tutaj masz odpowiednio wypisanych autorów D: (właściwie to blackmen powinien poprawić te kredyty.)
Creative писал(а):Chodziło mi o to że sam przerabiam zrobione mapy. (budynki, ludki itd)
A co do saila to przecież sam muszę wklejać.
krowy ninja. jak nic krowy ninja.15DarkMaster1987 писал(а):wybrać ten najbardziej pasujący...
Creative писал(а):Chodziło mi o to że sam przerabiam zrobione mapy. (budynki, ludki itd)
Co będzie 18 grudnia?MrMentor писал(а):To będzie dopiero 18 grudnia ;(
Post Szymiewa nawiązuje do bardzo znanej wszystkim fabuły. Jeżeli nie wiesz o co chodzi to prawdopodobnie i tak nie będziesz zainteresowany tym co wydarzy się 18 grudnia.Creative писал(а):Co będzie 18 grudnia?MrMentor писал(а):To będzie dopiero 18 grudnia ;(
Podałem dla Blackmena przykład, jak wygląda dokładne wypisanie osób którzy brali udział w tworzenie moda... ale chyba Blackmen nie zrozumiał, jak zawsze xDBartek Sz. писал(а):Czy ja o czymś nie wiem? Nigdy nie rozmawiałem z blackmenem, nie testowałem jego modów, ogólnie unikam trollów, a on mnie jeszcze wpisał do kredytów? Dobre XD Chyba, że to od kogoś innego zaczerpnięte, to się mogę zgodzić
Akurat to zrozumiałemXander писал(а):Podałem dla Blackmena przykład, jak wygląda dokładne wypisanie osób którzy brali udział w tworzenie moda... ale chyba Blackmen nie zrozumiał, jak zawsze xDBartek Sz. писал(а):Czy ja o czymś nie wiem? Nigdy nie rozmawiałem z blackmenem, nie testowałem jego modów, ogólnie unikam trollów, a on mnie jeszcze wpisał do kredytów? Dobre XD Chyba, że to od kogoś innego zaczerpnięte, to się mogę zgodzić