Biore się za tłumaczenie innych rzeczy!
Moderator: Newswriters
A co z zapowiadanymi zmianami na forum sprzed roku?zoNE napísal:W moim równo 1000 poście pragnę Cię poinformować, że jak zbierze się odpowiednia liczba graczy z Hiszpanii, to powstanie i odpowiedni dział. Aktualnie jest nowy dział z newsami po hiszpańsku.
O co ci chodzi znowu?Creative napísal: A co z zapowiadanymi zmianami na forum sprzed roku?
Creative napísal:
Chodziło mi o to że sam przerabiam zrobione mapy. (budynki, ludki itd)
A co do saila to przecież sam muszę wklejać.
Creative napísal: Jak chcesz mogę ci pomóc. Jestem doświadczonym modderem, zrobiłem 2 mody i 3 w drodzeKontakt PW.
Zmiany są w toku. Aktualnie czekają na Gothuka.Creative napísal:A co z zapowiadanymi zmianami na forum sprzed roku?zoNE napísal:W moim równo 1000 poście pragnę Cię poinformować, że jak zbierze się odpowiednia liczba graczy z Hiszpanii, to powstanie i odpowiedni dział. Aktualnie jest nowy dział z newsami po hiszpańsku.
Możesz powiedzieć więcej o zmianach?zoNE napísal:A zmiany są w toku. Aktualnie czekają na Gothuka.Creative napísal:A co z zapowiadanymi zmianami na forum sprzed roku?zoNE napísal:W moim równo 1000 poście pragnę Cię poinformować, że jak zbierze się odpowiednia liczba graczy z Hiszpanii, to powstanie i odpowiedni dział. Aktualnie jest nowy dział z newsami po hiszpańsku.