Kurs Edytora by zoNE v 1.0

[ Polskie newsy ]

Moderátor: Newswriters

Odpovědět
zoNE
The Great Uniter & Site Administrator
Kontaktovat uživatele:

Kurs Edytora by zoNE v 1.0

Příspěvek od zoNE »

Specjalnie dla Was sporządziłem niewielki kurs przeprowadzający przez meandry posługiwania się Edytorem Map w grze „Original War”! Obecna wersja kursu, to: 1.0 beta, dlatego będzie on dalej rozwijany. Jego objętość, to aktualnie 90 stron.

Poradnik pisany był pod wersję 2.2 Edytora (czyli tej, która już niedługo zostanie udostępniona wraz z patchem 1.06).

Download:
https://original-war.net/files.php?id=35

Plik jest też dostępny w dziale "Download -> Edytor map i narzędzia moderskie".

Zapraszam do ściągania!
Nazim
Community Veteran
Community Veteran
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nazim »

no dobrze.. sciagnalem ten poradnik, z grubsza wyglada porzadnie.. ale.. nie sadzisz, ze powinienes z laski swojej ku**a przetlumaczyc funkcje saila, ktore jakby nie bylo zajmuja ok. 50 % twojego kursu? robota dobra, aczkolwiek za malo dopieszczone.. 3+/5 tak wstepnie (jeszcze nie przeczytalem dokladnie), badzmy uczciwi :lol:
Добрий день.. Акуна Матата!

Obrázek
Obrázek
Obrázek
zoNE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zoNE »

Nazim píše:no dobrze.. sciagnalem ten poradnik, z grubsza wyglada porzadnie.. ale.. nie sadzisz, ze powinienes z laski swojej ku**a przetlumaczyc funkcje saila, ktore jakby nie bylo zajmuja ok. 50 % twojego kursu? robota dobra, aczkolwiek za malo dopieszczone.. 3+/5 tak wstepnie (jeszcze nie przeczytalem dokladnie), badzmy uczciwi :lol:
W kursie jest przecież napisane, że funkcje SAILa przetłumaczę później (gdy będę miał czas) lub ktoś je przetlumaczy :P. To dopiero wersja 1.0 beta kursu.
Nazim
Community Veteran
Community Veteran
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nazim »

dobra, to niech bedzie 4-/5.. w kazdym razie watpie, zeby ktos to sciagnal i co wazniejsze z tego skorzystal.. niestety.. ale robota calkiem w kuciapke. nie, zebym sie stal jakims twoim wielkim fanem, ale to wyjatkowo nie jest nawet takie zle.. :lol:

Obrázek
Obrázek
Obrázek
YuriStriatov
Site Administrator
Site Administrator
Cuba
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YuriStriatov »

A to flamowanie za to ze rar nie dzialal to niby z jakiej racji? :? Zebym ja sie tutaj nie wkurwil przypadkiem :P

Tak wogole poradnik jest pozyteczny, ja nie mam nic do zarzucenia. Chcialem sprawdzic czy to przypadkiem skrypt mi sie nie jebnal znowu ale jak sciagnalem to mi dzialalo idealnie. Wiec nie wiem w czym problem.

EDIT: W 1.06 edytor powinien sam dobierac kolory, przynajmniej to co mi Stucuk mowil.
Obrázek
zoNE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zoNE »

YuriStriatov píše: EDIT: W 1.06 edytor powinien sam dobierac kolory, przynajmniej to co mi Stucuk mowil.
Na tę chwilę nie dobiera, ale jak będzie dobierał, to i tak opcja zmiany musi być opisana (w końcu każdy może zmienić zdanie i chcieć ją zmienić ^^).
Nazim
Community Veteran
Community Veteran
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nazim »

YuriStriatov píše:A to flamowanie za to ze rar nie dzialal to niby z jakiej racji? :? Zebym ja sie tutaj nie wkurwil przypadkiem :P
ty sie lepiej ku**a nie wk**wiaj tylko zagadaj do mnie, jak chcesz sie wprosic na melanz :roll:

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Odpovědět