Epickie teksty: Marek1906: jak zrobic aby sail był zielony? Kvantovy: Wszystko normalne, wszystko w koło było dziwne Kvantovy:: To jest fajne, że to nie jest takie głupie Kvantovy:: remove sos from kanapeczka Kvantovy:: zdarzają się rzezy które sie filozofom nie śniły Cenwen: problemem jest gejostwo
"Taki z niego fizyk jak ze mnie baletnica" - Profesor Scholtze o Kvantovym.
JAKBYŁ BYM CZECHEM TO BYM ROZŁOŻYŁ NAMIOT ~Kvanciak
'zakladam ze ja i drops napewno'... to zakładasz, czy zagrasz?:P
Ja mogę grać i dziś, ale jak to znów będzie gra 2 godzinna, z której połowę zajmą afki, albo fochy dropsa, to ja to p***dolę.. Co do samego regulaminu, proponuję wprowadzić zakaz na przekraczanie BB przez określony czas, bo to jest bez sensu, jak w 100 lat nie ma już co podbijać, a każdy po 1000 bb ma..
Dokładnie, wczoraj więcej nerwów straciłem w 1 godzinę na multi niż przez cały dzień na singlu... Jednak jeśli ktoś już bardzo koniecznie musiałby odejść od kompa podczas gry, to niech poinformuje o tym przed grą chociaż.
tzn ja napewno zagram telefon do dropsa i on przyjdzie a co do właśnie tych afków to przegięcie że ja z dropsem czekamy 15 minut na all bo afki se jebli;f
Dobra, ch**e, wynosząc doświadczenia z eufi postanowiłem zrobić normalną kampanię, na w ch*j dużą ilość graczy z regularnymi sesjami, jakimś regulaminem prymitywnym etc. Zgłaszać się, kto może, podając termin i kraj.