Mod szkoleniowy - AOW

Wszystko o modach, patchach i błędach w OW oraz ogólnym programowaniu.

Czy sądzicicie, że taki "Mod Szkoleniowy" byłby dobrym pomysłem?

Tak, to dobry pomysł
13
68%
Nie, to głupi pomysł
6
32%

Insgesamt abgegebene Stimmen: 19

Kuba 1000
Soldier level 1
Soldier level 1

Post von Kuba 1000 »

Lucyfer pisze:
Kuba 1000 pisze:Przecież nowych graczy jest coraz mniej...
Co ty dziecko mozesz wiedzieć o scenie ow? Graczy przybywa a gra przeżywa swój renesans. Na przyszłość radzę mieć jakieś argumenty dla formułowania takich opinii.
Prawda jest taka że może i jest trochę graczy na multi ale co z tego? są pograją trochę i kończą. Czasem jakiś stary gracz powróci na chwilę ale to nie znaczy że gra 'przeżywa swój renesans'.

Nawet na tym forum każdy nowy user założy jakiś temat nic który nic nowego nie wnosi np. robię moda będzie zajebisty itd i co z tego? po tygodniu takiemu userowi się nudzi i nie wchodzi już na forum itd.

To gdzie niby są Ci gracze o których mówisz? Ja tam jakoś nie odczuwam żeby było ich tak wielu jak piszesz.

[ Dodano: Czw Maj 14, 2009 8:05 pm ]
A co do tego moda szkoleniowego to przecież i tak każdy gracz najpierw gra w ow a jak mu się spodoba to wtedy ewentualnie szuka czegoś więcej jakichś dodatków itd a wtedy już umie grać a jak nie to jest wiele stron gdzie można poczytać o technologiach, pojazdach, nacjach, jak zbudować jakąś broń, o trybach rozgrywki multiplayer itd
Więc też uważam że taki mod jest nie potrzebny bo raczej nikt nie skorzysta.
Anarchy
Site Moderator
Chad

Post von Anarchy »

Widać, że w multi nie grałeś. Mody, kampania i artykuły gówno dają...
Awatar użytkownika
Antitheus
Kung Führer
Kung Führer
Korea North
Post von Antitheus »

No dokładnie. Radziłbym się zapoznać z obecną sceną OW zanim będzie się wysuwało jakiekolwiek wnioski. Tak na prawdę to obecny jako admin ms na channlu jestem jakieś 17h dziennie (obecny wirtualnie. Fizycznie zwykle ok 2h dziennie) i widzę że każda nowa twarz zostaje, dołącza do klanu, zaczyna czuć zabawę. Jako obserwator sceny mówię ze graczy przybywa w zaskakująco szybkim tempie. I nie aby zagrali pare partii i wychodzili - oni zostają na dłużej. Więc wszedłeś w dyskusję po porstu z złą osobą, gdybym był człowiekiem który na chacie MS gości parę razy w tygodniu to wtedy mógłbyś mi wmówić, że graczy ubywa a scena upada.
Awatar użytkownika
Qaz
Veteran
Post von Qaz »

scena ma się dobrze, bywam i na GSA i na MS, ale to nie jest temat rozmowy,
można by zlikwidować z pomysłów nauki taktyk, ale reszta w zapoznaniu się z grą mogłabybyć.
Słyszałem od wielu osób że w kamp nie grali tylko od razu na multi, z czego się nie dziwie przy obecnym marketingu gry ;]
A o Mod się nie bój bo on był by tez dobrą reklamą gdyby go "porozstawiać" wszędzie, na wielu forach i stronach. Ot co by pokazał gre. I nauczył posługiwać się universum gry.
Jak ktoś ma ale niech pisze, ale odpowiedzi bez argumetów są niemile widziane i ignorowane, taksamo jak słabe argumenty typu, i tak nikt nie będzie tego używal...
Wyobraź sobie drogi oponencie, że zanim przedstawie jakaś propozycje lub coś zrobie co moze miec jakies większe znaczenie, to zazwyczaj badam te sprawę pytając ludzi o zdanie... i bynajmniej nie na forum i bynajmniej nie osob ktore wiem ze przekonam. tylko np robie 2 nick i wchodze na GSA/MS i pytam ludzi co o tym i o tym sadza. swoja droga ciekawa sprawa na MS
6 z 10 osób twierdzi ze gralo by na GSA gdyby nie balo sie porazki
4 z 6 "przejdzie" na GSA jak sie czegos nauczy
8 z 10 lubi AOW i uwaza za przydatne (5 z 8 mowi to w tajemnicy bo lider klanu nie lubi AOw.... )
i w koncu 15 z 25 uwaza ze taki mod by sie przydał
<<QAZ>>
Antworten