Krótkie sprawozdanie z wizyty Altaru...
Moderator: Newswriters
- YuriStriatov
- Site Administrator
temat
Ale przy balansowaniu gry to Radzio nie ma problemów z kodem że nie wie gdzie co jest i do czego służy, to jest kwestia zmienienia tylko kilku cyfr, co wpływa na siłe jednostek, wiec żadne chłopki tu nic nie pomogą, to raczej jest kwestia żmudnych testów i dążenia do doskonałości, ale nie wiem czy ta ''doskonałość'' jest możliwa, jak wiadomo wszystkim ciężko dogodzić jednym rozwiązaniem.

Nadol ma racje, ale musze to jeszcze uzupelnic... Ja po prostu potrzebuje testow, raportow etc. Musze wiedziec, co jest wg was za slabe/za silne i na jaki rodzaj jednostki (osoba/pojazd/budynek). Chodzi tu jednak o to, by oslabic troche HG. Zeby stworzyc wieksza roznorodnosc, a nie: "Wybieram HG, bo ma na wszystko duzy damage" n/c z takimi wypowiedziami, ale taka taktyka wiekszosc teraz leci. Nie mowie, ze wszyscy, ale tak jest. Chcac to zmienic (a przy okazji zachecic ludzi do arabow), musicie sie wziac do roboty i testowac BM, bym mogl wprowadzac kolejne zmiany.
A co do pomocy tworcow gry. Zaloze sie, ze nie pomogliby nam z wielu powodow. Jak chocby to, ze od dawna nie grzebali w kodzie gry i juz w wiekszosci zapomnieli co i jak tam dziala (ostatecznie wyszloby, ze mam wiecej doswiadcenia niz oni). Teraz maja na pewno nowe stanowiska, a o OW nikt nie pamieta juz.
A co do pomocy tworcow gry. Zaloze sie, ze nie pomogliby nam z wielu powodow. Jak chocby to, ze od dawna nie grzebali w kodzie gry i juz w wiekszosci zapomnieli co i jak tam dziala (ostatecznie wyszloby, ze mam wiecej doswiadcenia niz oni). Teraz maja na pewno nowe stanowiska, a o OW nikt nie pamieta juz.
Albo wykorzystywała max neta, bo niby minimalnie używa ^^ A nikt o zdrowych zmysłach nie ma odpalone emule, torenty itd. grając przez internet ^^
--> 02.12.2008 PC <--
| AMD Athlon 64 X2 5400 Black Edition 3,4Ghz + Cooling Pentagram Freezone HP-120 AlCu Karakorum | GoodRam DDR2 2x 2GB 810Mhz CL4 + Arctic Cooling Arctic RC | Asus M3A78 PRO AMD 780G (Radeon HD 3200 & HD Audio Realtek ALC1200) | Radeon HD 4850 Gigabyte 512MB 700/2000 MHz + Zalman Cooling | Samsung SpinPoint T166 320 GB (SATA II, 16MB cache, NCQ) | LG SuperMulti DVD LightScribe | Power: Chieftec (GPS-500AB-A) 500W all in: NZXT Apollo Crafted Series Black
Mouse: A4TECH XL-750F
Keyboard: Saitek Eclipse II
Monitor: 19 LG Flatron W1952TQ-PF
| AMD Athlon 64 X2 5400 Black Edition 3,4Ghz + Cooling Pentagram Freezone HP-120 AlCu Karakorum | GoodRam DDR2 2x 2GB 810Mhz CL4 + Arctic Cooling Arctic RC | Asus M3A78 PRO AMD 780G (Radeon HD 3200 & HD Audio Realtek ALC1200) | Radeon HD 4850 Gigabyte 512MB 700/2000 MHz + Zalman Cooling | Samsung SpinPoint T166 320 GB (SATA II, 16MB cache, NCQ) | LG SuperMulti DVD LightScribe | Power: Chieftec (GPS-500AB-A) 500W all in: NZXT Apollo Crafted Series Black
Mouse: A4TECH XL-750F
Keyboard: Saitek Eclipse II
Monitor: 19 LG Flatron W1952TQ-PF
- YuriStriatov
- Site Administrator