Dyskusja Na temat turnieju
Re: Dyskusja Na temat turnieju
Antek mówisz, że miałbyś jakieś jeszcze szanse? Przecież widać czarno na białym, że nic nie miałeś ... Ss mi się usunął, ponieważ zapisałem go na PrtSc,a nie na f12, a niestety robiłem se potem ss statystyk z Trockim i zastąpiłem tamtego z walką ... ale mam poprzednie na, których widać, że nie mam żadnych maphacków....
To jakbym pochwal ludzi w krzakach i by padl error to by tez byla powtorka?
Co ty chcesz w ogole osiagnac, kilkoma ludzmi chciales sie wybronic przed 6 rakietami i sniperem (przy czym mechy mialy juz dobre levele) i twoje jednostki by padly jak kaczki...
PS on chcial sie wybronic 1 bazukarzem hahahaha normalnie smiech na sali, nadodatek jeszcze spal i tak sobie mysle zeby sie juz nawet nie obudzil

Co ty chcesz w ogole osiagnac, kilkoma ludzmi chciales sie wybronic przed 6 rakietami i sniperem (przy czym mechy mialy juz dobre levele) i twoje jednostki by padly jak kaczki...
PS on chcial sie wybronic 1 bazukarzem hahahaha normalnie smiech na sali, nadodatek jeszcze spal i tak sobie mysle zeby sie juz nawet nie obudzil

czlowieku jak jestes bez winy rzuc w siebie kamien... 

Zobaczymy jaki pomaranczowy koles do mnie napisze jako 1

- FreedomFighter
- Soldier level 3
Mart wrote:Widziałem nagranie. Antonio tej walki po prostu nie mógł by wygrać. Więc o restarcie raczej nie ma mowy.
Mogl? Miales kilka hexow pod kontrola, ludzi jeszcze mniej, dzwiga pozniej straciles, brak pojazdow do obrony, wiez ze spowami takze brak, podobnie jak koszy, skrzyn w skladzie na dwa bunkry... Byc moze faktycznie Rosja to potega, ale w tym przypadku jakos tego nie widac i nie zanosilo sie na niesamowity zwrot akcji.Antonio wrote:Mogl, nie znasz potegi rosji.
Pamietam, jak pewien pojedynek uszedl ci plazem, podczas turnieju organizowanego przez OwSpot - portal Sebka, zbudowales sobie trzecia pare koszy, gdybys tego nie zrobil, przegralbys. Sedzia jednak pozwolil grac dalej, ech... ale tym razem ci sie nie uda, bo
pomek wrote:Cala sytuacja jest dla mnie jasna i klarowna. Re-matchu nie powinno byc, Rutek powinien awansowac do finalu.

Mart wrote:Widziałem nagranie. Antonio tej walki po prostu nie mógł by wygrać. Więc o restarcie raczej nie ma mowy.
Antonio wrote:Mogl, nie znasz potegi rosji.

Nawet oni nie wierza w zwyciestwo...
Ten trzeci to prawdopodobnie antonio bo on jako jedyny jeszcze wierzy w zwyciestwo.
czlowieku jak jestes bez winy rzuc w siebie kamien... 

Dobra skoro turniej jest organizowany pod patronatem OWN a w moją stronę dochodzą zarzuty o tym, że chcę przepchać jakiegoś gracza. Niech o sytuacji zadecyduję Gothuk. Człowiek który "jest spoza układów" i mam wrażenie, że jest "dobrym duchem tej sceny". Nie chcę znowu brać na siebie całej odpowiedzialności jak robiłem to już parokrotnie i za swojej decyzję byłem krytykowany.
Prawda jestem organizatorem ale jeżeli będą mnie osądzać za stronniczość, lepiej dla mnie i dla turnieju aby decyzję podjął admin OWN.
Prawda jestem organizatorem ale jeżeli będą mnie osądzać za stronniczość, lepiej dla mnie i dla turnieju aby decyzję podjął admin OWN.
Moglbys rozwinac to?że chcę przepchać jakiegoś gracza.
Admin OWNetu podejmie decyzję w sprawie innego "członka zarządu"? To dopiero będzie stronniczość:PMart wrote:lepiej dla mnie i dla turnieju aby decyzję podjął admin OWN.
Jak dla mnie nie ma się co zastanawiać, ewidentnie widać przegraną Antonia.
O ku**a...Mart wrote: a w moją stronę dochodzą zarzuty o tym, że chcę przepchać jakiegoś gracza
- Gothuk
- Site Administrator
To który z was więcej płaci? Oferty ślijcie na PW.Mart wrote:Niech o sytuacji zadecyduję Gothuk. Człowiek który "jest spoza układów" i mam wrażenie, że jest "dobrym duchem tej sceny".
A tak na poważnie, jako iż zostałem wytypowany przez Marta jako "stronniczego" (swoją drogą dobre

