Tak się ostatnio zastanawiałem(jestem sobie takim swobodnym obserwatorem "sceny" OW, od właściwie początku powstania tej gry
) czy istnieje gdzieś temat, jakiś dział zawierający podziękowania dla osób które wspierają rozwój tej sceny - podziękowania dla najaktywniejszych twórców modów, łatek, tłumaczeń, podziękowania dla adminów i moderatorów tego forum/strony ,organizatorów zawodów w multi i wielu innych którzy się zasłużyli(nawet te emotki są genialne
)
Nie wiem jak innym, ale mnie strasznie miło się robi gdy pomyślę że mimo upływu lat jest jakiś taki bastion ludzi których równie mocno jarała ta gra(i jara) jak mnie i że oni nadal poświęcają swój wolny czas aby jakoś pchać to wszystko do przodu.

Jeśli istnieje gdzieś takie miejsce to prosiłbym o linka a jeśli nie to może ktoś ogarnięty w tym wszystkim stworzył by kącik podziękowań,jakąś listę, może nawet artykuł o najbardziej zasłużonych, małe wywiady z tymi osobami.Tym ludziom naprawdę należą się podziękowania i brawa za pracę i trud w to włożony.
Pozdrawiam Gizd, wierny fan gry OW