Nowa administracja na GSA - Sebek i Nitek
- Nitek
- Community Veteran
Re: Nowa administracja na GSA - Sebek i Nitek
Co chcemy zrobić? Ściągnąć ludzi, ot co 

Hmm skoro firma odpowiedzialna za GSA interesuje się swoim projektem i odpowiada na maile to już coś znaczy. Nie wiem jak stoi teraz sprawa z IDEA Games ale zdaję się że oni nawet nie odpowiedzieli na maile. A skoro może powstać lepsze, nie zbugowane GSA to czemu by nie! Jestem ZA tą inicjatywą. A wystarczy tylko włączyć ten program i tam siedzieć afk to nic trudnego xd
Nitek adminem?
Zobaczymy co z tego wyjdzie.

- Nitek
- Community Veteran
Wybacz za 2 te kicki, ale musiałem zobaczyć czy działa xDgamer a écrit :Nitek adminem?Zobaczymy co z tego wyjdzie.
- Sebek
- Veteran
Trochę się pobawiliśmy, ale już koniec. Otóż wczoraj w późnych godzinach wieczornych odkryłem, że każdy kto wejdzie na w ogóle nie odwiedzany room na GSA dostaje automatycznie administratora. Powiedziałem o tym Antoniemu, a on najprawdopodobniej przekazał dalej. Nitek chciał się chwilę zabawić i stąd ten temat. Mam nadzieje, że nikt nie popadł w jakieś złudne nadzieje i nie odbije się to na jego psychice.

-
- Site Administrator
I to tyle o GSA 3.0 i całej tej fikcyjnej utopii.
- Antitheus
- Kung Führer
Zostaliśmy strollowani i wkręceni -.-
na pierwszego kwietnia by się nadawało xD
[choć pomysł z płatnym ownetem, opłatami za bany na ms był jeszcze lepszy
]
na pierwszego kwietnia by się nadawało xD
[choć pomysł z płatnym ownetem, opłatami za bany na ms był jeszcze lepszy

-- [FAQ] [Forum rules] [Arabian Campaign Project] [Multiplayer rules] [OWN on Facebook] --
- Nitek
- Community Veteran
Dzięki Radziu za otwarcie tematu 
Ciesze się, że uwierzyli wszyscy tutaj zgromadzeni
Nie udało by się to gdyby nie Gamer (za to, że był moim kozłem ofiarnym i nie protestował ^^), Sebek (który to zauważył) i Antonio (od którego się dowiedziałem, a potem nic o tym nie mówił).
Na początku miałem screena jak Sebek wywala Gamera, ale coś mnie natchnęło i zrobiłem kolejnego screena później, przez co musiałem większość robić w Photoshopie
Robiłem to na szybko i było dosyć późno, przez co widać kilka niedoskonałości (widać ślady po innym kolorze nad 3 postami Gamera, jedna wypowiedź Sebka jest zdublowana, a sam Sebek po prawej stronie w zakładce "Admins" ma zbyt chudy nick i nie ma swojej ikonki od suba.
Wkręcić lobby OW - bezcenne :>
@Anti: IMO to było lepsze, bo tutaj nikt nie wiedział, że to dżołk. Z tymi opłatami większość od razu wiedziała, że to prima aprilis

Ciesze się, że uwierzyli wszyscy tutaj zgromadzeni

Nie udało by się to gdyby nie Gamer (za to, że był moim kozłem ofiarnym i nie protestował ^^), Sebek (który to zauważył) i Antonio (od którego się dowiedziałem, a potem nic o tym nie mówił).
Na początku miałem screena jak Sebek wywala Gamera, ale coś mnie natchnęło i zrobiłem kolejnego screena później, przez co musiałem większość robić w Photoshopie

Wkręcić lobby OW - bezcenne :>
@Anti: IMO to było lepsze, bo tutaj nikt nie wiedział, że to dżołk. Z tymi opłatami większość od razu wiedziała, że to prima aprilis