Mapa w której tylko się buduje.
- Antitheus
- Kung Führer
No nie trudno jest ustawić nawet bez saila za pomoca edytora tych ludzi LOL LOL LOL. Znów pana modera prosimy o zapoznanie się z podstawami. NAwet poradnik Zoniacza (który ja sam uważam za nudnawy i czasami niekonkretny [ale cóż, lepszego polskiego poradnika na rynku nie ma {a poza tym Zoniacz i tak odwalil kawał dobrej roboty przygotowując to dla niewdzięcznych chamów ^^}] ) wystarcza aby w pełni opanowac skill.
btw.
btw.
jakbyś mógł jeszcze wrzucić na coś innego niż na rapida??
Czyżby multikonto panie czarny-człek?mógł jeszcze wrzucić na coś innego niż na rapida??
-- [FAQ] [Forum rules] [Arabian Campaign Project] [Multiplayer rules] [OWN on Facebook] --
Ponieważ dostałem kilka wiadomości że jednak ktoś gra w tą misję to w wolnej chwili trochę ją ulepszyłem jak ktoś chce to tutaj jest link:
http://www.speedyshare.com/199681229.html
Jak ktoś chce mieć swoją postać w misji to niech mi prześle avatara, może zrobię z niej kampanię przymierza.
http://www.speedyshare.com/199681229.html
Jak ktoś chce mieć swoją postać w misji to niech mi prześle avatara, może zrobię z niej kampanię przymierza.
Witam
Czy mógłbym mięć prośbę?
Moja prośba to:
Aby tą mapę [ to z 'niby' amerykańską bazą] udoskonalić, aby byli tam wszyscy z kampania i wolna budowlanka? Ja wiem, że wystarczy tutki przeczytać, ale dla mnie nieumiejącego działać w sailu człowieka to katorga a dla moddera godzina lub nawet mnie roboty. Chciałbym, aby ta mapa została powiększona lekko w długość i szerokość [na południe od bazy i trochę na lewo i prawo] Taka jest moja prośba chciałbym, aby postacie miały 2 główne umiejętność po 10lvl i resztę różną. Chciałbym także, aby każda z frakcji miała kupe ludzi po 15 - 20. Wiem, że to dużo, ale fajnie by się budowało i fajne byłoby można akcje robić. Więc mogę oto prosić?
PS: Oczywiście chciałbym mape jak najszybciej.
Ps2 Jeżeli dało by się to jeszcze mój avatar do 'główno dowodzącego' Link :
http://rapidshare.com/files/236770208/moje.xgl.html
Pozdrawiam
[ Dodano: Wto Maj 26, 2009 4:59 pm ]
Witam czy ktoś spełni moją prośbe ? BO troche czekam.
Czy mógłbym mięć prośbę?
Moja prośba to:
Aby tą mapę [ to z 'niby' amerykańską bazą] udoskonalić, aby byli tam wszyscy z kampania i wolna budowlanka? Ja wiem, że wystarczy tutki przeczytać, ale dla mnie nieumiejącego działać w sailu człowieka to katorga a dla moddera godzina lub nawet mnie roboty. Chciałbym, aby ta mapa została powiększona lekko w długość i szerokość [na południe od bazy i trochę na lewo i prawo] Taka jest moja prośba chciałbym, aby postacie miały 2 główne umiejętność po 10lvl i resztę różną. Chciałbym także, aby każda z frakcji miała kupe ludzi po 15 - 20. Wiem, że to dużo, ale fajnie by się budowało i fajne byłoby można akcje robić. Więc mogę oto prosić?
PS: Oczywiście chciałbym mape jak najszybciej.
Ps2 Jeżeli dało by się to jeszcze mój avatar do 'główno dowodzącego' Link :
http://rapidshare.com/files/236770208/moje.xgl.html
Pozdrawiam
[ Dodano: Wto Maj 26, 2009 4:59 pm ]
Witam czy ktoś spełni moją prośbe ? BO troche czekam.
- Antitheus
- Kung Führer
takie rzeczy tylko w erze. Uruchom rypany edytor, nastawiaj jednoistek i sobie buduj.
-- [FAQ] [Forum rules] [Arabian Campaign Project] [Multiplayer rules] [OWN on Facebook] --
- Antitheus
- Kung Führer
Mods -> "mod' -> Missions -> __Am \ __Ru \ __Ar -> 'Numer misji' np 01 -> i tu mają byc pliki mapy
poxniej uruchamiasz coś co się nazywa edytorem select mod -> load a map
i masz
Jeśli tego nie bedziesz potrafił zrobić to daj spokój edytorowi, wstydu oszczędź.
poxniej uruchamiasz coś co się nazywa edytorem select mod -> load a map
i masz
Jeśli tego nie bedziesz potrafił zrobić to daj spokój edytorowi, wstydu oszczędź.
Chyba mnie do końca nie zrozumieliście ! Chce użyć mapy z tego topicu i niej dodać kilku luda nic wiecej. Ale kiedy wchodze w edytor wybieram BIG BASE MISSION i lunch. KIedy wreszcie się otworzy mam te menu i wybieram Load map ale nic niema. To jest mój problem i chciałbym żebyście powedzieli co mam zrobić aby tą mape otworzyć i edytować. Tylko tyle.
- Siwson
- Soldier level 4
RiderWolf
Oferta aktualna?
btw. Reup by się przydał
Oferta aktualna?

btw. Reup by się przydał

Thanks, biacz.