Zapraszamy wszystkich fanów OW do pojawienia się na lobby multiplayer 20 i 21 grudnia w godzinach 16:00-20:00!
Jest to moment, w którym spotkać się będą mogli wszyscy starzy znajomi ze sceny OW.
Rozegraj kilka meczy, porozmawiaj ze starymi kumplami! Sprawdź umiejętności starych i nowych graczy! Niech w OW Lobby dudni bardziej, niż za czasów GSA!
Wygraj zorganizowany specjalnie na tę okazję mini-turniej!
Epickie teksty: Marek1906: jak zrobic aby sail był zielony? Kvantovy: Wszystko normalne, wszystko w koło było dziwne Kvantovy:: To jest fajne, że to nie jest takie głupie Kvantovy:: remove sos from kanapeczka Kvantovy:: zdarzają się rzezy które sie filozofom nie śniły Cenwen: problemem jest gejostwo
"Taki z niego fizyk jak ze mnie baletnica" - Profesor Scholtze o Kvantovym.
JAKBYŁ BYM CZECHEM TO BYM ROZŁOŻYŁ NAMIOT ~Kvanciak
Antitheus wrote:Zamiast czarnowidzieć to się tam pojaw.
Będę
Epickie teksty: Marek1906: jak zrobic aby sail był zielony? Kvantovy: Wszystko normalne, wszystko w koło było dziwne Kvantovy:: To jest fajne, że to nie jest takie głupie Kvantovy:: remove sos from kanapeczka Kvantovy:: zdarzają się rzezy które sie filozofom nie śniły Cenwen: problemem jest gejostwo
Jego Wysokość: z Bożej łaski Cesarz trolli youtubowych, Król trolli forumowych, Wielki Książę n00bów OWowych oraz wierny, a jakże pokorny uczeń WIELKIEGO PANA I WŁADCY BLACKMENA I CREATIVA W JEDNEJ OSOBIE, MarcinSzabla I !
Do you not know that you are a temple of God and that the Spirit of God dwells in you?If any man destroys the temple of God, God will destroy him, for the temple of God is holy, and that is what you are. 1 Kor 3,16-23
niedługo będę z jednej pracy zwolniony więc więcej czasu mieć będę chwilowo, a camtasia studio już na dysku jest ino teksty muszę jeszcze w ołowie napisać i sprawdzić, ale nie róbmy offtopu ^_^
Możecie zabawić się w sztuczny tłum i zapisać się na event na fejsie, żebyśmy orientacyjnie wiedzieli, ile osób zamierza się pojawić. Już mamy całkiem ładny wynik.
Pomyślałem nieco że wyjdę z inicjatywą tak więc każdy kto pojawi się wtedy na lobby ma szanse na otrzymanie ode mnie wersji "pre-order" mojego moda o arabach