World of Warcraft

To, co nie pasuje do pozostałych kategorii, ma swoje miejsce tutaj.
Antitheus
Kung Führer
Kung Führer
Korea North
World of Warcraft

Mensaje von Antitheus »

Ostatnio na forum wchodzi coraz to więcej nowych userów a rozmowy kwitną. Pozwolę sobie więc założyć temat, który nie wiąże się z tematyką OW ale pasuje do tego działu.

Oczywiście jak w temacie widać chcę zapytać o wielkiego zjadacza z życia i maszynkę do robienia z ludzi życiowych kalek:
Gra ktoś w ogóle w WoWa? Jeśli tak to na jakim serverze?
Studia, studiami, człowiek nie może cały czas pić a cierpi więc na mały nadmiar czasu wolnego. i co najlepsze zawsze z tym kończę na parę miechów a później znów na parę miesięcy wracam, teraz akurat pogrywam sobie na Andeerii. Jeśli ktoś chciałby ze mną sobie zniszczyć życie to zapraszam ;)

edit:
Moje postaci:
Antitheus
Antitheuss
Scyzoryk
Soldier level 1
Soldier level 1

Re: World of Warcraft

Mensaje von Scyzoryk »

anderiaa hmm ch***wy serw :p
gralem troche kiedys w wowa ale jak dla mnie to zbyt monotonne.
Expisz 1 postac do max lvl. Idziesz na instancje, zabijasz bossa (wow, podnieta lol ;p)
leca ci jakies gowna i sie cieszysz.
Robisz druga postac.. i tak w kolko ;p

A i mozesz sie duelowac z innymi postaciami lub zabijac playerow z innej ,,nacji" (horda - ally)
Antitheus
Kung Führer
Kung Führer
Korea North

Mensaje von Antitheus »

Scyz, własnie tak nie jest.
- Lvlowanie to jedna opcja
- od 20 do 80 lvlu możesz bawić się na battlegroundach napierniczając się między frakcjami na różnych mapach (lepsze to niż wolf ET ;) )
- Od 70 lvlu masz dostęp do ratingowych aren pvp czyli 2v2, 3v3 i 5v5
- No i zabawa PvE czyli chodzenie na instancje, zdobywanie lootów z bossów aż w końcu wykonywanie wątku głownego gry czyli zabicie największych wrogów frakcji ;)
- Ew w Wotlk masz opcje 'achievments' gdzie wykonujesz różne pierdółki za punkty i nagrody np tytuły, unikalne mounty, tabardy itp.
Scyzoryk
Soldier level 1
Soldier level 1

Mensaje von Scyzoryk »

-Nie porownuj fps z mmorpg ;p
-expienie szybko sie nudzi, nie wspomninajac o bg na niskim lvl
- na ch*j mi te punkty z achivements jak za ta sa same gowna ;p
-na tych areanach sa przewaznie sami cheaterzy lub donorzy jesli grasz na prywatnym realmie :p
Antitheus
Kung Führer
Kung Führer
Korea North

Mensaje von Antitheus »

Spróbuj pocheatować na Andeerii ^^. W obecnej fazie Mangos się rozwija coraz lepiej, coraz więcej jest dostępnych rzeczy. Ogólnie jak nie ma się niczego do roboty to gierka skutecznie zabija czas. Nudzi się tak samo jak wszystko inne ;)
Nitek
Community Veteran
Community Veteran

Mensaje von Nitek »

Jesteście nuby, bo na piratach gracie! Ja jestem pr0 i gram na pr0 globalu (tak, role się odwróciły - teraz to ja jestem pr0 <szyderczy śmiech>). Oto link do mojej p(r)0staci - http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... n=Groxigar
Última edición por Nitek el Sab Oct 24, 2009 12:00 pm, editado 1 vez en total.
Anarchy
Site Moderator
Chad

Mensaje von Anarchy »

Ja też hrat na globalu:P Konkretniej na BLu, zaraz linka do postaci dam:
http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... n&n=Miccko Robiłem na PvE, ale mi się znudziło i chciałem przerobić na PvP, a prep się skończył na początku października i dlatego taki set wymieszany:P
Antitheus
Kung Führer
Kung Führer
Korea North

Mensaje von Antitheus »

skąd wy na to kase macie? ^^ przecież zakupienie wowa pełnego to ok 300-400zł + 80zł miesięcznie za grę. złodziejstwo..
Backero
Community Veteran
Community Veteran

Mensaje von Backero »

Ja gram na privie i wlasnie bede transerowal sobie postac na inny serv. Nie jestem jakis hardcore w WoW. Gram sobie rekreacyjnie, jak mi sie nudzil wiec nie widze sensu robienia sobie konta na globcu. po za tym serwery prywatne stanowia takze swego rodzaju reklame dla Blizzarda. Ktos komu ta gra "bardzo" przypadnie do gustu pewnie zrobi sobie kontu na globcu, bo dla prawdziwego fana cena zawsze jest niska. Ale priv jest dobry do przetestowania czy ta gra w ogole nam odpowiada.

