Epickie teksty: Marek1906: jak zrobic aby sail był zielony? Kvantovy: Wszystko normalne, wszystko w koło było dziwne Kvantovy:: To jest fajne, że to nie jest takie głupie Kvantovy:: remove sos from kanapeczka Kvantovy:: zdarzają się rzezy które sie filozofom nie śniły Cenwen: problemem jest gejostwo
"Taki z niego fizyk jak ze mnie baletnica" - Profesor Scholtze o Kvantovym.
JAKBYŁ BYM CZECHEM TO BYM ROZŁOŻYŁ NAMIOT ~Kvanciak
Bug Fix: Obserwator nie powoduje już utraty synchronizacji
Bug Fix: Edytor nie zawiesza się, gdy powraca z trybu pełnoekranowego
Bug Fix: Awansowanie małp-inżynierów
Bug Fix: Brak aktualizacji w profesjach
Bug Fix: Pojazdy zdalnie sterowane, które zostały zniszczone, nie są już podłączone pod mechanika
Bug Fix: Bonusy z ulepszeń są poprawnie wyświetlane
Bug Fix: Kolejka rozkazów naprawiona
Bug Fix: Zwierzęta nie pomagają już budować
Bug Fix: Naprawiono zdalnie wysadzane miny
Bug Fix: Naprawiono wysadzanie zdalnych pojazdów
Bug Fix: Naprawiono bug z szybkim rozbieraniem budynków
Bug Fix: Naprawiono efekt masywnego ataku snajpera/bazooki/moździerza
Bug Fix: Śpiący ludzie już nie strzelają
Bug Fix: Naprawiono bug z nieograniczonym zasięgiem w spowalniaczu
Bug Fix: Naprawiono bug z atakowaniem niewidzialnych ludzi w zasięgu spowalniacza
Bug Fix: Naprawiono bug z usypianiem niewidzialnych ludzi
Bug Fix: Zmieniono przyznawanie expa za usypianie ludzi/małp
Bug Fix: Zmieniono przyznawanie expa za skrzynie
Changed: Edytor tworzy 'libarysources.txt' tylko wtedy, gdy zachodzi taka potrzeba
Changed: Miny mogą być podkładane jedynie przez Arabskich żołnierzy
Changed: Budynki mogą być naprawiane jedynie przez inżynierów, małpy-inżynierów i dźwigi
// Poprawiłem. --Radzio
Epickie teksty: Marek1906: jak zrobic aby sail był zielony? Kvantovy: Wszystko normalne, wszystko w koło było dziwne Kvantovy:: To jest fajne, że to nie jest takie głupie Kvantovy:: remove sos from kanapeczka Kvantovy:: zdarzają się rzezy które sie filozofom nie śniły Cenwen: problemem jest gejostwo
nie rozumiem czemu poprawiono to:
Bug Fix: Pojazdy zdalnie sterowane, które zostały zniszczone, nie są już podłączone pod mechanika
Może mi ktoś to wytłumaczyć?
Prawie wszystkie pojazdy zdalnie sterowane były odłączane normalnie po zniszczeniu. Jednak podwójny laser i spowalniacz (gdyby ktoś go dał w zdalnym sterowaniu) nie były.
Good. Jak dla mnie, po przetestowaniu, to może wyjść jako nowy patch. Wyeliminowało praktycznie wszystkie bugi
W patchu 1.13 spodziewam się różnych fajnych bajerów
*Matrix* escribió:Nie ma czegos takiego jak mniej niz polowa lub wiecej niz polowa...
Polowa to polowa.
Co? czy tu chodzi o zmiejszenie możliwości małpoludów-inżynierów?
Jego Wysokość: z Bożej łaski Cesarz trolli youtubowych, Król trolli forumowych, Wielki Książę n00bów OWowych oraz wierny, a jakże pokorny uczeń WIELKIEGO PANA I WŁADCY BLACKMENA I CREATIVA W JEDNEJ OSOBIE, MarcinSzabla I !
Pozostala kwestia desyncow - z niewyjasnionych powodow, oraz przypadkowych 14 zamiast 15 ludzi na starcie. Aczkolwiek nie wiadomo, czy na tym patchu nadal sa.
Zaraz okresle co jeszcze nie zostalo ujete w changelogu, a byc powinno.
Antonio escribió:
Zaraz okresle co jeszcze nie zostalo ujete w changelogu, a byc powinno.
Stukacz chyba wie co robi? xD
A synchry pewnie nigdy nie znikną ;(
Nowy patch , warto pobrać i testować go , zawsze coś nowego, ale czemu wersja beta tego patcha jest naprawia bugi ? ( beta powinna zawierać błędy a nie naprawić grę , już nie rozumiem).