuję z przekonania do idei, nie do zasad :lol:.
Antonio
Site Moderator

Příspěvek od Antonio »

Ej? Ja mam pytanie. Dlaczego jest ta ankieta z opcja Nie - dla osob przeciwnych tym zasadom? Przeciez one nie sa obowiazkowe, wiec jezeli ktos jest przeciwny, to poprostu nie musi ich grac. Dla 40% wprowadzenie tych zasad mialoby sens, a jezeli 40% graloby te zasady, to reszta spokojnie moze sobie dalej bezkolizyjnie grac CB.

// Jaki sens byłby w ankiecie, która by miała możliwość wyboru jedynie opcji "tak"?
// Poza tym nie wszystkie zasady muszą być oficjalnymi, skoro te 40% osób chce na nich grać - nikt im nie zabrania - zoNE
...
Gwrhkhsh
Soldier level 6
Soldier level 6

Příspěvek od Gwrhkhsh »

Anton ma rację. Taka ankieta ma sens, gdy chodzi o zastąpienie jednych zasad innymi. Jeśli chodzi o mnie, to próby nakładania limitów są idiotyczne. Bo niby dlaczego te zasady nie mają być oficjalnymi? Dlatego, że zdecydowała o tym większość, która i tak w nie grać nie będzie?
DrShadowrun
Soldier level 4
Soldier level 4

Příspěvek od DrShadowrun »

Ja już jakiś czas temu, przy którymś temacie pytałem jaki jest sens np. wypowiada się na temat, który wypowiadającego się nie dotyczy. Podobnie jest tutaj, większość z tych co zagłosowała na "Nie" zrobiła to "bo tak/bo każdy głos się liczy". A konkretnego powodu nie mają...
Ozi
Soldier level 4
Soldier level 4

Příspěvek od Ozi »

jak ktos bedzie w te zasady gral to chetnie na geju bym zobaczyl jak ta gra wyglada :p
Proszę o szacunek w stosunku do mojej osoby :)
Pozdrawiam wszystkich
Antonio
Site Moderator

Příspěvek od Antonio »

zoNE, nie o to chodzi. Jezeli te zasady akurat nie trafia do oficjalnych, nie bedzie ich w patchu, jako mozliwosc ustawienia ograniczen, a jest to bardzo pomocne. Wiele razy zapedzilem sie przypadkiem przy ustawianiu badan. O to sie rozchodzi, bo nikomu nie chce sie gractak, zeby pilnowac na wzajem siebie z tekstami - "ej, anuluj badania, tego nie wolno!" ...
...
Antitheus
Kung Führer
Kung Führer
Korea North
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Antitheus »

Dlatego Antek oficjalne zasady są takie, w których łatwo się połapać i jest prawie niemożliwe "zapędzić się" w robieniu czegokolwiek.
Gwrhkhsh
Soldier level 6
Soldier level 6

Příspěvek od Gwrhkhsh »

Anti, nie tędy droga. Zrobienie multidesca i pliku w SAILu to 15 minut roboty. Gdy rozmawiałem z Radkiem na temat dodania Rzeki do CB z zasadami przygotowanymi przeze mnie, Inca i Shadowa, po prostu zrobiłem ten plik, poprawiłem mapę i mu to wszystko wysłałem.

Głupotą bezgraniczną jest stwierdzenie, że jakichś zasad nie da się przyjąć z powodów technicznych.
Radzio
Site Administrator
Site Administrator
Poland

Příspěvek od Radzio »

I tak zrobiłem po swojemu, ale mniejsza o to. :P
Głupotą jest również tworzenie listy kilkunastu zasad oficjalnych.
Kwestie techniczne nie są istotne. Chodzi raczej o sam sens istnienia takiej paczki.
Gwrhkhsh
Soldier level 6
Soldier level 6

Příspěvek od Gwrhkhsh »

Te zasady i tabele naprawdę zajmują gigabajty na serwerze? Bo jaki jest inny sensowny argument?
Radzio
Site Administrator
Site Administrator
Poland

Příspěvek od Radzio »

Dla mnie głupotą jest ListBox z kilkunastoma zasadami. Również plik, który będę przewijał 30s.

Jeśli jakieś zasady zdobędą uznanie większości, to nie ma problemu - na 100% będą w kolejnym patchu.
Odpovědět