Zmiana zasad CB?

Wszystko o graniu w OW w sieci.

Czy zmienic w oficjalnych zasadach CB liczbe malp z sredniego na mala?

Tak
7
41%
Nie
10
59%

Celkem hlasů: 17

NaDoL
Community Veteran
Community Veteran
Kontaktovat uživatele:

temat

Post od NaDoL »

O super jak mam grać z tyloma małpami i mieć przerwy w ruchu jednostek to do dupy taka gra, bo ani nie można normalnie podjechać ani uciec w razie co.
Image
Blashix
Community Veteran
Community Veteran

Re: temat

Post od Blashix »

NaDoL wrote:O super jak mam grać z tyloma małpami i mieć przerwy w ruchu jednostek to do dupy taka gra, bo ani nie można normalnie podjechać ani uciec w razie co.
Zgadzam się z tym. :/

Ps. A dlaczego tak jest w OW ? W innych gierkach można mieć tysiące (Supreme C. itd.)

EDIT: No napewno ma inny. Nawet w C&C jak gram 3v3 to mam minimum 200 pojazdów i 100 piechoty. A po co komu wole łącze kiedy gra przez internet ? Najlepiej nic nie pobierać tak żeby cały necik w grę szedł. (Mniej Lagów, wali się headshoty lepsze itd.)
Last edited by Blashix on Fri Jul 06, 2007 8:11 am, edited 1 time in total.
--> 02.12.2008 PC <--
| AMD Athlon 64 X2 5400 Black Edition 3,4Ghz + Cooling Pentagram Freezone HP-120 AlCu Karakorum | GoodRam DDR2 2x 2GB 810Mhz CL4 + Arctic Cooling Arctic RC | Asus M3A78 PRO AMD 780G (Radeon HD 3200 & HD Audio Realtek ALC1200) | Radeon HD 4850 Gigabyte 512MB 700/2000 MHz + Zalman Cooling | Samsung SpinPoint T166 320 GB (SATA II, 16MB cache, NCQ) | LG SuperMulti DVD LightScribe | Power: Chieftec (GPS-500AB-A) 500W all in: NZXT Apollo Crafted Series Black

Mouse: A4TECH XL-750F
Keyboard: Saitek Eclipse II
Monitor: 19 LG Flatron W1952TQ-PF
YuriStriatov
Site Administrator
Site Administrator
Cuba
Kontaktovat uživatele:

Post od YuriStriatov »

Dlatego bo OW ma taki kod sieciowy, a SupCom ma inny? Nic nie zrobisz jak altar nie umial sobie poradzic z napisaniem prostego kodu sieciowego co nie zapierdoli ci calego lacza.
Image
hydro
Community Veteran
Community Veteran

Post od hydro »

Zreszta ow jest troche stary, wiec porownanie supreme commandera do ow jest troche niepowazne
Mules
Community Veteran
Community Veteran

Post od Mules »

A wniosek ino taki, że jak zabierzemy małpy to jakby uczynić arabów inwalidami ( o ile już nimi nie są ), a skoro lagi nadal są (może mniej kampienia panowie ^^)to wychodzi na to, że i tak źle i tak nie dobrze, więc zostaje wybór. Albo poważne ogarniczenia dla arabów, albo gramy z lagami. W pierwszym przypadku zfrustrowanych będzie mniej niż drugich, ale cóż.
"Prawdziwą treścią ludzkiego życia jest gra. Ziemia jest polem ćwiczeń, niebo jest boiskiem"
Image
NaDoL
Community Veteran
Community Veteran
Kontaktovat uživatele:

temat

Post od NaDoL »

Zmiana małp z ''Średnio'' na ''Kilka'' nie będzie aż tak odczuwalna przy grze arabami, a dla całej gry zmniejszy to lagi. Do tego arabowie będą mieli mocniejsze pojazdy w oficjalnym balance mod (który już prawie jest gotowy bez błędów).
Ewentualnie zrobić aby te ust przy grze punktowanej można było zmieniać, i wtedy gracze będą się dogadywać co do ilości małp, bo jeśli żadna ze stron nie gra arabami to albo w ogóle nie używa małp albo kilku do noszenia skrzyń czy tam wypełniania miejsc w koszarach (u ruskich).
Image
Mules
Community Veteran
Community Veteran

Post od Mules »

Wszystko rozbija się wiec o ten Balans Patch. Na dzien dzisiejszy arabowie bez małp to niemal bezużyteczna nacja przy dzisiejszym sposobie grania.
"Prawdziwą treścią ludzkiego życia jest gra. Ziemia jest polem ćwiczeń, niebo jest boiskiem"
Image
Folkner
Community Veteran
Community Veteran

Post od Folkner »

E tam Mules ;P Arabami z balance można pokonać każdy naród, bez balanca można siłować się z ruskimi, co nawet całkiem, całkiem wychodzi ( robiąc 3 rakiety i z 2 radary....na tyle powinno wystarczyć w CB) Bo jak każdy wie (chyba) ruskie niemają do 10min czym powalczyć... (no może koszarami) a spowalniacze nic nieporadzą jesli do 10min będziemy mieli jak naj. pozom uzbr(większy zasięg rakiet) więcej nienapisze xD bo zaraz dojdzie do tego że całą moja takte wam wyjawie xD
Glos na Nie!
.
Antitheus
Kung Führer
Kung Führer
Korea North
Kontaktovat uživatele:

Post od Antitheus »

No balance mod swoją drogą. Ale panowie, mały lag przy małpach nie jest problemem. (Patrz wyniki ankiety)

Najwyżej arabom zostaną śmiercionośne poduszkowce najczęściej wyposażone w radar ;)
NaDoL
Community Veteran
Community Veteran
Kontaktovat uživatele:

temat

Post od NaDoL »

Jest problemem bo ja nie zwykłem tracić jednostek przez to że mi komende spóźnia>.> pozatym temat zapomniałem wyrzucić bo zasady już zostały zmienione na podstawie innej ankiety.
Image
Zamčeno