Wasz początek z Original War?

To, co nie pasuje do pozostałych kategorii, ma swoje miejsce tutaj.
Rutek
Soldier level 3
Soldier level 3

Re: Wasz początek z Original War?

Příspěvek od Rutek »

Może nie mam takich ciekawych historii jak wy, ale też swoją opowiem ;). W OW pierwszy raz zagrałem w roku 2005 kupiłem sobie z gazetką "PLAY" :D. Grałem sobie z rok przechodziłem kampanie po 20 razy wszystkie i byłem spełniony. Pewnego dnia zachciałem czegoś więcej, niż grania w singla. Wielokrotnie próbowałem połączyć się multiplayer nie mając internetu xD! Wiem to jest śmieszne ;p. Wkońcu przestałem grać w OW i zgubiłem płyty czego po kilku latach bardzo żałowałem ;(. Na szczęście w roku 2010 dostałem "chcicy" na OWARA i postanowiłem, że se kupie płyty przez Allegro :D. Szybko przeszedłem sobie kampanie w 2-3 dni ;p. Wtedy (mając już internet xD) postanowiłem poszukać w sieci czegoś na temat naszej gry oraz czy da się grać w trybie multiplayer. Znalazłem kilka interesujących stron i pobrałem patch 1.10b. Wkońcu po wielu latach mogłem zagrać sobie w Original War MULTIPLAYER! ;). Byłem bardzo szczęśliwy. Początki nie były proste, a szczególnie początki z moim zachowaniem. Dość szybko zacząłem "ogarniać" w porównaniu do graczy typu Larp. Niestety bywały sytuacje, w których zachowywałem się jak niedojrzały gówniarz, czego bardzo żałuję. Pamiętam spinkę z Hitmanem ;P oraz Nitkiem ;d. Dzisiaj obu graczy bardzo szanuję, ponieważ okazało się, że oni mi pomogli ;). Gry 1v1 na zasadach CB nauczyli mnie Antonio, Tomek, Gamer i Gonzo (wymieniam tych, którzy najbardziej mi pomogli ;P). Szybko zakumplowałem się z Gamerem i Karotasem, z którymi fajnie się grało 2v2 (oczywiście oddzielnie xd). Potem poznawałem innych, wspaniałych graczy takich jak Pamel, Pomek, Lajka, Gorki, Serpent i wielu, wielu innych ;). No to była moja historia dzięki za przeczytanie ;).

EDIT: Gracz, który był i jest moim ulubionym adminem to Anarchy xD
Naposledy upravil(a) Rutek dne pát črc 06, 2012 9:22 pm, celkem upraveno 1 x.
Rutek
Soldier level 3
Soldier level 3

Příspěvek od Rutek »

Pamel píše:To byly inne czasy, mlodzi byli podpuszczani przez starszych graczy, ktorzy opowiadali o swoich ekscesach z realnego zycia, mam tu glownie na mysli opowiesci Nazima, ktory po prostu dawal korki z melanzu. :D No oczywiscie nie moglbym zapomniec o szkole podrywu Jawora :lol:
Hehehe to widzę Pamel przejąłeś pałeczkę po kolegach xDDD Ty mnie więcej nauczyłeś z życia realnego niż z OWARA xDD
pomek
Soldier level 7
Soldier level 7
Poland

Příspěvek od pomek »

Dlaczego obrazasz gracza o nicku Larp? Rozumiem, gdybys porownal sie do Brena.. Ale do Larpa? On przynajmniej rozkrecal beke na IRCu.. xD
Bren
Soldier level 6
Soldier level 6
Indonesia

Příspěvek od Bren »

Rutek píše: poznawałem innych, wspaniałych graczy takich jak [...] Pomek,
Rutek píše:wspaniałych graczy takich jak [...] Pomek
Ale się uśmiałem.
Ale historia niezła.
*Matrix* píše:Nie ma czegos takiego jak mniej niz polowa lub wiecej niz polowa...
Polowa to polowa.
Anarchy
Site Moderator
Chad

Příspěvek od Anarchy »

Nie fajna historia. Nie wspomniał w niej ani słowa o mnie:/
pomek
Soldier level 7
Soldier level 7
Poland

Příspěvek od pomek »

Bren, dobrze, ze powiekszyles, bo nasze przegladarki nie posiadaja tej opcji :D
Nitek
Community Veteran
Community Veteran
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nitek »

Anarchy píše:Nie fajna historia. Nie wspomniał w niej ani słowa o mnie:/
Czego oczekiwałeś, jak wchodzisz (przynajmniej kiedyś) kilka razy do roku :P

Dzięki za przypomnienie Larpa. Wspaniały człowiek. Wiele wniósł do mojego życia :D I tak znając życie to był jakiś zdolny troll.

@Rutek: O co była ta spina? Tyle już takich sytuacji miałem, że ciężko cokolwiek zapamiętać.
Anarchy
Site Moderator
Chad

Příspěvek od Anarchy »

Kiedyś to ja w jeden dzień grałem więcej, niż współcześni gracze w ogóle przez całą swoją karierę.
Rutek
Soldier level 3
Soldier level 3

Příspěvek od Rutek »

Nitek píše: @Rutek: O co była ta spina? Tyle już takich sytuacji miałem, że ciężko cokolwiek zapamiętać.
Sam nie wiem, ale wiem, że była xd ;p.
KaRzYe
Soldier level 1
Soldier level 1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KaRzYe »

Anarchy píše:Kiedyś to ja w jeden dzień grałem więcej, niż współcześni gracze w ogóle przez całą swoją karierę.
Pamiętam te czasy byleś online prawie codziennie ale to było już chyba 2 lata temu ;(
pomek
Soldier level 7
Soldier level 7
Poland

Příspěvek od pomek »

Anarchy píše:Kiedyś to ja w jeden dzień grałem więcej, niż współcześni gracze w ogóle przez całą swoją karierę.
Bez przesady xD Rób moda ;) :D
michalwava1991
Soldier level 0
Soldier level 0

Příspěvek od michalwava1991 »

oo Pamel przypomniał mi Naziego, jak opowiadał o swoim espero , melanżach i załatwiał konta na rapidzie ale to było pewnie ponad 5 lat temu a z ow osobiście w 01, a około 05-06 na gsa byłem w JPP i wielu innych klanach kto pamięta to wie ;P
Gutek
Soldier level 1
Soldier level 1

Příspěvek od Gutek »

Pierwszy raz spotkałem się z OW jakieś 4 lata temu (wiem, wiem bardzo wcześnie :D ), kupiłem wtedy komputer i pierwszą grą jaką zainstalowałem było właśnie ukochane Original War. Dostałem ją od kuzyna razem z innymi grami miał. Od razu porwało mnie budowanie baz, pojazdów oraz niszczenie Amerykanów lub Rosjan (zależnie od wybranej kampani).
We wakacje zainstalowałem sobie patcha i zacząłem podbój pól walki w przeszłości z innymi graczami :arlol: .
pomek
Soldier level 7
Soldier level 7
Poland

Příspěvek od pomek »

Ciekawa historia ofc ;D
Odpovědět