Człowiek-spam. On istnieje!
- Marcinszabla
- Soldier level 6
Re: Człowiek-spam. On istnieje!
Ghost możliwe.Dwa lata młodsza hmm... to ile masz lat , bo po wieku można określić często inteligencę człowieka.
Ps.Dobre z tym lubisz pedofili...To ukazuje , że kampanie typu dziecko w sieci wszystkim się znudziły.
Ps.Dobre z tym lubisz pedofili...To ukazuje , że kampanie typu dziecko w sieci wszystkim się znudziły.
Jego Wysokość: z Bożej łaski Cesarz trolli youtubowych, Król trolli forumowych, Wielki Książę n00bów OWowych oraz wierny, a jakże pokorny uczeń WIELKIEGO PANA I WŁADCY BLACKMENA I CREATIVA W JEDNEJ OSOBIE, MarcinSzabla I !
Często, ale nie zawsze... nigdy sie nie kieruj wiekiem! bo to ch**ja daje!
A potem się dziwią, że większość związków powstaje przez internet
@Ghost - niezła gadka. Może spróbujesz z tą od RoysoN'a?

@Ghost - niezła gadka. Może spróbujesz z tą od RoysoN'a?

Wydaje mi się, ze moje życie erotyczne jest wystarczająco bogate, że nie muszę się rozglądać po więcej ^^
Hahahahhaha xDDDDD
Hahahahhaha xDDDDD
- Marcinszabla
- Soldier level 6
Ja mogę spróbować , ale osobiście nie mogę , bo mam już jedną dziewczynę z neta , a dwie to za duży wysiłek psychiczny...
Jego Wysokość: z Bożej łaski Cesarz trolli youtubowych, Król trolli forumowych, Wielki Książę n00bów OWowych oraz wierny, a jakże pokorny uczeń WIELKIEGO PANA I WŁADCY BLACKMENA I CREATIVA W JEDNEJ OSOBIE, MarcinSzabla I !
- Nitek
- Community Veteran
LOLMarcinszabla a écrit :Ja mogę spróbować , ale osobiście nie mogę , bo mam już jedną dziewczynę z neta , a dwie to za duży wysiłek psychiczny...
- pijanymis
- Soldier level 6
Dziewczyna z neta ah a uprawiacie cyber sex??
haha nie no ja rozumiem koleżanka z neta ale dziewczyna??Mało ambitne 

- DrShadowrun
- Soldier level 4
O, o, właśnie. A więc, Marcinszabla ile masz lat?Marcinszabla a écrit :(...) to ile masz lat , bo po wieku można określić często inteligencę człowieka.
U mojego brata jakoś to podziałało...pijanymis a écrit :Dziewczyna z neta ah a uprawiacie cyber sex??haha nie no ja rozumiem koleżanka z neta ale dziewczyna??Mało ambitne

Cyber dzieci? ^^Szulce a écrit :U mojego brata jakoś to podziałało...pijanymis a écrit :Dziewczyna z neta ah a uprawiacie cyber sex??haha nie no ja rozumiem koleżanka z neta ale dziewczyna??Mało ambitne
- Nitek
- Community Veteran
Dzieci neo raczej 

pie****icie durnoty, gosc po prostu zaczal znajomosc w internecie, nawet sie zakochal - kto wie co z tego wyjdzie? W kazdym razie zycze powodzenia!
Nitek i Royson czy tam kto, lepiej miec taka niz konia przed monitorem bic i sluchac piha który sepleni.
Nitek i Royson czy tam kto, lepiej miec taka niz konia przed monitorem bic i sluchac piha który sepleni.
" Przetrwa tylko ten, o nerwach stalowych "
- RoysoN
- Soldier level 4
Swoją już mam, ale w zasadzie temat zacząłem z ciekawości, podając na przykładzie tej dziewczyny czy są u was podobne przypadki. Widzę, że trochę odeszliśmy od tematu 

Lecimy z tematem!
Ghost - z Ciebie niezłe cyber dziecko
Co do tematu - u mnie jest taki przypadek w szkole. Chodzi ze mną do klasy
Tyle, że to jest chłopak

Co do tematu - u mnie jest taki przypadek w szkole. Chodzi ze mną do klasy

Tyle, że to jest chłopak

Czuczu czyli sugerujesz ze lepiej miec nawet najglupsza babe, byle miec? na pokaz? < toz to dopiero jest zalosne, badz babe ktora leci tylko na kaseDrCzurak a écrit :pie****icie durnoty, gosc po prostu zaczal znajomosc w internecie, nawet sie zakochal - kto wie co z tego wyjdzie? W kazdym razie zycze powodzenia!

Proszę o szacunek w stosunku do mojej osoby 
Pozdrawiam wszystkich

Pozdrawiam wszystkich