Hamachi
- YuriStriatov
- Site Administrator
- Kontaktovat uživatele:
Ja zalozylem specjalnie
Login : original-war.net
haslo : owar
Jak bedzie wiecej niz 12 graczy to proponuje zalozyc kolejne pod patronatem ow.net (mozna zalozyc temat w artykulach)
powiedzmy by nastepne sieci mialy ten sam login a na koncu niech bedzie dodana cyfra.. i zeby haslo bylo to samo.. bedzie szybciej niz zakladac nowe sieci na 1-2 rozgrywki
jesli by istniala mozliwosc (tu uklon w strone yurka i ludzi ktorzy lepiej ode mnie umieja angielski) aby napisac maila do supportu hamachi aby zrobili skrypt w php zeby bylo mozna podejrzec kto jest w sieci ile osob onlie..to by pomoglo i to bardzo

Jak bedzie wiecej niz 12 graczy to proponuje zalozyc kolejne pod patronatem ow.net (mozna zalozyc temat w artykulach)
powiedzmy by nastepne sieci mialy ten sam login a na koncu niech bedzie dodana cyfra.. i zeby haslo bylo to samo.. bedzie szybciej niz zakladac nowe sieci na 1-2 rozgrywki

Brawo,Brawo,Brawo!!!Za pomysł.Jutro wskocze na Hamachi i zobacze jak to działa.I nadal przypominam,że każdy kto chce i ma chęć zagrać przez hamachi niech pisze.Zagramy!!!Maydex píše:Ja zalozylem specjalnie![]()
rozgrywki... jesli by istniala mozliwosc (tu uklon w strone yurka i ludzi ktorzy lepiej ode mnie umieja angielski) aby napisac maila do supportu hamachi aby zrobili skrypt w php zeby bylo mozna podejrzec kto jest w sieci ile osob onlie..to by pomoglo i to bardzo
Pilnie zagram w owara przez HAMACHI...!!!
"Kiedy patrze tak na ciebie jesteś fajna AI...dla mnie masz SAIL'a":DD
farmersi.pl

Create your own visitor map!
farmersi.pl

Nie chce mi się dopytywać,zapisywać,zapiętywać cyferki.
Ale jeśli komuś zależy żeby zagrać to niech piszą TU swoje IP to zobaczymy!
Ale jeśli komuś zależy żeby zagrać to niech piszą TU swoje IP to zobaczymy!

farmersi.pl

farmersi.pl

- YuriStriatov
- Site Administrator
- Kontaktovat uživatele:
nie wiem zastanowie sie,ale i tak nadal jestem za Hamachi
farmersi.pl

farmersi.pl

- NaDoL
- Community Veteran
- Kontaktovat uživatele:
temat
co to wogle jest
? ,,gsa to szajs przyjde jak wyjdzie balans patch'' ale od gsa nie zalezy czy bedzie balans patch do OW tylko od jerzego i jesli cos ma byc dla ciebie szajsem w gsa to chyba tylko to ze nie mozesz hostowac-.-

- YuriStriatov
- Site Administrator
- Kontaktovat uživatele:
- NaDoL
- Community Veteran
- Kontaktovat uživatele:
temat
no ja nie mowie ze jest doskonale bo sam z tym mialem problemy tj z budy list znikla mi polowa na tydzien lol ale porownanie ze wejdzie na gsa jak bedzie balans mod nie jest chyba na miejscu ;o