Takie zarzuty pojawiają się co turniej LoL - mówiłem, karać za to.
A co do wyniku walki - kto sędziował ten rozstrzyga. Koniec. Kropka.
A co do wyniku walki - kto sędziował ten rozstrzyga. Koniec. Kropka.
-- [FAQ] [Forum rules] [Arabian Campaign Project] [Multiplayer rules] [OWN on Facebook] --
A więc porównajmy Antek http://oi46.tinypic.com/20hq7bk.jpg vs rutek http://imageshack.us/photo/my-images/22 ... ot127.png/
Hm.
Screen Marta:
- 1 195 x 769 pikseli @ 24 bitów na piksel
- 1,4 MB (1 464 400 bajtów)
- brzydka jakość
Screen Rutka:
- 800 x 500 pikseli @ 48 bitów na piksel
- 1,9 MB (1 939 921 bajtów)
- dobra jakość
Elemtny wspolne
- PNG
- Original War
Screen Marta:
- 1 195 x 769 pikseli @ 24 bitów na piksel
- 1,4 MB (1 464 400 bajtów)
- brzydka jakość
Screen Rutka:
- 800 x 500 pikseli @ 48 bitów na piksel
- 1,9 MB (1 939 921 bajtów)
- dobra jakość
Elemtny wspolne
- PNG
- Original War
- Serpent
- Soldier level 10
Ta sytuacja jest żałosna i co gorsza bierze niej udział człowiek którego uważałem za bardzo dobrego gracza. Szkoda ci że przegrałeś? Cóż każdemu jest szkoda jak dostaje w dupę na turnieju, z drugiej strony nie zawsze jedna i ta sama osoba wygrywa wszystkie turnieje.
Wracając do samej istoty dyskusji wg. mnie Rutek wygrał i to bez dwóch zdań.
Antkowi została w sumie tylko jedna wieża z rakietami + 1 śpiąca bazzoka, dźwig z mechem. W składzie widać 20 skrzyń, nie miałbyś więc nawet szans na heroiczną budowę zbrojki.
To tyle ode mnie, ostatnim czasem coraz bardziej ludziom na mp przydarzają się przywidzenia
Wracając do samej istoty dyskusji wg. mnie Rutek wygrał i to bez dwóch zdań.
Antkowi została w sumie tylko jedna wieża z rakietami + 1 śpiąca bazzoka, dźwig z mechem. W składzie widać 20 skrzyń, nie miałbyś więc nawet szans na heroiczną budowę zbrojki.
To tyle ode mnie, ostatnim czasem coraz bardziej ludziom na mp przydarzają się przywidzenia

Epickie teksty:
Marek1906: jak zrobic aby sail był zielony?
Kvantovy: Wszystko normalne, wszystko w koło było dziwne
Kvantovy:: To jest fajne, że to nie jest takie głupie
Kvantovy:: remove sos from kanapeczka
Kvantovy:: zdarzają się rzezy które sie filozofom nie śniły
Cenwen: problemem jest gejostwo
"Taki z niego fizyk jak ze mnie baletnica" - Profesor Scholtze o Kvantovym.
JAKBYŁ BYM CZECHEM TO BYM ROZŁOŻYŁ NAMIOT ~Kvanciak
Marek1906: jak zrobic aby sail był zielony?
Kvantovy: Wszystko normalne, wszystko w koło było dziwne
Kvantovy:: To jest fajne, że to nie jest takie głupie
Kvantovy:: remove sos from kanapeczka
Kvantovy:: zdarzają się rzezy które sie filozofom nie śniły
Cenwen: problemem jest gejostwo
"Taki z niego fizyk jak ze mnie baletnica" - Profesor Scholtze o Kvantovym.
JAKBYŁ BYM CZECHEM TO BYM ROZŁOŻYŁ NAMIOT ~Kvanciak
Jak dal mnie jest to ewidentna wygrana Rutka. Ale jak macie znowu na mnie krzyczeć to umywam ręce.
- YuriStriatov
- Site Administrator
Dobra Mart, ty jestes organizator, z tego co widac to i screeny potwierdzaja i ludzie przeglosowali ze Rutek przechodzi dalej. Wiec wez to potwierdz, wbij na drzewko i jazda grac dalej.
W zasadzie sytuacja jest już przesądzona, ale i ja dorzucę swoje 3 grosze. Fakt, że nie teraz nie gram w OW, ale jeżeli chodzi o ruskich mam jeszcze co nieco do powiedzenia.
6 rakiet + snajper VS dźwig, bazooka (która i tak albo nie przeżyje zanim się obudzi albo zginie chwilę później zanim dojdzie gdziekolwiek), mech, 2 naukowców i wieża z rakietą. Widać ogromną przewagę Rutka. Antek mógłby co najwyżej liczyć na to, że dla Rutka skończy się paliwo, ale potrzebował by do tego przynajmniej koszar, a miał tylko 20 skrzynek. Jego bazooka i tak nie przetrwała by podróży do najbliższego budynku, więc o jakiejkolwiek wygranej Antka ciężko mówić.
6 rakiet + snajper VS dźwig, bazooka (która i tak albo nie przeżyje zanim się obudzi albo zginie chwilę później zanim dojdzie gdziekolwiek), mech, 2 naukowców i wieża z rakietą. Widać ogromną przewagę Rutka. Antek mógłby co najwyżej liczyć na to, że dla Rutka skończy się paliwo, ale potrzebował by do tego przynajmniej koszar, a miał tylko 20 skrzynek. Jego bazooka i tak nie przetrwała by podróży do najbliższego budynku, więc o jakiejkolwiek wygranej Antka ciężko mówić.