Moja postac: Backero Draenei Elemental Shaman lvl 78 i Blank Draenei Unholy Death Knight lvl 67 na servie z ratami x2/x3

Teraz czekam na Cataclysm. Mam jednak nadzieje, ze Starcraft II bedzie predzej.
Scyzor
Community Veteran
Community Veteran

Mensaje von Scyzor »

nitek sam jestes naab bo placisz za gre. Nie lepiej wydac ta kase np. na piwo? :P
nieprawidłowa sygnatura
Anarchy
Site Moderator
Chad

Mensaje von Anarchy »

Hm, a jak ktoś ma i na to i na to?:P
Nitek
Community Veteran
Community Veteran

Mensaje von Nitek »

Na allegro można kupić CD-KEY'e:
- Classic 40z
- TBC 40zł
- WotLK 80zł
za 160zł mamy 60 dni gry, bo:
Zakładamy konto trial (mamy 10 dni darmowej gry) i wbijamy CD-KEY z classic'a, co dodaje nam 30dni, czyli mamy już 40. Teraz proponuję ne wbijać CD-KEY'a z WotLK i TBC, bo jeżeli ważność konta się nam skończy, to możemy użyć triala do TBC, dostać dodatkowe 10 dni gry i wbić CD-KEY z TCB i cieszyć się pełnoprawną grą z TBC z dodatkowymi 10 dniami gry. Gdy już się skończy nasz czas grania, używamy triala WotLK i mamy kolejne 10 dni darmowej gry (to już 60) i wbijamy CD-KEY z WotLK. Teraz mamy pełną grę (Classic + TBC + WotLK) i możemy spokojnie kupić pre-paid, który na allegro można dostać za 80zł o ważności 2 miesięcy, czyli wychodzi po 40zł miesięcznie, czyli wcale nie tak dużo.

Przeliczając:
- miesiąc gry w WoW'a - 40zł
- dobre piwo - załóżmy, że u Was w sklepie kosztuje 3zł
I co wychodzi? Za jeden miesiąc gry w WoW'a możecie kupić tylko 13 piw. Czy to aż tak dużo, żeby męczyć się na śmierdzącym privie? De facto możemy powiedzieć, że gramy w dwie inne gry, bo Wy możecie sasmakować tylko cząstki prawdziwego WoW'a.

Dziękuję za uwagę. :disco:

EDIT: A skoro już tu jestem to patrzcie i się radujcie z mojego UI
YuriStriatov
Site Administrator
Site Administrator
Cuba

Mensaje von YuriStriatov »

No super LOL po prostu bajka 160 zl za 2 miesiace gry :lol: Wez wogole wyjdz, jak mozna taka kase stracic w ten sposob? Ja rozumiem raz bulnac za gre z 5 dych jednorazowo czy co, ale zeby co miesiac takie pieniadze placic za glupia gre? To ja juz wole w UT (albo OW) grac online, gdzie raz place i moge robic co chce a nie taki drenaz na funduszach jak WoW...
Imagen
Nitek
Community Veteran
Community Veteran

Mensaje von Nitek »

YuriStriatov escribió:No super LOL po prostu bajka 160 zl za 2 miesiace gry :lol: Wez wogole wyjdz, jak mozna taka kase stracic w ten sposob? Ja rozumiem raz bulnac za gre z 5 dych jednorazowo czy co, ale zeby co miesiac takie pieniadze placic za glupia gre? To ja juz wole w UT (albo OW) grac online, gdzie raz place i moge robic co chce a nie taki drenaz na funduszach jak WoW...
80zł za 2 miesiące gry. W dodatku przeciętny nie-pirat kupuje grę lub dwie w miesiącu, co wychodzi na więcej niż te 40zł.
Antitheus
Kung Führer
Kung Führer
Korea North

Mensaje von Antitheus »

Nie wiem czy się meczyć. 80% skilli, questów, a teraz także i instancji działa na prywatnych serverach. Do tego wy, na officialu meczycie się na zatłoczonych lokacjach szukając pojedynczego moba do zabicia i czekając kolejne 10 min na jego respawn. Na prywatnych mamy moby od koloru do wyboru, i w większości przypadków nikt nam nie sprząta każdego sprzed nosa.
Gesperrt