EDIT: Gracz, który był i jest moim ulubionym adminem to Anarchy xD
Hehehe to widzę Pamel przejąłeś pałeczkę po kolegach xDDD Ty mnie więcej nauczyłeś z życia realnego niż z OWARA xDDPamel píše:To byly inne czasy, mlodzi byli podpuszczani przez starszych graczy, ktorzy opowiadali o swoich ekscesach z realnego zycia, mam tu glownie na mysli opowiesci Nazima, ktory po prostu dawal korki z melanzu.No oczywiscie nie moglbym zapomniec o szkole podrywu Jawora
Rutek píše: poznawałem innych, wspaniałych graczy takich jak [...] Pomek,
Ale się uśmiałem.Rutek píše:wspaniałych graczy takich jak [...] Pomek
*Matrix* píše:Nie ma czegos takiego jak mniej niz polowa lub wiecej niz polowa...
Polowa to polowa.
Czego oczekiwałeś, jak wchodzisz (przynajmniej kiedyś) kilka razy do rokuAnarchy píše:Nie fajna historia. Nie wspomniał w niej ani słowa o mnie:/
Sam nie wiem, ale wiem, że była xd ;p.Nitek píše: @Rutek: O co była ta spina? Tyle już takich sytuacji miałem, że ciężko cokolwiek zapamiętać.
Pamiętam te czasy byleś online prawie codziennie ale to było już chyba 2 lata temu ;(Anarchy píše:Kiedyś to ja w jeden dzień grałem więcej, niż współcześni gracze w ogóle przez całą swoją karierę.
Bez przesady xD Rób modaAnarchy píše:Kiedyś to ja w jeden dzień grałem więcej, niż współcześni gracze w ogóle przez całą swoją karierę.