Incantatoris a écrit :Tak jak powiedział to SAIL Professor: Masz fajne pojęcie o życiu. Jeżeli się okaże, że nie cheatuje to nie zapomne przeprosićMasz moje słowo. Co do tego "to odejdziesz na zawsze ze sceny OW za oszczerstwa i niszczenie dobrego mienia Matrixa???", to mam co do tego mieszane uczucia... Żadnego mienia nie niszczyłem, chodziło ci raczej o imię, czyż nie?
No tak, pomyłka, ale wiadomo o co chodzi... Przeprosiny łatwo powiedzieć (lecz nie wszyscy to potrafią, wiem coś o tym). Skoro nie usłyszałem jednoznacznej odpowiedzi, tzn. że się boisz i wiesz jaka jest prawda...
Co do dowodów, spójrzcie sobie na wykres (niby wszyscy się znają, ale tego nikt nie widzi...): spójrzcie na 11-12 min, Matrix stracił swoje hg, ale został mu 1 pojazd - zapewne komora, nie produkował przez pewien czas pojazdów, gdyż się bronił, ale skrzynie cały czas woził, dlatego taki wzrost skrzyń...
Jeśli chodzi o 16 min i dalej, philli nie miał już kontroli nad planszą, a co dopiero nad środkiem (16 min, philli traci prawie wszystkie swoje pojazdy i Matrix dyktuje warunki na mapie), od tej pory philli nie miał już takiego dostępu do skrzyń na mapie (nie wiem czy wogóle miał). Zauważmy, że po starciu w 16 min, philli traci prawie wszystko a Matrix nie (zaraz pewnie ktoś powie, że Matrix ma cheata na niezniszczalność...). Po tym starciu Matrix zapewne nie rushował przeciwnika, gdyż już pewnie zdąrzył zbudować obronę, dlatego otoczył go najpierw z jednej, a potem z drugiej strony i philli zbierał skrzynie tylko ze swojej bazy, a o środku już dawno zapomniał (widać, że philli musiał rozsądnie korzystać ze skrzynek-patrz wykres). Wszystkie skrzynie z mapy należały do Matrixa, to je zbierał, co w tym dziwnego? Dlatego miał tyle...
Nie wiem czego nie rozumiecie...